Naptár

2012. május
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2012: A Kristályterem készen áll!

11 hozzászólás Eurovízió 2012: A Kristályterem készen áll!

  • Dani

    Csak a lényeg, a színpad nincs benne!!!

  • Edd

    Szerintem a tavalyinál nem lesz jobb, vagyis remélem, hogy jobb lesz, bár nekem egyik kedvenc színpadom az esc-ről a tavalyi :D. Igaz most sokat várok az azeriektől :D.

  • noname

    csak nekem furcsa, hogy az azeriek mindent külföldiekkel csináltatnak? A Crytal Hallt-t németek építették, az operatőrök, rendezők látszólag egyáltalán nem azeriek, ráadásul a versenydalaikat is rendre a svédekkel íratják, aztán amerikaiakkal forgattatnak hozzá klippet (lásd Safura klippje). És utána persze ők aratják le a babérokat, ami alapvetően nem baj, csak azért fura.

    • Nem hiszem, hogy Azerbajdzsán a kitűnő szakembereiről lenne híres… és egyébként is miért alkalmazná az azerit, ha a német is megcsinálja? Hozzátenném, azért íratják svédekkel a dalaikat, mert abba ők a legjobbak, és ha a legjobbat akarja, akkor a legjobbtól kéri, nem? Amerikai klip? Az viszont már tényleg hülyeség…. annak csak akkor van értelme, ha valamilyen területen játszódik (pl.: Grand Kanyon) a klip, egyébként butaság többszörösét költeni csak azért, hogy „amerikai” legyen!

    • ubulthebest

      Meg azért van tele külföldivel, mert az ESC mindig egy megszokott csapattal operál… nagyon nagy megegyezés lenne az utóbbi 3 év segítőinek névsorában. Biztosra mennek. Ezért. Azerbajdzsán csúnyán fogalmazva csak a helyet és a pénzt adja meg az ötleteket. 🙂

  • Zsolti

    És valószínűleg máshogy nem is működne a dolog. Egy ekkora rendezvényhez kell a sokéves tapasztalat. Egy ország saját erejéből és tudásából képtelen lenne egy év alatt összehozni. Ugyanakkor például a kisfilmek talán sajátok, legalább a koncepció.