Hollandia: Joan Franka – You and me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zfofDgg-Jww[/youtube]Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

6 előadó mérkőzött meg egymással Hollandia képviseletéért. 3 párbajt láthatunk ma este, amelyek közül 1-1 dal jutott be a szuperdöntőbe. Ennek az eredményét, akár a végső győztest is, a zsűri és a közönség 50-50%-os beleszólással határozta meg. A zsűri szerint a nyertes Pearl Jozefzoon volt, azonban az összesítésben fordult a kocka. Az idei holland képviselő Joan Franka és dala, a You and me. Nyertesük egyébként a második elődöntőben lép fel májusban. Gratulálunk!

A 3 párbaj (Vastagon a továbbjutó):

1. páros:
•Joan Franka – You and Me
•Raffaëla Paton – Chocolatte

2. páros:
•Kim de Boer – Children of the world
•Ivan Peroti – Take me as I am

3. páros:
•Pearl Jozefzoon – We can overcome
•Tim Douwsma – Undercover lover

Szuperdöntő (Vastagon a nyertes):
•Joan Franka – You and Me
•Ivan Peroti – Take me as I am
•Pearl Jozefzoon – We can overcome

33 Comments

Nekem nagyon tetszik! Annyira emlékeztet egy Amy Macdonald számra!
Tetszik a hangja, szép a szeme, én totál örülök neki! Szurkolok a döntőért nekik!

Nekem nagyon tetszik ez a dal. Tényleg olyan Amy MacDonald-os, ami nálam jópont, mert szeretem az ilyen típusú dalokat. Nálam bent van most a top5-ben.

Ez egy nagy semmi… Semmi nem marad meg belőle az indián-jelmezeken kívül, amik egyébként hogy jönnek ide??? És most már tényleg elég ezekből az “aranyos” gitáros énekesekből, már nagyon unalmas…

Valamelyik ország nem akar végre egy igazán jó dalt küldeni erre a versenyre? Az eddigi felhozatal az utóbbi 6 év (mióta folyamatosan követem a versenysorozatot) messze leggyengébb összeállítása. Ez a szám sem lóg ki ebből a szomorú sorból. Kezdek attól tartani, hogy az idén nagy bukta lesz a dalversenyből, a dalok színvonala terén. Ne legyen igazam!

Nagy bukta biztos nem lesz mert szerintem minden idők legszínvonalasabb műsorát fogjuk látni! Csak nyitott füllel kell hallgatni! Tény, hogy nincs Lady Gaga és Madonna sem az indulók között, szerencsére! 🙂

Én is sajnálom a Chocolatte-t , az lett volna a legnagyobb szerintem. De a hátom választhatóból én erre voksoltam volna.

Engem meglepett a hollandok döntése. Szerintem Pearlnek kellett volna győznie, ha már Raffaela és Kim kiestek… Ez a szám annyira nem rossz, de ettől az indián cucctól kicsit gagyi és túl amerikás lett… Mindenesetre nálam eddig 5.helyen van második középdöntőben.

Itt majdnem mindenki a fülén ül???? Miért olyan rossz az idei év? Tavaly meg tavaly előtt is ezt lehetett itt olvasni, még is milyen jó volt mind a két év! NEkem tetszenek az idei dalok, szerintem szép május estéink leszne (3 biztos)! 🙂

Unalmas,semmilyen. Ennél 3, fényévekkel jobb dal is volt, de persze hollandiától már megszokhattam volna hogy nem teszi magasra a mércét. Ez az indiánjelmez pedig egy vicc, és már azt is unalmasnak tartom hogy kiállnak egy gitárral és majmolják az előző évek dalait.Tom Dice-t sosem übereli egyik sem. Nálam középmezőny.

Giccsparádék sorozata:)kíváncsi leszek melyik elődöntő lesz a színesebb felhozatal,mert eddig van egy pár sötét bőrű énekes!

Hollandia vehetné már komolyabban is a versenyt. Nem olyan rossz a dal – nálam középszerű – de vannak nála fényévekkel jobbak idén. Nem hiszem el, hogy nem tudnának egyszer már egy átütő dalt küldeni. A 2007-es verseny óta szerintem csak tengődnek, az volt az utolsó épkézláb daluk.

Jó kis dal ez, könnyen megmarad, de az indiánjelmez tényleg nem kéne. Viszont Hollandia küldhet akármilyen jó dalt, úgyse fognak nyerni vele, sőt még a döntő sem biztos(pl. 2005, 2007)

Nekem ez az elmegy kategóriába tartozik. Másodjára már jobban tetszett, de valami hiányzik belőle. Még nem ismerjük ugyan az összes dalt, de lehet hogy ez kevés lesz a döntőbe jutáshoz.

Ezzel a lightos 0 számmal a hollandok csak álmodhatnak a döntőről,arról nem is beszélve,hogy 5 ex Yu-s,és 6 ex CCCP országgal vannak egy elődöntőbe…

Comments are closed.