Szlovákia: Max Jason Mai – Don’t close your eyes

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JpuFdN9Ur0w[/youtube]Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Ma délelőtt, egy sajtótájékoztató keretein belül derült ki az idei szlovák képviselő. A választás Max Jason Mai-ra esett (aki polgári nevén Miro Šmajda, és korábban már szóltak pletykák arról, hogy ő lesz az idei szlovák versenyző), dala pedig a Don’t close your eyes. Gratulálunk!

46 Comments

Nagyon Szuper!!!Rock mindig meg alta a helyet!!Dontobe Biztos tovabb jut!!!!Szerintem meglehete hogy top 15 lesz!!Biztos jobb mint a Magyar dal!

Nekem is tetszik, aki szereti a rock zenét, az biztosan erre szavaz. Az énekest ismerve a Superstárból, kitesz majd magáért, mindent bevet a színpadon!!!

patricia azért mondod mert útálod a szlovákokat? Nyugi, ők is titeket. Azért jó, hogy mi szlávok össze tertunk. Jó dal, de nem azért mert szláv országból van, hanem mert nem bellada.

Ez nagyon tetszik, a kedvencem!!!!
Nagyon jó hangja van ennek a srácnak és szerintem a Superstarban is nagyon jól szerepelt. 🙂 Remélem döntős lesz, de tőlem meg is nyerheti.
Hajrá! Hajrá! 😀

Egészen rendben van,bár igen kicsit lehetne változatosabb a szám,és szerintem ez énekes hangja sem vmi eget rengetö.De felüdülés a többi “érfelvágos” szám után:)Sok sikert nekik!

Én sajnos nem szavazhatok majd rá, de drukkolni fogok, hogy sikeres legyen – már csak azért is, mert rock!!!

most komolyan,tavaly sajnáltam hogy kiestek,nekem nagyon tetszettek az ikrek,erre bekeményítenek,és egy ilyen már-már metálos szám,miért?!
még egy szám ami az utolsók között van a listámon..

Nekem nagyon tetszik ez a zene,és a srác is szimpi. Rohadtul nem érdekel hogy szlovák. Miért nem vagyunk képesek félretenni az ellentéteket? Ezzel nem jutunk előrébb. Ráadásul ha néztétek/nézitek az eurovíziót mondták hogy jóban van a mi Compact Discónkkal, ő se utál minket mert magyarok vagyunk!

Comments are closed.