Naptár

2011. április
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2011: Szlovénia

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Szlovénia Christina Aguilerája vagy Anastaciája, azaz Maja Keuc fog fellépni az idei Eurovízió csütörtöki fordulójában. Igaz, hogy a helyi tehetségkutatón második lett, most lehetősége lesz megjavítani eredményét egy rangosabb versenyen.

Maja Keuc képviseli Szlovéniát a 2011-es Eurovízión a „No one” című dallal. A We will rock you című musicalben szerepelt, A Bugs együttes tagja volt. Mostanában a soul, jazz és blues műfajjal próbálkozik, ezekben otthonosan érzi magát.

Maja nagy nyilvánosság előtt a Slovenija Ima Talent című tehetségkutató műsorban jelent meg először nagy nyilvánosság előtt, és a második helyezése után annyira sok megkeresést kapott, hogy lehetőség is adódott arra, hogy elkészítse első stúdióalbumát.

Önkritikus lánynak vallja magát, két lábbal áll a földön és hisz az emberek jóságában. Azt, hogy hány éves korában kezdett el énekelni és hogy milyen tanulmányokat folytatott eddig, ezekről nem szól a fáma. Lássuk hát a dalát!

A dal témáját nem nehéz kitalálni. „Az élet csak forog körbe és körbe, biztosan érzem a szerelmet, és ezt te is meg fogod kapni.” Ezt a pár sort kivéve az az érzése az embernek, hogy az énekes még nem mondott le szerelméről. „Egyszer csak beléptél szerelmeddel az ajtón, azután csak elmentél. Tudnom kellett volna hogy nem vagy eléggé jó nekem. Nincs okom hogy ezért bőgjek, túl fogom élni. Pedig senki sem szorított úgy magához, senki sem szeretett annyira téged, senki sem bánt jobban veled, senki sem volt olyan, mint én. Persze te voltál az, aki sosem volt elégedett. A dal további részében az énekesnőnk erőt merít, hogy leküzdjön minden nehézséget. Igazából most nem tudom, hogy vissza akarja-e szerezni szerelmét vagy sem, vagy mást keres inkább. Ezen a „Katyusa” dallamára hajazó versenydalon mi is elmerenghetünk 3 percig.

8 hozzászólás Napi Eurovízió 2011: Szlovénia

  • Ben

    Imádom Maját, és a számát is. Remélem benne lesznek a top10-ben … tőlem biztos hogy kapni fog egy szavazatot 😉

  • Zolecs

    Eleinte nem kedveltem, aztán egyre jobban kezdtem megszeretni.
    Bár ha a másik versenyzőt, Aprilt küldik akkor nálam elsők lettek volna…így „csak” 14. 😀

  • schanc

    Nálunk is elég elöl végzett, a versenyen is szurkolok neki. Bár sztem a Vanilijával jobban jártak volna, mint a No one-nal.

  • Balint005

    Nagyon nem tetszik. Nekem nagyon semmilyen. Talán még sosem hallgattam végig mert nagyon untam. Nem értem mi van benne amiért a mi szavazásunkban a 6. lett. Én még az elődöntőben se adtam neki pontot. Nálam 43/32

  • Fabiana

    Nagyon szeretem, nagyon tetszik és jó a közös top10-ünkben ilyen előkelő helyen látni! 🙂
    Egyetlen bánatom, hogy nem szavazhatok rá, de ha döntős lesz, biztosan fogok! 🙂 43/1

  • Máté M

    Nekem nagy kedvenc. Top 10-em vége felé szokott lenni 🙂 Eszméletlen erőket tud az a nő felszabadítani, és már csak a címe és tartalma miatt is a No One a jobb, de a Vanilija sem rosszabb egy fokkal sem 😉 Remélem összejön Majának a döntő, ugyanis régen volt már Alenka Gotar, aki a döntőig vitte el Szlovéniát.

  • Fecó

    jó szám és kész…?!
    Mellesleg Maja Keuc-nak van a legkiemelkedőbb és legszebb hangja az egész idei mezőnyben…