Eurovízió 2011: Rúzsa Magdi nyilatkozik a Forrás Rádiónak

Rúzsa Magdi Interjú by Lacko978

Comments

6 hozzászólás a(z) “Eurovízió 2011: Rúzsa Magdi nyilatkozik a Forrás Rádiónak” bejegyzéshez

 1. Caedy avatar
  Caedy

  Enélkül is meglettem volna. Én nagyon szerettem ezt a lányt és annó nagyon büszke is voltam a teljesítményére, de az elmúlt pár napban valahogy nem pozitív a kép róla. Szerintem nem magáról kéne folyamatosan beszélnie, neki már megvolt a maga euróvíziója. Persze ha kérdezik válaszoljon, de folyamatosan csak azt hallom, hogy én én én … azt már hagyjuk hogy az emlékezete nem mindig az igazi.

 2. Karesz avatar
  Karesz

  Mivel Kati kinti produkcióját nem nagyon követi figyelemmel, ezért arról nem beszélhet… 🙂 Ha kérdezik az eurovízióról, akkor csak arról tud beszámolni, ami vele kint megtörtént… 🙂

 3. Dávid avatar
  Dávid

  Nekem sem túl szimpatikus ez a lány, nem tudom miért. Miután ismert lett eléggé elszállt vele a ló.

  Az meg külön rossz, hogy tudja azt, hogy nem egyszer kifaggatják, és nem csak arról, hogy mi volt akkor, hanem a véleményét is, hogy idén mit gondol…hát ha le is tojom a versenyt, de már csak ezért belehallgatok a dalokba meg picit beleásom magam, hogy tudjak mit mondani….de én én vagyok, ő pedig ő…a sok koncertezés nem ad időt erre…

 4. Melinda avatar
  Melinda

  Egyáltalán nem nagyképű. Leukémiás, rákos kisgyerekek táboroztatásáért is felszólal. Sőt ő a tiszteletbeli elnök a Bátor Tábor alapítványának! Nem csak koncertezik.

 5. senga61 avatar
  senga61

  Elképesztő ami felhajtást csinálnak Kati körül!Ha egy sima énekes ment volna ki,akkor is menne ez a felesleges Istenités?mert Ő a nagy zeneszerző lánya? Nagy szégyen,hogy mikor Magdi kint volt még azt sem tudták mit nyert!Most meg azért fikázzák Magdit,hogy nem kiséri figyelemmel a versenyt!Más dolga van(koncertezik)amit viszont utánozhatatlanul és fantasztikus odaadással jól csinál!

 6. andras avatar
  andras

  Riport adasban nem Magdi a legjobb. Amiert Ot szeretni lehet azt viszont olyan profesionalis modon teszi,hogy senki a kozeleben sincs a magyar konnyuzene kategoriaban. Minden evben neki kellene kepviselni az orszagunkat.