Ciprus három közül választ

Tudósító: Ötvös Zoltán
Forrás: eurofire.blog.de – escdaily.com

A ciprusi CyBC televízió ma délelőtt nyilvánosságra hozta azt a 3 dalt, ami a január 25-i mini döntőjükön fog elhangozni. Mind a 3 dalt (“Call the police”, “You don’t belong here” és “La la love” ) Ivi Adamou fogja előadni, akit a csatorna belső választással nevezett meg, még 2010 augusztusában, így az idei dalverseny első résztvevőjeként őt ismerhettünk meg.
A dalok itt hallgathatók meg.

Ivi Adamou 1993. november 24-én született, aki a második, 2009-es görög X-Faktorban vált ismertté, ahol a hatodik helyen végzett. A debütáló albuma a görög albumeladási listán a 17. helyezésig kúszott fel.

Az Escdaily facebookos írása szerint több fórumon is vannak online szavazások, ahol arról szavazhatnak, hogy a három dal közül melyik tetszik legjobban. Jelenlegi állás szerint magasan a „La la love” vezet.

CyBC oldalán:
La La Love – 67.8% — Call the Police – 18.8% — You Don’t Belong Here – 13.4%

ESCDaily.com-on:
La La Love – 68.67% — You Don’t Belong Here – 18% — Call the Police – 13.33%

Ivi Adamou Hivatalos rajongói oldalán:
La La Love – 87.1% — You Don’t Belong Here – 7.3% — Call the Police – 5.6%

WiwiBloggs.com-on :
La La Love – 70% — You Don’t Belong Here – 20% — Call the Police – 10%

13 Comments

Hát meghallgattam őket, 2x, de egyik dalnál sem érzek késztetést arra h még 1x meghallgassam. Ettől függetlenül jó dalok csak semmi plusz nincs bennük. Viszont ha választani kell a 3-ból akkor nekem a La La Love jön be a legjobban. 🙂

Nekem a La la love nagy kedvencem.Már vagy 10X meghallgattam:D.Második a Call the police:ez is tetszik,de a végére kicsit elunom.

Hát…hogy őszinte legyek, annyira egyik dal sem tetszett. Sosem szerettem az ilyen típusú party-katyvaszokat. Ha már partyzene, akkor legyen olyan ütős, hogy az olyan “befásult” embereknek is tetsszen, mint amilyen én vagyok. A csaj hangja szerintem nagyon kellemes, és jó. Én teljesen más dalt írtam volna neki, de persze én nem vagyok ciprusi, rám ez nem tartozik.

Igazad van.Nekem sem nyerte el egyik dal sem annyira a tetszésemet,többet vártam,talán a La La Love ami elfogadható az összes közül.Olyan bugyuta “olcsó” dalocska,de menjen a La La Love 🙂

La la love számmal van igazán esélye. Már látom a szemem előtt,hogy mekkora show lehetne vele. A másik ami szóba jöhetne az a You Don’t Belong Here,bár eléggé laposnak tűnik. De az biztos,hogy jó választásnak ígérkezik Ciprustól ez a lány.

Nekem a “Call the Police” tetszik a leginkább, a “La La Love” nagyon infantilis hangzású, a harmadik dalnak jól hangzik a refrénje, de zenéje nem igazán jön be. A csajnak nagyon jó hangja van egyébként, kellemes hallgatni!

Akkor én is leírom a véleményem:

Százalékban:

1.La La Love – 79.4%
2.Call The Police – 13.2%
3.You Don’t Belong Here – 7.4%

A véleményem:

1.La La Love = Nagyon jó!(12 points) Remélem ezzel a dallal indulnak az Eurovízión.

2.Call The Police = Az elején nem tetszett , de 2. hallgatásra egyre jobban kedvelem.

3.You Don’t Belong Here = Engem egyáltalán nem fogott meg , a refrén , ami feldobta a dalt egy kicsit.

Ui.:Valamiért úgy érzem , hogy a La La Love-on kívül mindegyik dalnál csak a refrénre figyeltek oda , a többi üres maradt.

Szerintem:))A “CALL THE POLICE az elsö 69% az Első.
2. A LA LA LOVE ő neki szerintem 22% százalék.
3.a YOU DONT BELONG HERE 9%:((((((Nekem nagyon nem tetszett
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!!!

Comments are closed.