Fórum: Szavazás 2011 – DÖNTŐ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S9QtrlD-E9A[/youtube]Tudósító: Egyed Péter és Madura Máté
Forrás: old.eschungary.hu
Videón: a döntő recap-ja

Véget ért az elődöntők fordulója, ami még sikeresebbnek volt mondható, mint az első kör, ugyanis hatvanan voksoltak, és döntötték el, hogy melyik a 12–12 legjobb dal a 2002 és 2011 közötti évek Eurovíziós Dalversenyein, országonként. A szavazás megkönnyebbítésére egy videós összefoglaló készült ezekről a dalokról, amelyet ezúton is köszönünk Szűcs Viktornak.

A továbbjutók elődöntős eredményeit csak a döntő után hozzuk nyilvánosságra, viszont a kiesőkről készült videót, már meg lehet tekinteni itt: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lWOQGyow_R0[/youtube].

A szavazás módja nem változott, ezúttal is a tíz kedvenc dalt kell kiválasztani és ezeknek pontokat adni az Eurovíziós szabályoknak megfelelően: 12 pont jár az első helyezettnek, 10 a másodiknak és így tovább. A kitöltött szavazólapot az esc_jatek_11@freemail.hu email címre lehet elküldeni (szavazólap letöltése itt!).

A szavazatok beküldésének határideje augusztus 27. 19:00.

284 Comments

Én is szavaztam! nekem is tetszik a végeredmény 😀
és tényleg jó szavazás volt és ha megfigyeltétek az első 3 helyezett kimagaslik a többi közül mármint pontokban! 😀

Valaki eltudná nekem küldeni e-mailben az eredményeket?
mert amikor megnyitom,akkor mindenféle szimbólumot látok,de eredményt azt nem.Szóval,örülnék neki ha valaki elküldené.
e-mail cím: hallf@freemail.hu

Köszönöm!

Én a részlete eredményeknél csak a döntőét látom, pedig kíváncsi lennék az elődöntőkre meg a selejtezőre is :/

Bal alsó sarokban van három fülecske “Válogató, Elődöntők és Döntők néven, arra kattintva tudsz váltani köztük.

Nekem Office 2007-em van, de mikor megnyitottam, kiírta, hogy a fájl nem olyan formátumú mint amit a kiterjesztése jelez, de megnyitotta. Lehet, hogy akinek régebbi Office van a gépén az nem tudja megnyitni (valószínű az xls kiterjesztésű fájlnak a típusa 2007-es Office, csak a kiterjesztése lett xls, más ötletem nincs). A 2007-office-szal megnyitottam és lementettem, hogy mentés másként 97-2003 Excel munkalap. Így ennek a megnyitásakor már nem írta ki.

A dobogósokkal elégedett vagyok, bár én pont fordított sorrendben osztottam volna ki az “emeleteket” közöttük. Az “Apricot Stone” és a “Hard Rock Hallelujah” gyenge szereplése kellemetlen meglepetés volt számomra, hiszen ez a két dal nálam 12 ill. 8 pontos volt, és a “The Secret Is Love” és csúnyán elmaradt a várakozásaimtól. Nem tudom elképzelni, miként sikerüt ilyen előkelő helyen végeznie a norvég és a szlovák dalnak, ugyanakkor kellemes meglepetés volt, hogy a “Satellite” végül nem jutott be a Top 10-be( más kérdés, hogy én a Top 300-ba sem raktam volna bele).

Köszönöm a játékot, kellemes elfoglaltságot jelentett részt venni rajta!

Akkor kis visszajelzés részemről is:
Először is, amit én ettől a játéktól kaptam, az Paula és Ovi dala, eddig elsiklott felette a figyelmem, most pedig nagyon rákaptam, és sajnálom, hogy “csak” 16.-ak lettek.
Maja Keuc győzelme számomra is váratlan volt, az észtek pedig bebizonyították, hogy lehet 1-es rajtszámmal is dobogóra érni. 😀
A szlovák top 10 az én ízlésemnek nagyon erős, meg érdekes volt hallani a 8-10. helyezettek hasonló karakterű dalait egymás után.
A románokon kívül még kicsit az albán leányzót vártam volna előrébb, bár ha jól láttam, az utolsó pár szavazó emberen múlt, h. végül nem a top10-ben vagy közvetlenül utána végzett.

