Naptár

2012. február
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Ma este eldől: végső verseny a bakui repülőjegyért!

Tudósító: Klész Imre
Forrás: MTV
Net: http://www.eurovision.tv/esctv/future?program=45363

Ma este 20:15-től az m1, a Duna World és az eurovision.tv nézői elsőként fogják megtudni, kit fog küldeni Magyarország a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválra Bakuba (azeriül Bakı, azaz pont nélküli i, kiejtve: Bakü). A két, 10 résztvevős elődöntő után a legjobb 8 dal fog két fordulóban megmérkőzni egymással a végső győzelemért.

A mai verseny résztvevői:
Caramel – Vízió
Compact Disco – Sound of Hearts
Fábián Juli & Zoohacker- Like a Child
Gyurcsík Tibi – Back in Place
Heincz Gábor „Biga” – Learning to Let Go
Király testvérek – Untried
Tóth Gabi – Nem kell végszó
Veres Mónika „Nika” – This Love

A közönség a legjobb 4 dalt fogja tovább juttatni a szuperdöntőbe, ahol a zsűri fogja kiválasztani a végső győztest. Ha a zsűri szavazásán holtverseny alakul ki, akkor az addig beérkezett nézői szavazatok alapján lesz kihirdetve a 2012-es Eurovízió magyar résztvevője.

A műsort az m1 és a Duna World élőben közvetíti, a két csatorna interneten élőben is fogja közvetíteni. Az eurovision.tv-n is nézhető lesz a magyar nemzeti döntő, illetve később ott is, és az MTV videótárából is nézhető lesz. Vasárnap a műsort az m2 ismétli, 16:00-kor.

325 hozzászólás Ma este eldől: végső verseny a bakui repülőjegyért!

  • csaba

    Hajra NIKA! Nalam te vagy a nyero!

  • Dávid

    Ha az elfogult zsűri dönt, akkor esélyes, hogy a Királyékat nem fogják..úgy érzem minden zsűritagnak megvan a saját kedvence, és egyiknek sem a Királyék azok.

    Nika most végre előnyösen nézett ki, a ruha meg a haj is jobb volt, múltkor nagyon furám nézett ki…a dal is jó volt.

  • Réka

    Nika haja most is borzalmas volt! Kell neki egy fésű!

  • bigris

    Szerintem Caramel messze veri az összes többi dalt. Csupa lapos, unalmas, jellegtelen dalok vannak a döntőben. Beleértve a Király klánt és Gyurcsik Tibit is. Fábián Julinak és Tóth Gabinak van még nagyon-nagyon jó hangja. De a dal magasan a Caramelé.

  • Buci-Bigyo

    Megemelem a kalapom virtuálisan Tóth Gabi előtt, ő egy SZTÁR!Ennyi idősen egy igazi, kiforrott előadóművész.Rá dobtam egy sms-t, mert nagyon megérdemli a teljesítménye alapján, de nálam a nyerő Caramel, neki is hatalmas respekt!
    A Király testvérek ma nekem csalódást okoztak, nem úgy néztek ki, mint akik komolyan vették ezt az egészet, hiába hajtogatják ezt úton-útfélen és Linda (is) ma nagyon gyenge volt.:( Ahhoz képest, hogy nekem eredetileg a Királys volt a favorit, esetleg Caramel…

  • Gábor

    Nika és szupervokálja is jó volt.
    Királyék száma jó ritmusával egyből feldobja az embert, de nem szép. Nagyon sokat hallgatva undorító.
    Nika dala kevésbé fülbemászó, de olyan szép, hogy egyszer szeretnék majd rá lassúzni.
    Heincz Gabi száma nagyon jó és vidám, de semmiben nem magyaros. Ettől függetlenül egyik kedvencem.

  • Zolecs

    Ebből tuti hogy Caramel lesz!

  • Katesz

    Azt hiszem megtörtént az a csoda amiről délután írtam………….innentől nyugodtan hátradőlök, és várom a nyertest, mindegy ki lesz az!:) Azért maradt pár nagy kedvenc, de bárhogy is alakul tiszta szívből drukkolni fogok neki/k Bakuban!

    A legnagyobb pozitív csalódást Tóth Gabi okozta, el sem hiszem mennyire, de Caramel is nagyon, 1000x jobban tetszett, hogy nem hajlítgatott annyit.

    HAJRÁ!:)

  • schanc

    Második feléről:
    Fábián Juliék nagyon elkapták a dolgot! Tök jó lett a színpadi kép!
    Caramelnek jól állt, hogy visszafogta magát, viszont angolul sztem nem volt olyan erős.
    Nika most is csodálatos volt.
    Heincz Gabi meg megint csak remek, még tudott picit hozzáadni a dalhoz.

    Jelen állapotomban Gyurcsík Tibi, Fábián Juli, Nika és Biga lenne az álomnégyes. (Nagyot fordult a világ velem délután óta…)

  • zoli

    átverés az egész szerintem mert itt http://www.escdaily.com/live-hungary-decides-2012/ azt olvastam hogy a szuperdöntős 4 dal közül a közönség és a zsüri együtt dönt, akkor most mi van? vfélre vezetjük europát?

