Naptár

2011. május
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2011: Ma este 21:00 első elődöntő Wolf Katival

Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Kedd este kiderül, sikerül-e bejutnia Magyarország képviselőjének a 2011-es Eurovízió döntőjébe. Wolf Kati és produkciója vegyes kritikákat kap, így valóban lesz okunk izgulni a ma esti első elődöntőn. A Magyar Televízióban 20:05-től Visszaszámlálás címmel a versenyre való bemelegítő műsort láthatnak a nézők, majd 21:00-től kapcsolják Düsseldorfot, ahol elkezdődik a 2011-es fesztivál első fordulója. Magyarország részt vesz ezen az elődöntőn szavazóként is, de magyar előhívószámú telefonról nem lehet Wolf Katira szavazatot küldeni. A szavazáshoz készítettünk egy segédletet, ami kinyomtatva hasznos lehet jegyzetelésre, a későbbi sms-ek elküldésének támpontja lehet. Utoljára Rúzsa Magdi jutott döntőbe, még 2007-ben. Ma este kiderül, sikerül-e megszakítani ezt a sorozatot egy döntőbe jutással. A műsort az m1 és interneten az eurovision.tv közvetíti.

594 hozzászólás Eurovízió 2011: Ma este 21:00 első elődöntő Wolf Katival

  • Feri

    Gratulálok a magyar csapatnak, főleg Wolf Katinak. Így utólag nem is baj hogy Kati nem táncolt sokat, mert még így is hamiskás volt néhol, de összességében jó produkció volt.

    Néhány országnál meglepődtem, hogy bejutott a döntőbe pl: Görögo., Grúzia, Izland, Litvánia. Azon is csodálkoztam, hogy nem jutott be Norvégia, Lengyelo., Töröko., Albánia.

    Szerintem a sorszámnak nincs olyan nagy jelentősége, mint azt egyesek gondolják. Ha megfog egy dal, akkor nekem mindegy hogy hanyadikként hallottam, úgyis rá szavazok.

    Nektek is feltűnt, hogy amikor Magyaro-ot bemondták, hogy bejutott a döntőbe, elég sokat játszottak le a dalunkból (nem is elfogultak a németek), és még a műsorvezető is énekelt.

    Ezek után kiváncsi vagyok, hogy kik jutnak tovább a 2. elődöntőből. Hamarosan kiderül…

    Hajrá Kati!

  • ==T==

    Igen, nekem is feltunt, hogy a mi számunkat hosszan játszották vissza…tán tetszik nekeik hehe. 🙂

  • SOMTOM

    Számomra viszont felettébb érdekes, hogy az 1-5 rajtszámúak közül ma egyik sem jutott be…pedig nem rosszak voltak ott.

  • hgeorge

    Remélem szombaton iszik egy felest a Kati mielőtt fellép, hogy lerázza a félelmét. Egyébként ha magabiztosan elénekli a dalt akkor tény, hogy nincs vetélytársa.

  • ==T==

    Errol jut eszembe, hogy láttam Celine Diont koncerten. Hogy az mit lemuvelt, kész orulet. Abban a noben egy oroszlán lakozik. Na ezt hiányolom picit Katiból. Kati kicsit hasonlít rá, mind hangban, mind kulsoleg…..vehetne tole kis leckét élo eloadásmódból.

  • Bazsa

    Végignéztem 2000-ig, hogy milyen helyezéseket értek el a 10-es sorszám alatta előadók, és mondhatom hogy ott is bőven értek el 2.-3.-4.-helyeket, mert a tévénézők többsége úgysem akkor szavaz mikor hallja a produkciót, hanem a végén az összefoglalónál, és ott könnyen megjegyzik a 10 alatti számmal indulók produkcióját is. Persze, jobb lett volna egy 15 feletti, de ha jó lesz Kati és fejlődik a tegnapi előadásához képest ugyanolyan esélye van mint a 25.-nek 😉

  • fer

    http://www.youtube.com/watch?v=pDtqr2dYHNA

    Nlaunk Romaniaban, meg talatam egyetlen olyan linket sem ami menne Katival, mind ki irja hogy blocked iin your country…. A tobbi orszage mind megy … Eleg furcsa…

    Ez megy nalatok?

    http://www.youtube.com/watch?v=pDtqr2dYHNA

  • fms

    M1-es hdtvrip Kati előadásáról:

    http://www.megaupload.com/?d=EI0W6KUB

    Néhol unalmasnak nevezik a produkciónkat, de ha a miénk boring, akkor a finneké sörpóló. 🙂

  • Zso

    Én még csak most vagyok gépközelben a bejutás óta.
    GRATULÁLOK!!! 😀 😀 😀 😀 😀

  • principessa

    Tegnap nem jött be az oldal, gondoltam, le van terhelve. 🙂 Nagyon klassz volt Kati, és szuper, hogy bejutott!! 🙂 Persze, előjöttek a bizonytalanságok, de így is kitűnt a mezőnyből, és szerintem az elődöntő sokkal nagyobb nyomás volt rajta, mint majd a döntő lesz. Ezt mindenképp meg kellett ugrani. Most már látta a színpadot, az a lényeg, hogy megnyugodjon, és szerintem meg fog – akkor akkorát tud énekelni, hogy leszakad az aréna teteje. 🙂

