Naptár

2012. május
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Betiltják a Ladákat az Eurovízió miatt

Tudósító: Klész Imre
Forrás: napi.hu
Fotón: londoni taxisor

Május 1-től nem használhatnak taxiként orosz gyártmányú autókat Bakuban a közlekedési minisztérium döntése értelmében. A tilalom megszegőit 100 eurós bírsággal sújtják. A minisztérium ezt azzal indokolta, hogy a városban május 26-án tartandó Eurovíziós dalfesztiválra európai színvonalat akarnak teremteni az azeri fővárosban. Ennek érdekében az orosz kocsik helyére londoni taxikat, a TX4-es, Kínában gyártott modellt állítják.

Tovább a teljes cikkre a napi.hu-n

5 hozzászólás Betiltják a Ladákat az Eurovízió miatt

  • Serinon

    Ez szerintem annyira felesleges. Ha a város általános képéhez ezek tartoznak hozzá (a képen láthatók mellesleg szerintem nagyon jól néznek ki), akkor miért kell álarcot húzni Bakura, két hétig?

  • Küllikki

    Szerintem is teljesen felesleges ez a mű rongyrázás, főleg ha tisztában van az ember azzal, hogy mi a valóság. Ez inkább ellenszenves számomra, mintha hagyták volna a lada taxikat ezzel is felvállalva, hogy igen, nekünk csak ilyen van, de ettől még tudunk egy nagyon jó kis show-t csinálni.
    De ők tudják végül is…..

  • Mérimari

    A képen látható „nagyon jól kinéző” taxik nem ladák, hanem a londoni típusú taxik 🙂

    • Serinon

      Hát azt speciel nem néztem, mert előadás előtt öt perccel kukkantottam fel az oldalra, de attól függetlenül igen szépek és még mindig úgy gondolom, hogy nem kéne eldugni semmit, ami általában a városkép része 🙂