Naptár

2012. június
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Vasárnapig várja a voksokat a legrosszabb fellépőruha

Tudósító: Szücs Zoltán
Forrás: eurovisionhouse.nl – escxtra.com

Aki valamelyik produkció alatt azt érezte, hogy bármennyire is szeretné élvezni az adott dalt, a fellépőruha taszítása ezt lehetetlenné teszi, az most hangot adhat a véleményének. Valaki idén is el fogja nyerni a legcsúnyább öltözetnek járó díjat, melyhez Barbara Dex adott nevet és ihletet. A múzsa 1993-ban egy saját készítésű lepedőkölteményben adta elő „Iemand als jij” című versenydalát, amely végül az eredménytábla legalján landolt.


Barbara Dex-t a róla elnevezett díjról is kérdezik

A korábbi években ebben az „elismerésben” részesült többek között Verka (Ukrajna 2007), aki egy hatalmas 69-es számmal a hátán próbálta megmozgatni a nézők fantáziáját, de úgy tűnik, az ezüstcsillagtól sokaknak még ezáltal sem sikerült elvonatkoztatni. Két év múlva, 2009-ben a magyar Ádok Zolira érkezett a legtöbb szavazat – ezzel a Náray-féle bakancsos-neonrojtos dizájn és a zöld nadrág is megbukott. Legutóbb a grúz Eldrine együttest választották meg Barbara Dex díjasnak, pedig Wolf Kati kilós gyűrűje és a LED-es fejfedők is sokakat megbotránkoztattak. Arról, hogy ki lesz az említett előadók utódja, a következő weboldalon dönthettek: www.eurovisionhouse.nl.

Ezek után kezdődhet a találgatás: vajon idén ki forgatta fel a legtöbb gyomrot puszta megjelenésével? Giccsesebbnek bizonyult-e Donny Montell csillogó szemfedője Joan indián-hacukájánál, és megbocsájtják-e Eric Saade rajongói Toojinak a kapucnit? Okoz-e sokkhatást valakinek másodszor is a Jedwards, vagy azok a nők lesznek többségben, akik irigylik Eleftheriát, hogy alkata miatt ilyen rövid szoknyában tündökölhet? Az eredmények tükrében ezek a kérdések sem maradnak majd megválaszolatlanok.

53 hozzászólás Vasárnapig várja a voksokat a legrosszabb fellépőruha

 • Zolecs

  Rona egyáltalán nem érdemelte meg ezt a címet, sőt tavaly az Eldrine sem! A műfajukhoz teljesen illő volt.
  Még a Litesound is inkább megkaphatta volna. Mindegy. A korábbiakkal egyetértek.

 • Mara

  én meg ponthogy Soluna sapkájáért vagyok oda. Nekem az baromi bejött. 🙂

  Rambo: nálam ő sajnos az igénytelen kategória. Most komolyan, sampon – már feltalálták. Illett volna hajat mosni. 🙂
  A szlovák fiút azért nem bántom mert rettentő távol áll tőlem az a stílus amit ő képvisel. Abszolút nem tetszik, ugy ahogy van. De ez egy ilyen műfaj. 🙂

 • sjudy03

  Gaitana esetében nálam az összkép verte ki a biztosítékot! fejdísz azzal a ruhával meg a kissé travi stílusra hajazó magassarkúval nem volt nyerő. Azt már meg sem említem h a szám közben végig egy David Guetta szám járt a fejemben :S