Számokban a top10-em:

1. Maja Keuc (2p)
3. Wolf Kati (6p)
6. Yohanna (10p)
11. Anna Rossinelli (12p)
13. Chiara (7p)
15. Kejsi Tola (4p)
16. Paula & Ovi (8p)
18. Sunstroke Project (1p)
21. Nadine Beiler (5p)
23. Dmitrij Koldun (3p)

És a listámon a 11.-ek az észtek voltak.

Örülök neki, hogy tetszett nektek a játék 🙂 Reméltem, hogy nem okozunk csalódást a szervezés és lebonyolítás részéről sem, bár az időpontok nem voltak pontosak (ami persze a mi hibánk is), de végülis minden jól sült el. Ha lesz erőm akkor a héten még a szavazzással kapcsolatban csinálok pár meglepit

Az én top 10-em így végzett a döntőben:

4. Szerbia – 6 pont
8. Svédország – 12! pont
9. Azerbajdzsán – 5 pont
10. Görögország – 3
11. Svájc – 8 pont
12. Németország – 10 pont
18. Moldova – 7 pont
19. Finnország – 2 pont
20. Örményország – 1 pont
22. Spanyolország – 4 pont

Nagy kár h ennyire hátrakerültek a kedvenceim. Az utolsó 7 dalból 4-nek is adtam pontot :s Lena, Anna Rosinelli, Helena Paparizou, Charlotte Perelli is csak középmezőyn. Csak Maria Serifovic került előre a top tizemből. Ahhoz képest h mennyien írták h már milyen unalmas a Molitva.
Mikor elkezdődött a szavazás írtam h remélem h Maja Keuc vagy Kristina nem fog nyerni, erre Maja csak megnyeri és Kristina is elöl van 😀

Egyébként köszi a szavazást, kíváncsi vagyok arra a meglepi-re remélem lesz időd :P:)

Kösz fiúk a lebonyolítást! 🙂
Nagyon izgalmas volt nézni az eredményeket, örülök, hogy Szlovénia győzött, de ez nagyon meglepett. Azt hittem, hogy Wolf Kati, Marija Serifovic, Helena Paparizou vagy Lena fognak nyerni, erre az észtek szerzik meg a második helyet is. Izgalmas verseny volt, várjuk a következő játékot!

én is szeretném megköszönni, hogy lebonyolítottátok ezt az egészet, színvonalas volt és jó időtöltés volt részt venni rajta és izgulni! 😉

Az én top 10-em elég furcsán szerepelt.

1.Maja Keuc (10 pont)
2.Urban Smyphony (8 pont)
6.Yohanna (1 pont)
7.Kristína (3 pont)
8.Charlotte Perelli (5 pont)
9.AySel & Arash (4 pont)
12.Lena (6 pont)
15.Kejsi Tola (2 pont)
17.Andrea Demirovic (7 pont)
18.SunStroke Project & Olia Tira (12 PONT !!!)

Moldovát sajnálom , de amúgy tetszik a végeredmény :).

