Fórum: Szavazás 2011 – DÖNTŐ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S9QtrlD-E9A[/youtube]Tudósító: Egyed Péter és Madura Máté
Forrás: old.eschungary.hu
Videón: a döntő recap-ja

Véget ért az elődöntők fordulója, ami még sikeresebbnek volt mondható, mint az első kör, ugyanis hatvanan voksoltak, és döntötték el, hogy melyik a 12–12 legjobb dal a 2002 és 2011 közötti évek Eurovíziós Dalversenyein, országonként. A szavazás megkönnyebbítésére egy videós összefoglaló készült ezekről a dalokról, amelyet ezúton is köszönünk Szűcs Viktornak.

A továbbjutók elődöntős eredményeit csak a döntő után hozzuk nyilvánosságra, viszont a kiesőkről készült videót, már meg lehet tekinteni itt: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lWOQGyow_R0[/youtube].

A szavazás módja nem változott, ezúttal is a tíz kedvenc dalt kell kiválasztani és ezeknek pontokat adni az Eurovíziós szabályoknak megfelelően: 12 pont jár az első helyezettnek, 10 a másodiknak és így tovább. A kitöltött szavazólapot az [email protected] email címre lehet elküldeni (szavazólap letöltése itt!).

A szavazatok beküldésének határideje augusztus 27. 19:00.

284 Comments

mondjuk nekem annyi is elég lenne ha azt mondanák, h csak reggel lesz eredmény:D akkor aludnék. de ez így a legrosszabb:S nem tudunk semmit:S

De olyan fura, mert az oké h esetleg a videót nem sikerült feltölteni időbe vagy vmi de akkor írná vki ezt le.

Na jó, én is elteszem magam holnapra, átha mire felkelek már meglesznek az eredmények. 😀
jóéjt mindenkinek (bár nem hiszem hogy olyan sokan fent vannak még):)

Én nagyrész elégedett vagyok a top3-am jól szerepelt
1-Maja
2-Urban Symphony
3-Kejsi Tola (Azt reméltem legalább a top 10-ben benne lesz)

Talán ez volt a legigazságosabb szavazás a három közül.Bár az továbbre sem tetszik hogy játszanak a rajongók idegeivel.Ha nincs biztos időpont akkor felesleges hitegetni mindenkit.

Ez nem rajtunk múlt, hanem azon, hogy nagyon sokáig tart egy ilyen fájl mentése (Ebben az esetben 2 óra) és a feltöltése (4 óra) így bocsánat, hogy nem akkora lett eredmény mint amikorra vártátok, most rakom fel a letölthető eredményeket. Majd azon mindenki megnézheti részletesen ki hogy szavazott.

Ritom, nem igazságos ez a számonkérő hangnem. A fiúk szívességből dolgoznak, a szabad idejüket áldozzák arra, hogy minket “szórakoztassanak”. Nagyon sok munka van egy ilyennel és vannak kiszámíthatatlan dolgok.

Ubulthebest, Vicesc köszönjük a lebonyolítást! Nagyon jó lett a videó. “Jó mulatság, férfi munka volt!”

Számomra meglepő az eredmény, de kellemesen meglepő. Mint korábban írtam, én bíztam a fórum kollektív bölcsességében. Győzött a minőségérzék. Szép volt ifjúság!

Örülök neki Erzsi, hogy így látod! Megnyugtató, de nem csak nekem és Vicesc-nek köszönhető, MrSilesian is sokat segíett a háttérben. 🙂 Ő készítette az első recapot és az összes szavazólapot! 🙂

A végére nagyon szoros lett a verseny! 🙂 Szerintem is tök jó erdmény született! Meglepett, hogy Szlovénia nyert, de én is örültem neki! 🙂

:SSS hát… az első helyezettnek én még pontot se adtam….. Szlovákia is hátrébb került mint amit vártam 😀 de nagy kedvenceim is hátrakerültek a listán :S

Sikerült a 24-ből a lelhető leggyengébb dalnak nyernie..ez elképesztő. Most tényleg akkora király ez a Maja Keuc?Az idei listámon valahol 30 felett van, erre megnyeretünk vele egy szavazást. Kész vagyok. Az első 10-ben 4 olyan dal van aminek adtam pontot Aysel séArash, Lena, Maria Serifovic és Helena Paparizou 🙂

a 8 és 3 pontom az pocsékba ment (utolsó és utolsó előtti hely) a 12 pontosom az középmezőny eleje :S 6-7 pontos az középmezőny közepe és az első 6 helyezettnek összesen 7 pontot adtam (magyarok 5, észteknek 2)

