Szlovákia: Max Jason Mai – Don’t close your eyes

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JpuFdN9Ur0w[/youtube]Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Ma délelőtt, egy sajtótájékoztató keretein belül derült ki az idei szlovák képviselő. A választás Max Jason Mai-ra esett (aki polgári nevén Miro Šmajda, és korábban már szóltak pletykák arról, hogy ő lesz az idei szlovák versenyző), dala pedig a Don’t close your eyes. Gratulálunk!

46 Comments

Nem valami bejövős, de nem is rossz. Olyan “egy-csésze-tea”, de nem több. Egyedi lesz a sok ballada közt a rock-kal. Én nem feltétlenül vetném össze a Litesounddal, mivel az ő zenéjük inkább egy “nyakkendős” változata a rock-nak, ez meg talán a Lordi felé kanyarodik vissza. Mivel Szlovákia az egyik legkedvencebb ESC országom… kívánok nekik sok szerencsét, és azt, hogy egyszer Mista képviselhesse Őket 😉

Ez tényleg olyan Lordis. Engem a Hard rock hallelujah-ra emlékeztet. A stílusa is olyan. Szerintem a tavalyi daluk jobb volt.

Elsö hallásra felháborított, hogy mégis mi akar ez lenni. Na de most már lenyugodtam és úgy gondolom hogy még akár esélye is lehet a dontore, foleg hogy a 2.elödöntöben nagyon sok a ballada. A külföldi reakciók elég pozitívak.

Első hallásra nem igazán tetszett, de párszor meghallgattam azóta,és így azt mondom nem rossz. A Twiins tavaly jobban tetszett.Ezzel viszont többre mennek szerintem.
Az eddigi dalokhoz viszonyítva jelenleg: 10/4,6

Kicsit gáz. Nem csak a szám, de az, ahogy a szlovák TV megoldotta ezt az egész válogatást. Még valamikor az ősszel bejelentették, hogy ezt a fazont küldik, aki egyből tiltakozott, erre most mégis? A dal is egy nagy nulla. Ebből se lesz döntő. 😀

Hát nehéz dolguk lesz abban az elődöntőben mert sok 12-10-8 pontot már most borítékolni lehet egyes országoknál és a szlovákok (az elmúlt évek tapasztalata alapján) nem nagyon bízhatnak a szláv népek szavazataiban. Mondjuk a tavalyi daluk szerintem nagyon egyhangú és unalmas volt. Talán ez az eddigi legjobb esélyük de ebbe a dalba is kéne valami változatosság.

Szerintem Szlovákia 2010-ben volt a legjobb, nekem a tavalyi dal elég lapos volt. Ez viszont egész jó, valóban ránkfért egy kis változatosság. Szlovákia nem éppen egy “döntőbejutós ország”, de szívesen látnám a fináléban. 🙂

Nagy szerencséje Szlovákiának, hogy idén eddig nincs rockdal a mezőnyben, pedig azok általában jól szerepelnek, ha jól adják elő. Amúgy nem rossz!

Egyre jobban tetszik 😀 ha nem lesz túl hamis akkor tuti döntős, és megkockáztatnék egy jobb helyezést is 😛 bár tavaly is imádtam a szlovák dalt és….

Ez nagyon nagyon jó, szeretem az ilyen típusú zenéket, ez nálam az eddigi egyik legjobb!!! Szlovákia remélem döntős lesz idén!

Rétegzene, zsűriknek tetszik, nézőknek nem. Eddig még nem sikerült Szlovákiának bejutni a döntőbe, sajnálat segít, de populárisabb jobb lett volna most. Sok a balkáni ország, akinek nem tudom mennyire jön be a fílingje. Bár ki tudja…

Szlovákia ide vagy oda…Ez a dal k..va jó!!!
Ha mást nem is de a döntőt megérdemli a dal!
Végre nem egy ballada!!!!!
Engem megleptek!

Comments are closed.