Mindenek előtt szeretném megköszönni a fiúknak az áldozatos munkát, hogy több héten keresztül, minden várakozást felülmúlva, levezényelték ezt a játékot! Remélem, még sok ilyen játékunk lesz a fórumon.
Ami a játék végkimenetelét illeti: rettenetesen meglepett a végeredmény, mind pozitív, mind negatív értelemben. Az én pontjaimat figyelembe véve voltak nagy bukások, és nagy nyertesek is. Nagy csalódásaim között a Lordi 19. (7 pont) és Shiri Maimon 14. helyét (10 pont) szeretném elsősorban megemlíteni, főleg Shiri ilyen alacsony rangsorolása lepett meg nagyon, azt hittem, sokkal előrébb fog végezni. (Persze, a korábbi fordulók eredményeit végignézve már annyira nem lep a helyezése).
Óriási meglepetés az észt második hely (nálam 12 pont), mert bár reménykedtem benne, hogy felveheti a versenyt a fórum nagy kedvenceivel, de hogy sorban maga mögé utasítja őket, azt nem gondoltam volna. És ne felejtsük el, hogy anyanyelven előadott dalról van szó, tehát az az ezüstérem még szebben csillog 🙂
Maja első helye egyszerre öröm és szomorúság számomra. Be kell valljam, hogy nagyon szeretem ezt a számot (nálam 6 pont), szerintem az idei ESC egyik legnagyobb baklövése volt, hogy nem volt top10, DE: hogy ő verje meg a Randajadot, azt soha nem gondoltam volna! Tudom, hogy mindössze egy pont, így nagy elverésről vagy leigázásról nem beszélhetünk, de mindenképpen nagy meglepetés.

Felraktam az eredményeket pdf-ben a szerverünkre, így már tuti meglesz mindenkinek minden eredmény http://eschungary.hu/wp-content/uploads/2011/08/Eredmenyek2.pdf
Nagyon jó lett a szavazás, jó kis csapatmunka született a fórumon!Egy nagyon minimális mértékben én is részt tudtam venni rajta, de sajnos nem eléggé. Hiszen egy rendes ESC rajongónak lételeme a szavazás 😀 Lassan 6 éve döcög ez a honlap, és nagy öröm hogy sikerült majd’ 60 embernek részt vennie a döntő szavazáson. Gratulálok minden résztvevőnek és szervezőnek!

Szuper a táblázat(-ok). De! Muszáj lesz panasszal élnem, ugyanis én nem adtam pontot Fehéroroszországnak, és Montenegrónak sem annyit mint amennyi a táblázatban van. Haladéktalanul kérem a szavazatok újra számolását, mert különben Svante Stockseliusnál fogok panaszt tenni! 🙂

Még a kommentek között olvastam jó néhány nappal ezelőtt,hogy valaki írta,hogy lehetne egy verseny amiben az énekeseket/énekesnőket/együtteseket versenyeztetjük.Szerintem ez tök jó ötlet,csak még várjunk vele.:)

Ez valami önjelölt-banda féleség. 2010-ben elterjesztették, hogy Sonia és LBC néven Ők indulnak a versenyen magyar színekben, persze mindezt az után, hogy az MTV bejelentette visszalépését… :/ Elég gagyi módon ugyan, de még a Gyakori Kérdések.hu oldalon is feltették a kérdést, hogy mit szóltok az idei magyar indulóhoz, de persze írták rá, hogy “Csak kacsa” 😀

Nem tudom, nem értek hozzá, de pl. most hallgattam 1-2 Lajkó Félix számot, nem valami ilyesmit kéne? Tudom Csárlinak jó hangja van /volt/, de 12 1 tucat, a múltkori X-faktoros lányka meg Cher szőke kiadásban, de vazz nem valami olyan kéne amit még nem hallottak?
Most itt világolunk utánzatokkal, amikor olyan tehettségeink vannak, hogy a fél világ letérdel előttük?
Küldjétek ki a Csík zenekart, Lajkót, vagy a VHK-t ha vannak még, tuti dobnak 1500000000000000000 hátast.

üdv spinky

Sziasztok. Most szombaton nemzeti döntő ugye… Csak én nem hallottam jegy értékesítésről? Elméletileg egy nagyszabású műsor lesz. De egy ilyen nagyszabású műsor közönség nélkül milyen már?

Gondolom MTV munkatársak szakmabeliek esetleg a fellépők családtagjai lesznnek a közönség…már valahol leírtam hogy remélem a köraxztalokat elfelejti az MTV 🙂

Comments are closed.