Horvátország: Nina Badrić – Nebo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z5_tqyCjFZ8[/youtube]Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv
Eredeti kiadás: 2012. február 19. vasárnap – 09:11
FRISSÍTVE: új verzió + videoklip

Fergeteges show keretében ismerhettük meg a horvát dalt. A Dora showban egymást követték a jobbnál jobb produkciók, köztük több korábbi eurovíziós dallal. Kezdetnek Emilija Kokić előadta az 1989-es Riva dalának balladisztikus verzióját.. Továbbá a meghívott fellépők egyike volt a Hari Mata Hari , aki Ninaval közösen adta elő a Lejla című számot. Színpadra lépett az idén bosnyák színekben szereplő Maya Sar is, valamint a makedón induló, Kaliopi is, mindketten egy-egy duettet adtak elő Nina Badrićal. Ezt követvén Rambo Amadeus, az idei montenegrói előadó is énekelt. A hosszú fellépőlista zárásaként a tavalyi szerb induló, Nina és a Caroban is a terítékre került. Nemsokkal 21:00 után mutatták be azt a dalt, amelyik májusban Bakuba megy. A dal címe Nebo. Gratulálunk!

Comments

45 hozzászólás a(z) “Horvátország: Nina Badrić – Nebo” bejegyzéshez

 1. Emilio Puccini avatar
  Emilio Puccini

  A szöveg szép, már ha értitek. Amúgy a volt jugoszlávok mindig jó eredményeket érnek el. Ez most jó, olyan tipikus „euroviziós dal”.

 2. deni2 avatar
  deni2

  Elhallgatnám újra és újra, mivel megfogott a dal, valamit értek is a szövegből. Bizony előny, ha valaki tud egy szláv nyelvet.

 3. dini avatar
  dini

  Yugo: köszi a fordítást!
  Szerintem jó dal. 🙂

 4. Sandra7 avatar
  Sandra7

  albán és görög keverékének érzem tavalyról…
  ennél sokkal jobb volt a tavalyi-.-