De örülök neki hogy Maja Keuc nyert! 😀
Nekem a top 10-emnek érdekesen alakult a sorsa

1. Maja Keuc (12 pont)
2. Urban Simphony (10 pont)
7. Kristína (5 pont)
11. Anna Rossinelli (1 pont)
16. Paulia & Ovi (6 pont)
17. Andrea Demirovic (8 pont)
20 Eva Rivas (3 pont)
22. Soraya (7 pont)
23. Dmitry Koldun (2 pont)
24. Serebro (4 pont)

Nos eléggé meglepett az eredmény, de végülis pozitiv értelemben.Mármint az első helyezettet értem ezalatt.A többi eléggé eltér az én ízlésvilágomtól.
1-2 dalt kiemelnék:

Maja Keuc (4pont): Nem kedveltem az elején, olyan közömbös volt, most pedig annyira szeretem…a készülő toplistámban előkelő helyet fog elfoglalni.

Wolf Kati (0pont): imádom, de ha ő nyert volna, többet biztos nem játszok ilyen szavazósdit. köszönöm h végül csak 3. lett

Lordi (0pont): ha nem nyeri meg a versenyt akkor biztos be se lett volna szavazva ide :/

SunstrokeProject (12pont): végül csak lebírta valaki Safurát a listámon tavalyról. Pörgős, igazi bulizós zene.IMÁDOM!!!Bár gondolkodtam a 12 ponton, mert tudtam h ti nem kedvelitek annyira, és mást akartam volna erősíteni, de akkor az meg nem lett volna hiteles.Egyszóval a 24 közül a legjobb.

Shiri Maimon(10pont):Ő lett volna Moldova ellenfele.Csodálatos zene, eredeti nyelven.Jó itt angolul van de akkor is messze a legszebb lassú dal.Megérdemelte volna hogy előrébb végezzen.

Lena,Charlotte Perreli,Maria Serifovic (0pont): nagyon aggódtam hogy első helyre szavazzátok, de jó az ahol vannak.

Anna Rossinelli (6pont): nem gondoltam volna hogy ilyen elől lesz. ennek örülök.bájos, aranyos dal, az előadójával együtt.

Helena Paparizou (8pont): Tudom sablondal, de ezt egyszerűen nem tudom megunni.

Kristína (0pont): nem értem a túlértékelés okát….

Összeségben meg azért elég gáz hogy “2002-2011 legjobb dalai”, és 2005-ös a legkorábbi :/

Szerintem ezért volt szép ez a szavazás! Nagyon szoros volt végig. 😀 Főleg a döntőben! 😀 Nem is egyszer volt holtverseny az első két dal között. 😀

Na a véleményem:
1 Randajadon nagyon meglepődtem:S az elődöntőbe még tőlem is 12 pontot kapott, utána viszont egyet sem.
2 Maja Keucnak nagyon örülök:) jó látni, hpgy nem csak én szeretem ezt a számot enyire;)
3 Montenegrot viszont nagyon sajnálom:( nekem nagyon tetszik a dal is meg az előadó is:S
4 Satellite-on nagyon meglepődtem, annyira írtátok, hogy így 12 pont meg úgy 12 pont, azt hittem előrébb lesz:S
Egyébként meg nagyon Nagyon jó szavazás volt ilyet lehet máskor is:)

Hm, érdekes végeredmény született… Nem vártam, hogy egy idei dal nyerjen, de összességében örülök neki, mert a No One egy nagyon jó dal, viszont nem gondolom, hogy a legjobb. Én személy szerint csak 2 pontot adtam neki, voltak jobbak. Akikre én szavaztam azok közül 7 került be a legjobb 10-be. Ez elég jó arány, de az összképet rontja, hogy a 12 és 10 pontosom menetrendszerűen buktázott… :/ :S Svájc jó szereplése is meglepő számomra – pozitív értelemben -, habár én most nem adtam neki pontot. Örülök, hogy Lena nincs a 10-ben és hogy a Molitva, Hero és Kati nem nyert… Oroszország a lehető legjobb helyen végzett, ennek kiváltképp örülök. 🙂

De kár, hogy nem szavaztam (nekem ugyanis a 12 pontom az észtekhez ment volna 😀 ), de azért szép ez az eredmény is 🙂

Comments are closed.