Rajongói találkozó: 2012.07.07-én Budapesten

Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Elviekben most kellene következni a 7. rajongói találkozónak, amit minden év júliusának elején szervezünk. Mivel az idei Eurovízió döntőjének napján is szerveztünk egyet, így ez már a 8. találkozó lesz. A helyszín, a régen bevált Liszt Ferenc téri teraszok egyike ezúttal sem lesz biztonságos a könnygázveszély miatt, a Pólus Center megközelítése pedig sok budapestinek nehezen megközelíthető, így a KÖKI Terminálban fogunk idén találkozni.

A helyszín és az időpont:
2012. július 7 szombat 14:00, KÖKI Terminál
Gyülekező: a bevárlóközpont 1. emeleti információs pultjánál, ami a metróhoz vezető folyosón található.

Idén is lesz kvízjáték promóciós anyagokért, megbeszéljük az idei versenyt, újra szavazunk az idei dalokra és az old.eschungary.hu honlapot is lehet kritizálni. A találkozó kb 2-3 óra hosszúságú lesz. Akik még nem jöttek ilyen találkozóra, azoknak nem kell aggódnia amiatt, hogy nem fog megtalálni minket, biztos lesz néhány emberen Eurovízióra emlékeztető ismertető jel. Mindenkit szeretettel várunk, bárki jöhet!

Comments

95 hozzászólás a(z) “Rajongói találkozó: 2012.07.07-én Budapesten” bejegyzéshez

 1. tacom avatar
  tacom

  Zoli! Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, hiányozni fogsz a csapatból. Nagyon azért ne búsulj, lesz majd még alkalom, hogy találkozzunk! Meg innen nézve az is nagy dolog volt, hogy a közös nézésen ott lehettél.

 2. Robek avatar
  Robek

  Bréking, és achtung! Meglepetés vendég érkezik holnap a találkozóra! Annyit elárulok, hogy nem a NOX és nem is Ádok Zoli. Aki eljön kérdéseket is tehet fel neki. 🙂

  1. Dun avatar
   Dun

   Na most lebuktattál…. 😀

   1. Robek avatar
    Robek

    yeah ok! Ezek szerint ketten is lesztek? Te melyik évben képviselted hazánkat az ESC-en? 🙂

   2. Dun avatar
    Dun

    xDDDDDDDDD Pontosan :D!

 3. Klész Imre avatar

  Készen vannak a szavazólapok a Replay Contestre, az ajándékok is el vannak készítve, gyertek! Kíváncsi vagyok hogy Loreen nyerni fog-e ma 🙂

 4. János avatar
  János

  A tájékoztatóban a legaranyosabb mondat ez volt:”biztos lesz néhány emberen Eurovízióra emlékeztető ismertető jel”. 🙂

  Ha biztosra akartok menni,akkor mindenki játssza el a saját avatarja arcát,és akkor tuti,hogy mindenki oda talál. 😀
  Egyébként jó szórakozást!

 5. Klész Imre avatar

  Srácok, nagyon jó volt a találkozó! És jó hosszú lett! Képeket igyekszem feltölteni, amint lehet. Jó volt találkozni veletek újra, Mr Eurovisionnal először, Friderika pedig nagyon édes és közvetlen volt! A nyerteseknek is gratulálok, Attilának pedig az agyafúrt totóért. 13+1-ből megint hatot találtam el, pedig kaktuszos kérdés nem is volt!