Klipet forgat a Compact Disco Bakuban

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uyLdqBKt2zU[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: CLS Records sajtóközlemény
Videón: ehhez a dalhoz készül klip

A Compact Disco csapatát teljesen magával ragadta Baku. Ezzel arra a felismerésre jutottak, hogy Bakuban kell leforgatniuk következő videóklipjüket ahhoz a dalhoz, ami az együttes második albumán szerepel, amit egyébként jelöltek a Fonogram Magyar Zenei Díjátadón is.

A választott dal a “Part of You” címet viseli, ami egy nagyon ütős, gyors és vidám szerzemény, tökéletes nyári dal. Azerbajdzsán és a Xazar TV támogatását élvezi az együttes, így ők nyújtják a forgatás technikai feltételeit. A videó forgatókönyve szerint a klip bemutatja a főváros legszebb részeit, nappali és éjszakai felvételek is készülnek.

Begi az azeri Xezer TV esti élő híradójában nyilatkozik

7 Comments

Nagyon tetszik a srácok hozzáállása az egész versenyhez. Magát az indulást komolyan veszik, de elég lazák ahhoz, hogy beszélgessenek, barátkozzanak, vagy épp klippet kezdjenek forgatni. Elmentek kirándulni is, a tévébe nyilatkozni is, partikra is. Nem csak bezárkóznak a hotelszobába, hanem úgy tűnik, hogy élvezik is az ottlétet, és kihasználják a lehetőségeket. Nincs görcsölés, amolyan izzadságszagú “jaj ezt most nagyon muszáj?” utánérzés. Egyszóval, nagyon jól csinálják! Nyílván személyiségfüggő, de legyen ez példa minden későbbi magyar indulónak!

Csak azt nem értem, hogy napok óta semmit nem tesznek fel az oldalukra. Sem a második próbát, sem azt, hogy megint videot forgatnak, sem a vörös szőnyeges bevonulást a nyitó partyról, sem azt nem írták meg, hogy pirotechnika is lesz mégis. ????? :S Péntek óta két db képet láttunk, amiből az egyik gyerekrajz.

Nagyon baró a videó, amit linkeltél. 😀 Várom a FifiTV 😀 interjúit. 😀
Tényleg jó a sztájliszt, fodrász, ruhák. Előadóművészeknél nagyon fontos MINDIG a jó fellépés, kinézet.

Nagyon jól sikerült a riport.Jó látni, hogy ennyire felszabadultak, vidámak. Nagyon jó fejek, Beginek pedig maximálisan igaza van.
Köszi, hogy belinkelted Zolecs.
Hajrá Magyarország!

Comments are closed.