Naptár

2011. május
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

What about my dreams – in Denmark and in the UK

Corresponder: KLÉSZ Imre
Source: hirado.hu

However, Hungary came 22nd in the final on Eurovision Song Contest 2011, Kati Wolf’s song has reached the ears of experts of international music industry. The song What about my dreams is going to be released in Denmark and UK soon, according to the announcement of Attila Várkonyi Hungarian Eurovision project manager in the morning programme of MTV today. Good luck Kati!

Áttörés: Wolf Kati dalát Angliában és Dániában is kiadják

15 hozzászólás What about my dreams – in Denmark and in the UK

 • Caedy

  Nagyszerű!!! Irány a toplisták teteje!

  Kati a mi büszkeségünk -eredménytől függetlenűl – !!!

 • Gabiii

  Ennyi!!! Mondom én hogy Hero 2 lesz ebből a dalból…..Gratula Kati innentől kezdve már nincs értelme az eredménnyel foglalkozni ez volt a legjobb slágerdal idén nem kétséges:))

 • Bakancs

  Csak előre, meg se álljunk mind a 43 országig! 🙂

 • principessa

  Ez szuper hír! Hajrá Kati! 🙂 Mit nekünk eurovízió. :-)))

 • bombadil toma

  Idén biztos hogy számos európai slágerlista elején lesz…. efelől semmi kétségem. Milliók fognak erre tombolni nyáron, szerte a kontinensen.

  Kati zseniális humora a rádióban: What about my points? 😀 😀 😀
  Ha pedig valakinek van svéd ismerőse, legyen szíves, kérdezze meg tőle: „and how is your lovely neighbour today?”
  (szerintem ezzel a következő években szét fogják szívatni a svédeket 😀 😀 😀 :D)

  • Vivi

   én ezt a „szomszédos” dolgot nem értem, valaki elmagyarázná? 0:-)

  • Fairygirl

   Engem nem igazán ütött szíven ez a szomszédolós dolog, a finnek is hozzátették, hogy „our brothers” a mi 12 pontunknál és mindenki tudja, hogy közös tőről származunk a finnekkel. (Az már más kérdés, hogy utólag kiderült, mégse.) És más években is volt már ilyen, hogy mondták a pontok mellé, hogy a barátainknak, a szomszédainknak, stb. Szóval sztem nem volt gáz.

   • Fairygirl

    Ja, és hát grat Katinak! 🙂 Egy hónap múlva az olaszra, a bosnyákra, az ukránra, meg a többi, a végső rangsorban előre nem illő dalra a kutya se fog emlékezni, míg a miénket még jó sokáig fogják játszani a rádiók. 😀

 • kovacsbarn

  én is örülök, de esetleg Magyarországon is kiadják a dalt? 🙂
  ilyen jó dal igazán megérdemelne egy igazi Maxi CD-t, Karaoke vagy instrumentális verzióval (én egy a capella verzióra is kíváncsi lennék). remixek is jöhetnek (culture beat-féle not normal verziókban is:-)

 • Zsolti

  „Angliában és Dániában biztosan kiadják a dalt” – ez mit jelent konkrétan? Megvásárolható lesz a kislemez?

 • Zoli

  Ha nem is a legjobb, de „teátrális” értelemben is a legjobbak között volt a dal! A politika és a korrupt dolgok ide is beférkőztek. persze mindenhol ott van, ahol emberek „laknak”…sajnos..
  Katinak a hangképzéssel vannak még piciny gondjai, érződött, hogy a magas lágéban van a „vég”. Épphogy kijöttek a hangok.
  De ezt majd megoldja, képes rá!
  Végre egy olyan ember képviselt hazánkat, akiben BENNE VAN a potenciális „sztárság”, és ez nem rossz értelemben értve.
  Persze azért volt egy Ruzsánk, akinek hangja azt hiszem minden mai énekesen túl tesz, de az nem mindig elég, lásd Ausztria esetét…

  Kati csodálatos volt, a zenei csúcsok is jöttek, gratula a hangszerelőknek, és nem utlső sorban a vizuális kivitelezőknek.

  Szóval úgy, ahogy volt PROFI, MESTERMUNKA volt!

  Büszkék vagyunk rájuk!!

 • Móci77

  Nem véletlen, hogy a nyaertes dalok általában nem tükrözik a közizlést, mert az egész ESC egy nagy politikai kavalkád, miért van az, hogy a sikeres dalok mindig a végéről kerülnek ki a későbbiekben!!! Kati! A tied is sláger lesz, míg ez a nyúlós-nyálas zeri borzalom sehol sem lesz! Majd jövőre találkozunk a napfényes Bakuban:)))