Naptár

2012. május
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

ESC Hungary rajongói találkozó május 26-án

Eredeti kiadás: 2012. május 6. vasárnap – 12:42
Frissítve: az első elődöntő utáni aktualitásokkal

SZURKOLJUNK EGYÜTT A COMPACT DISCOÉRT SZOMBATON ESTE!

Megtörtént az, amit nagyon szerettünk volna, amiben hittünk sokan, döntőbe jutott a Compact Disco.
Kérjük azokat, akik a döntőt szeretnék az EscHungary olvasóival, szerkesztőivel együtt nézni, hogy az alábbi e-mailcímen jelezzék részvételi szándékukat, hogy az étteremben elengedő helyet tudjunk biztosítani. Érkezés 19h-tól folyamatosan.

Rajongói találkozót, és egyben szurkolói klubot szervezünk a 2012-es Eurovízió döntőjének időpontjában. Azaz 2012. május 26-án szombaton 19:00-kor Budapesten a Tizenhét étterem és kávézóban, címe: XVII. ker. Pesti út 2.

Az est folyamán az evésen és iváson kívül vitát tartunk a lehetséges végső győztesről, szavazólappal értékeljük a produkciókat, és megbeszéljük a versennyel kapcsolatos kérdéseket. Természetesen az old.eschungary.hu szerkesztői és önkéntesei is jelen lesznek, így a honlappal kapcsolatos kérdéseket is lehetőség lesz megvitatni. A találkozó hajnal 1-ig fog tartani.
A távolról érkezőket a lentebb látható térképek segítik, a BKV-val érkezőknek, pedig útvonalterveket küldünk a célpont könnyebb megtalálása érdekében.

 

Az étterem elérhetőségei:
WEB: www.17etterem.hu
Tel.: +36 1 2530360

Kérdések a találkozóval kapcsolatban: robertszalma@old.eschungary.hu

 Eljutás a helyszínre:

Örs vezér térről: 97E vagy a 169E busszal az első megállónál (513. utca)kell leszállni (kb 13-15 perc utazás), és a menet irányhoz képest visszafelé kell gyalogolni kb. 300 métert a Baumax, Citroen autószalonig. Ne tévesszen meg senkit, hogy a Google útvonal tervezője máshol jelzi a buszmegállót!

 

KÖKI TERMINÁLról: a 202E busszal a 4. megállónál (509. utca) kell leszállni és a menetirányhoz képest, visszafelé kell gyalogolni kb. 80 métert. Az utazás kb. 13-15 perc. Kőbánya városközpontból a 162, 162A és a 262 jelzésű autóbuszokkal lehet a helyszínre eljutni. Leszállás az 509. utcánál, utazás időtartama kb. 20 perc

ÉJSZAKAI BKV JÁRATOK AZ 509. UTCÁTÓL (az étterem előtti buszmegálló)

http://www.bkv.hu/ejszakai/956vissza.pdf

Autóval érkezőknek (használd a térkép alján a nagyobb térképre váltás linket!)


Nagyobb térképre váltás

Eredeti szövegezés:

Rajongói találkozót, és egyben szurkolói klubot szervezünk a 2012-es Eurovízió döntőjének időpontjában. Azaz 2012. május 26-án szombaton 19:00-kor Budapesten a Tizenhét étterem és kávézóban, címe: XVII. ker. Pesti út 2.

Az est folyamán az evésen és iváson kívül vitát tartunk a lehetséges végső győztesről, szavazólappal értékeljük a produkciókat, és megbeszéljük a versennyel kapcsolatos kérdéseket. Természetesen az old.eschungary.hu szerkesztői és önkéntesei is jelen lesznek, így a honlappal kapcsolatos kérdéseket is lehetőség lesz megvitatni. A találkozó hajnal 1-ig fog tartani.

A távolról érkezőket a lentebb látható térképek segítik, a BKV-val érkezőknek pedig útvonalterveket küldünk a célpont könnyebb megtalálása érdekében.

84 hozzászólás ESC Hungary rajongói találkozó május 26-án

  • Serinon

    Én sajnos nem tudok eljönni mégsem :/ Sebaj, majd a szokásos nyári találkozóra, remélem lesz!

  • Erzsi

    Naaa, Serinon …. Azt ígérted, ha nem lesz hó, akkor jössz. (Páprádon leesett a hó?)

    • Serinon

      Hál’Istennek, hó nincs, a nemzeti döntőn elég volt, csoda, hogy hazaértem, de Neked ezt már meséltem. Egy nagyon közeli barátomnak lesz szombaton a diplomahangversenye, amire meghívott mindenkit a baráti társaságból és megígértük neki, hogy elmegyünk. Ez délután lesz, úgyhogy a show-ra pont hazaérek, de Pestre már nem érnék fel, ha kocsival mennék is, mint ahogy az az eredeti tervben szerepelt.

      De a nyári találkozón jóváteszem!