  • Fabiana

    Hát én dobtam 5-5 sms-t a Compactra és Caramelre. Ha kettejük közül megy valaki, én elégedett leszek. Hajrá fiúk!

  • Nikk

    Szerintem mindenki sokkal jobb volt, mint a selejtezőkben.Nehéz döntés lesz az biztos.
    És örülök, hogy az előadók is, a zsűri is, és gondolom a szerkesztők/műsorvezetők is olvasgatják a kritikákat, és úgymond hallgatnak a véleményekre, ez tisztán látszik 🙂

  • Buci-Bigyo

    Lindának tényleg rosszabb lett a sminkje és a haja is, pedig az előző sem volt valami jó, és ha azt vesszük hogy stylist az anyja ??!! Gyurcsik Tibor hamisan kezdett, a múltkor jobb volt a produkciója neki is.A Compact Disco egész jó, ők is jobbak lettek, de ilyen ESC-sóba nem őket küldeném.Jordán Adélt szegény nem kéne mutogatni, ha lemegy a bányába, feljön a szén….
    A műsor nagyon tetszik, helyesebben az előadók, ahogy látszik az igyekezet a javításra.:) Örülök, hogy ilyen sok, élőben is jól produkáló ÉNEKESünk van.
    Ellenpéldaként pl.Lola élőben egy 0 énekes, de Tolvai Renáta is nagyon gyenge volt a múltkor.

    • Dávid

      Lindáék dala részben jobb lett, az előadásmód mindenképp, de a dal eleje valahogy nem jött be és a magas hanggal is mintha elkésett volna…kicsit szétesett itt-ott a dal, még mindig olyan fő-fő próba szagú a dolog…a haja rosszabb, mint múltkor…

    • Laerdal

      Dehogy kezdett hamisan, csupán egy picit átvariálták a verzét.

  • Dávid

    Ezek a vendég előadók feldolgozás dalokkal borzasztóak. 🙁 Ma is, és az elődöntőkben is…pocsék mind, nem is illenek a műsorba.

  • Bia

    Nálam Királyék a nyerők! Nem azért, mert hűdenagyon szeretem őket, hanem azért, mert több szempontból is tökéletesek lennének Bakuban! Ezzel természetesen nem szeretném leértékelni a többi dalt, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy kell:
    1. Könnyen megjegyezhető dal
    2. Könnyen megjegyezhető színpadi megjelenés
    3. Könnyen megjegyezhető „hangok”
    4. Angoltudás, hogy ne röhögjön Magyarország indulóin az egész világ (ez elhanyagolható, de nem lenne rossz végre olyan embert küldeni, akinek nem kell tolmács ahhoz, hogy kikéredzkedjen pisilni);
    Ezt mindet csak Királyék tudják. Ez az én véleményem, én már elküldtem 10 szavazatot rájuk!

  • Csoki

    Wolf Kati hangja gyönyörű, a dal csodálatos, és igen nehéz elénekelni, nem is értem (persze, hogy értem) miért nem végeztünk a mezőny elején…

  • leslie80

    Az valóban nem hátrány ha beszél angolul az induló. Wolf Kati is tud és ez is előny volt. Sok riportot tudtak így vele csinálni.

  • Dávid

    Nesze semmi fogd meg jól…vagyis szavazz, de úgyis a zsűri dönt 😀 Érdekes….CD fog menni szerintem ez a legvalószínűbb.

  • Sulo

    Csak ne a Grimm testvéreket…

  • Sulo

    ezért kár volt 3 hétig parádézni, már akkor eldőlt.

  • Buci-Bigyo

    Én csalódott vagyok, sajnos. 🙁 😀

  • zoli

    na jó most megy az ajtató mehetünk aludni

  • leslie80

    A bakui döntőn nem hinném, hogy kell a magyar résztvevőért izgulnunk. Az egyik legfelejthetőbb tömegdalt sikerült kiválasztani a zsűrinek.

  • Dani

    Compact Disco…sajnos.

  • Gabi

    Egy kicsit én is, bár nem tudtam még most sem eldönteni hogy kinek is drukkoljak leginkabb. De szorítok a CD-nak. Hajrá Magyarország!

  • Gábor

    A Compact disco dala volt az összes közül a legjellegtelenebb!!!
    Ez szégyen!!!
    Félreértés ne essék: értenek a zenéhez, harmonikus a számuk, de abszolút jellegtelen és szörnyen unalmas!!!
    Szégyen!!! Kár volt szavazni!!!

    • Ami

      Ezt csak te gondolod. Imádom. Első hallásra megfogott. Igényes, és már az első alkalom után katarzist váltott ki. Pedig azelőtt nem is hallottam róluk.

  • Mettyú.

    ezaz és most jöjjenek a támadások mindenkitől légyszíves. hogy így a C.D…. hát szerintem pedig igenis döntős lesz!

  • Bia

    Nem akarom bántani a Compact Discot, de megint sikerült egy nagyon felejthető, unalmas, szürke dalt választani! A dal jó, de NEM egy giccsparádé versenyre való! Ilyenkor nagyon örülök, hogy nem vagyok magyarországi, mert a saját országom indulójáért szoríthatok. Az egy picit előrébb fog végezni, mind a CD.