Naptár

2012. május
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Klipet forgat a Compact Disco Bakuban

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uyLdqBKt2zU[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: CLS Records sajtóközlemény
Videón: ehhez a dalhoz készül klip

A Compact Disco csapatát teljesen magával ragadta Baku. Ezzel arra a felismerésre jutottak, hogy Bakuban kell leforgatniuk következő videóklipjüket ahhoz a dalhoz, ami az együttes második albumán szerepel, amit egyébként jelöltek a Fonogram Magyar Zenei Díjátadón is.

A választott dal a „Part of You” címet viseli, ami egy nagyon ütős, gyors és vidám szerzemény, tökéletes nyári dal. Azerbajdzsán és a Xazar TV támogatását élvezi az együttes, így ők nyújtják a forgatás technikai feltételeit. A videó forgatókönyve szerint a klip bemutatja a főváros legszebb részeit, nappali és éjszakai felvételek is készülnek.

Begi az azeri Xezer TV esti élő híradójában nyilatkozik

7 hozzászólás Klipet forgat a Compact Disco Bakuban

 • tacom

  Nagyon tetszik a srácok hozzáállása az egész versenyhez. Magát az indulást komolyan veszik, de elég lazák ahhoz, hogy beszélgessenek, barátkozzanak, vagy épp klippet kezdjenek forgatni. Elmentek kirándulni is, a tévébe nyilatkozni is, partikra is. Nem csak bezárkóznak a hotelszobába, hanem úgy tűnik, hogy élvezik is az ottlétet, és kihasználják a lehetőségeket. Nincs görcsölés, amolyan izzadságszagú „jaj ezt most nagyon muszáj?” utánérzés. Egyszóval, nagyon jól csinálják! Nyílván személyiségfüggő, de legyen ez példa minden későbbi magyar indulónak!

 • Csak azt nem értem, hogy napok óta semmit nem tesznek fel az oldalukra. Sem a második próbát, sem azt, hogy megint videot forgatnak, sem a vörös szőnyeges bevonulást a nyitó partyról, sem azt nem írták meg, hogy pirotechnika is lesz mégis. ????? :S Péntek óta két db képet láttunk, amiből az egyik gyerekrajz.

 • Buci-Bigyo

  Sztem meghalni sincs idejük. Nézd meg a mai és a holnapi programot.

 • Mona Lisa28

  Holnap majd kárpótolnak bennünket mindenért, ebben biztos vagyok 🙂 Hajrá magyarok!

 • Buci-Bigyo

  Nagyon baró a videó, amit linkeltél. 😀 Várom a FifiTV 😀 interjúit. 😀
  Tényleg jó a sztájliszt, fodrász, ruhák. Előadóművészeknél nagyon fontos MINDIG a jó fellépés, kinézet.

 • Dini

  Nagyon jól sikerült a riport.Jó látni, hogy ennyire felszabadultak, vidámak. Nagyon jó fejek, Beginek pedig maximálisan igaza van.
  Köszi, hogy belinkelted Zolecs.
  Hajrá Magyarország!