    Egyébként nekem az összes kedvencem (Svájc, Szerbia, Izland) bejutott ebből az elődöntőből úgyhogy nagyon-nagyon örülök! 😀 Még az oroszokat lecseréltem volna a lengyelekre, de nem vagyok telhetetlen. 😛

  • Dave

    Sztem ha csak a sorszámon fog múlni, akkor nem jó a dal és nem jön be a nézőnek, én ha egy dal tetszik, még ha 2.ként is lép fel, akkor azonnal nyomom az sms-t, hogy na ezt még1x akarom hallani a győzteszenélésnél!! ja és ez egy nagyon jó dal 🙂 🙂

  • Alen

    2002-ben az első 12 dal között volt az 1-es, 2-es, 5-ös, 6-os, 7-es, 8-as és 10-es rajtszámmal induló dal.

    2003-ban az első tíz között volt az 1-es, 2-es és 4-es rajtszámú dal. A 4.-ként éneklő Sertab Erener meg is nyerte a versenyt.

    Szerbia és Montenegró 2004-ben 2. lett 5ös sorszámmal. Ekkor az ukrán Ruslana 10-es sorszámmal nyerte meg.

    2005-ben Görögország igaz, hogy 19-essel győzött, de a 2. helyezett Málta sorszáma 3 volt, a 3. helyezett Romániáé 4-es. Moldova 7-es sorszámmal 6. lett, Norvégia 5össel 9.

    2006-ban az első 12 szám sorszáma mind 10, vagy afeletti. A 10-es sorszámot a második helyezett, Dima Bilan húzta.

    2007-ben Fehéroroszország 3-as sorszámmal 6. lett, Rúzsa Magdi 8-as sorszámmal 9. Az 1-es sorszámot húzó Bosznia később 11. lett.

    2008-ban a második elődöntő első 4 országa mind továbbjutott, és a 6. is. Igaz, hogy az orosz srác (megint Dima Bilan) 24-es sorszámmal nyert, de Örményország 5-ös sorszámmal 4., Izrael és Bosznia 7-es illetve 6-os sorszámmal a 9. valamint a 10. helyet szerezték meg.

    2009-ben Izland 7-es sorszámmal lett 2., Azerbajdzsán 11-essel 3.
    Görögország 8-assal 7., Franciaország 3-assal 8, Örményország pedig 9-essel 10. lett.

    2010-ben az azerbajdzsáni Safura 1-es sorszámával 5. helyezést ért el, Belgium 7-os sorszámával pedig 6. helyen végzett. 15. helynél rosszabb lett a 3-as, 4-es, 5-ös, 6-os, 9-es és 10-es rajtszámú dal.

    Remélem a régebbi trend fog visszatérni (:

    • Bakancs

      Most a retro korszakát éljük, szóval a régebbi trendnek KÖTELEZŐ visszatérnie! 😀

    • MrSilesian

      Ez mind szép, és jó, de csak nézzétek meg a tegnapi elődöntőt: az első 6 fellépőből csak Szerbia jutott tovább, az utolsó 6 fellépőből meg csak Portugália NEM jutott be a legjobb 25-be…

  • msz

    Háááááááááááát… 5-ös? Közepes. De ha végül is megnézzük: Lena nyert volna mondjuk egy 8-assal? Persze. Rybak 3.-ként győzött volna? Simán. És a Lordi ha egy ötöst húz? Sztem egy hátsó sorszám a nyerteseknek csak véletlen. A legtöbbjük olyan jó volt hogy bármivel megnyerték volna. Na ez lesz idén is velünk. Különösen kiváncsi lennék mondjuk az észt lány képére ha kihúzzák pl. a kettest! XD 😀

  • schanc

    Én most jutottam ide kicsit hosszabb időre.
    Szóval tudom, hogy Kati nem volt tökéletes tegnap, de mégis elakadt tőle a lélegzetem. Óriási élmény volt, sztem toronymagasan leénekelt mindenkit a mezőnyből. Szombaton meg még jobb lesz, és az 5. rajtszám sem fogja megállítani! 😀
    A többiekről:
    Magdát és Stellát nem hallottam, Emmy hihetetlenül gáz volt, kb. 1,5 perc alatt elfogyott a levegője is. A törökök egészen tetszettek, de az a csaj a gömbben eléggé… hát groteszk volt. Nina tetszett, Anna viszont eléggé idegesnek tűnt nekem, nem énekelt íveket nagyon, de rettenetesen örültem a továbbjutásának.
    Akiken még meglepődtem, az Málta volt, a nem túl jó dalukat kimondottan jól előadták, de azért szerencsére maradtak a helyükön. Senit borzasztó nagy csalódás volt élőben.
    Evelinát meg kb. 1,5 hete éreztem, hogy tovább fog jutni.
    Egyébként elég sokan bakiztak, valami gond lehetett ott a hangosítással is szerintem.

    HAJRÁ, KATI!!