Kiss Gina beküldte dalát a 2013-as Dal-ra

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NpjTM5rPldk[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: facebook.com/kissginasinger, youtube.com/KissGinaChannel

Elkészült legújabb dalunk, a The Only Lovesong, melynek magyar nyelvű változatát (melynek címe “Nincs visszaút”) beküldjük az idei nemzeti Eurovíziós előválogatóra. Szorítsatok értünk!
Dear Friends, Here’s our brand new song! The hungarian version will be entered to the Eurovision’s national selection. Wish us luck!

Zene/Music – Jónás ‘Earnie’ Barnabás
Szöveg/Lyrics – Kiss Gina
Gitár/Guitar – Csernus Attila
BOLDOG ÜNNEPEKET MINDENKINEK! Merry Christmas and Happy Holiday!

18 Comments

Igaz is, szinte megfeledkeztem a tavalyi színpadi teljesítményéről… Egynek viszont az Only Lovesongnak mindenképpen be kell kerülnie a minél több közé a Dalba, maga a zene miatt is, meg ha van egy kis esze az mtv-nek, akkor megpróbálhat bizonyos előadókat (konkrétan Ginát) saját felfedezettként kezelni, abból csak jó sülhet ki mindkét oldalon.

Egynek jó, de a Chasing Dreams sokkal jobb volt, olyannyira, hogy nekem az a dal volt a favoritom. Ezt is szívesen fogom hallgatni, de szerintem is kevés lesz a győzelemhez. Azért nagyon remélem, hogy Gina végül, kitartó próbálkozásainak jutalmául kijut majd az ESC-re, mert nagyon jó énekesnőnek tartom Őt.

hm, nem is rossz, kíváncsi lennék én is, hogyan tudná úgy előadni, hogy a közönség is úgy vélné, hogy igen, őt kell küldeni.

Comments are closed.