Nina mégegyszer részt venne az Eurovízión

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cx1rWJl8Pd8[/youtube]Tudósító: Szalma Róbert
Forrás: eurosong.hr

Nina Badrić már meg is tartotta első koncertjét, amióta haza érkezett Bakuból. Egy interjúban elmondta, hogy szívesen részt venne újra az Eurovíziós Dalfesztiválon. „Eleinte azt gondoltam, hogy soha többet Eurovízió, de most ahogy így visszagondolok, biztos vagyok benne, hogy újra szeretnék résztvevője lenni a versenynek. Nem voltam lámpalázas, hiszen 20 év tapasztalat áll mögöttem”, mondta Nina.

Elmondta, hogy csodálatos élmény volt számára a kint töltött két hét, és hogy nem hibáztat senkit a sikertelenségért, hiszen mindenki a maximumot nyújtotta. „Szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen színpadon énekelhettem ilyen csodálatos közönségnek. Irigylem a világsztárokat, no nem azért, ahogy ünneplik őket, hanem hogy ilyen színpadokon léphetnek fel. Az ember sokkal okosabb lesz, amikor egy ilyet megtapasztalhat. És szeretném megemlíteni Željko Joksimović hozzáállását is, ő el tudná vezetni Horvátországot a győzelemig. Nem lehet odamenni szerényen és kis csapattal, hanem teljes erőbedobással kell menni” mondta Nina és hangsúlyozta, hogy a hazáját a legszebb fényében képviselte, és hogy Horvátország megmutatta a világnak, hogy zeneileg nincs mit szégyellniük.

A HRT (Horvát Rádió és Televízió) elégedett lehet a május 26.-i nézettséggel, mert az Eurovízió döntőjét 400 ezer tévnéző követte figyelemmel, ezzel a számmal a második legnézettebb műsor volt az Eurovízió. Ez pedig egy újabb ok és ösztönző erő a HRT-nek, hogy folytassa a DORA és az Eurovíziós projekteket.

3 Comments

Hiányolom már nagyon azt az igazi, régi DORÁT, amit még legutóbb, 2010-ben a Feminnem nyert meg… Vajon visszatér-e télen a képernyőre? Jó lenne.

Horvátország idén megérdemelte volna a döntőt, akárcsak Bulgária. Sajnáltam őket, főleg, hogy 3.éve még csak a döntő közelébe se kerülnek, igaz a horvátoknak 2005 óta nem nagyon megy az ESC. Kíváncsi leszek lesz-e DORA jövőre, bár szerintem maradnak a belső döntésnél, akkor pedig küldjék Jelena Rozga-t! 🙂

Comments are closed.