      • Erzsi

        Oké, megértem. Csak mint Nyee esetében: vígasztalhatatlan vagyok.
        (Félek, hogy Pitbull is lemondja: Eva Boto kiesését úgy ítéli meg, hogy a maják előrehozták a világvégét. Tegnap éjjel nekem is világvége hangulatom volt miatta …)

      • Pitbull

        Ott leszek, bár eléggé elszontyolodtam Eva miatt, nem gondoltam volna, hogy nem jut döntőbe. 🙁

  • frogman30

    Sajna nem megyek,a korom miatt sem,meg távol is lakok és senki sem vállalná,hogy eljön velem…Szóval Kisvárda nem képviselteti magát idén 🙁

  • Én is szívesen mennék, de kizárt, hogy a szüleim elengedjenek! Majd otthon az egész család bevackolódik a TV elé és szurkolunk a fiúknak. Szerintem (néhány jó dal kivételével) miattuk érdemes nézni. Érzékelhető, hogy évről évre romlik a dalfesztivál színvonala!

  • Feri

    Hello. Valaki nem tudná nekem megmondani, hogy Szerbiából milyen telefonszámról lehet majd szombaton szavazni. Mert apukámnak van szerb mobilja, és gondoltam nyomok pár SMS-t a CD-re, csak kell hozzá a szám. Előre is köszönöm.

    • Zsolti

      Ha jól veszem ki, Magyarországon használnád a szerb mobilt? Mert szerintem határokon belül csak a magyar számokon szavazhatsz, tehát a CD-re így sem tudsz.

      • Feri

        Ez biztos? Mert én úgy tudom, hogy a számot nézik, mintha nekem valaki ezt mondta volna. De azért majd még utánanézek, hátha lehet így is. Azért köszi.

      • Asvi

        Nem szavazhatsz a CD-re, ha Magyarországon tartózkodsz.

      • Robek

        Nekünk is van szerb mobilunk. Ha SMS-ben szavazol szerb mobilról, lényeg, hogy a szerb telefonszámra küld a szavazatodat! Nekünk eddig működött, mivel jött visszajelzés, hogy köszönik a szavazatot. Sajnos nem leszek gép előtt szombat este így nem tudom megosztani a telefonszámot itt, de ha YUGO olvasod e sorokat akkor írd ki kérlek ide az SMS számot. Köszönjük!

      • Zsolti

        A hivatalos oldalon van egy pdf a szabályokról, de nem fejtik ki részletesen, hogy szűrik a saját országra szavazást. Lehet, hogy mégis lehetséges, amit mondtok.

      • tauri

        Azt biztos, hogy a határ mellől lakók, ha rá tudnak állni a szerb mobilszolgáltató hálózatára (persze csak szerb telefonszámmal és SIM kártyával), akkor biztos, hogy tudnak szavazni a szerb tévében megadott telefonszámra. Azt viszont nem tudom, hogy roomingolás esetén lehet-e szavazni, vagyis: A SIM kártya szerb, a telefonszám amire a szavazatot küldik az is szerb, de valamelyik magyar hálózatot használva szavaznak. Ez jó kérdés, nem tudja valaki hogy roomingolva lehet-e szavazni?

      • Csengettyű

        Utólagosan jelentem, lehet. Magyar mobilszámról magyar szavazós számra küldtem a szavazatokat, Ausztriából, és jött visszajelző sms, úgyhogy már ezt is tudjuk 🙂

  • dano89

    Sziasztok újra! Még egy kérdésem lenni, mint zöldfülű szolnoki rajongó, hogy amikor vége lesz a versenynek még gondolom maradunk egy kicsit, csakhogy Szolnok felé hajnalban 00:58-kor aztán meg már csak 03:20-kor van vonat! Azzal a két órával vajon mit kezdek? 😀 Más is jár ilyen cipőben? Ne haragudjatok, hogy ilyen hülyeségek miatt aggódom, nyilván jól elleszünk, meg szurkolunk a fiúknak, de nekem igen fontos lenne reggelre hazaérnem, családi összejövetel miatt! 🙂

    • Robek

      Semmi gond! Kb hajnal 1kor lesz vége a műsornak , még kb. 1 óra a győztes megbeszélése, kibeszélése, stb. Így pont időben tudsz elindulni a vonatállomásra. 🙂 Nyugi, rendben lesz minden, majd alszol a vonaton haza felé, és üdén frissen, elégedetten fogsz ébredni! 🙂 (mivel HU fog győzni!)

  • dano89

    Oké, legyen igazad, és nyerjen Magyarország! 😀

  • Grand

    Minden Eurovíziós Dalfesztivál rajongónak jó szurkolást a rajongói találkozón és a tévék előtt. Győzzön a legjobb
    dal az esti döntőben, a TOP 10 pedig a legesélyesebbekből alakuljon ki a szavazáson. Kezdődjön az 57. Eurovíziós döntő, hiszen évente egyszer van ez az esemény amelyet ennyi ország lakosa egyszerre követ és minden előadónak a lehető legjobb helyezést a show legvégén. Azután pedig már eldől ki a győztes, melyik ország rendezi a jövő évi dalversenyt.

  • Még van pár hely, lehet szurkolni!

  • Pitbull

    Köszönöm az élményt mindazoknak, akik ott voltak, és azoknak is akik nem, jól éreztem magam! 🙂

    Két darab BKV vonaljegy: 640 Ft
    Aszaltszilvás-erdeigyümölcsös pulykarettenet (+ szervízdíj) : 2800 Ft
    Látni azt, hogy Pele-nek egy másik rágcsáló több alkalommal is gratulál a győzelemhez: Priceless!!! 😀 😀 😀