Ciprus: Ivi Adamou – La La Love

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CBttsd-jyd0[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com

Ma este Ciprus dalt választott a 2012-es Eurovízióra: Ivi Adamou “La La Love” című dalt láthatjuk az első elődöntőben. Gratulálunk!

http://www.youtube.com/watch?v=CBttsd-jyd0

45 Comments

Hm, amikor a dal elkezdődött, azt mondtam, na neeee, megint egy tucat dal, olcsó kis tingli tangli, de, ahogy hallgatás közben mást csináltam (Facebook és társai), elkezdtem élvezni és egy olyan kép került elém, hogy ülök a kocsiban, nyár van, a leengedett ablakon keresztül jön be a szél, ez a dal megy a rádióban, és de szép az élet. 🙂

Nekem jobban tetszene autotune nélkül, akkor kevésbé lenne tucat klubzene beütése, mert egyébként a végére már tényleg egész jókedve kerekedik tőle az embernek. 🙂

Eddig nálam is Ciprus vezet. A dán is tetszik de engem nagyon zavar, hogy rettentően hasonlít Seal-Crazy c. dalához. Első hallgatásra is az volt az érzésem, hogy nagyon hasonlít valamire… Hát ez nekem kicsit levon az értékéből, de még így is a második nálam.

Egyre jobban szeretem ezt a dalt! ^^ Szerintem bátran állíthatom, hogy benne lesz a TOP10-emben, attól függetlenül, hogy még nagyon sok dalt nem ismerünk.

Én rá szavazok majd. Sokkal jobb a tavalyinál.
1.Ciprus
2.Malta
3.Norvégia
4.Görögorország
5.Németország

Comments are closed.