Az eschungary.hu szavazásának eredményei

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dof4diAZ8Eo&feature=feedu[/youtube]Szerző: Németh Bálint, Szűcs Viktor
Forrás: old.eschungary.hu

Több, mint egy hónapig szavazhattak olvasóink kedvenc dalaikra a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválról. Előbb az elődöntőket rendeztük meg, majd a döntőt a továbbjutókkal és az automatikus finalistákkal.A szavazás véget ért, a döntő eredményei a mellékelt videóban láthatóak. Az elődöntők és a döntő részletes ponttáblázatát itt ( ponttablazat_2011eschun )lehet letölteni.

Köszönjük mindenkinek a részvételét!

86 Comments

Azért tök érdekes hogy ezen az OGAE-N mindenki a Franciáknak,nekünk,UK-nak és a svédeknek adja a max pontot.
A többi állam sehol sincs.
Biztos vagyok benne hogy ezek közül nyer valaki, a franciákat meg már a 11-es sorszám miatt ki is lőném.
A többi meg már csak tényleg azon dől el hogy melyik ország sorszáma nagyobb. 😀

Gyerekek!Ne röhögjetek ki,de hol van a szavazás eredménye?Küldjetek már egy linket Juditnak,mert oly vak,hogy még a sötétséget sem látja 😛 Köszi!!!!

hiába mondja sokan, szerintem észtország és azerbajdzsán nem esélyes. A legnagyobb esélye a Svédeknek van, azután jövünk mi majd a Blue. A többiek nem veszélyesek.

Francia-észt??????? Hát…. Énnél mi egy eggggészen picikét jobbek vagyunk. A franciákat még megértem, a zsűrik nyomni fogják de az észtek?????? Nem értem. A végén tényleg mi nyerjük meg habár nehezen hiszem el.

http://www.music-chart.info/Sweden
Érdekes megnézni a 16. és a 27. helyezést!!!!!!!!
Nem kicsit van svédországban Wolf Kati imádat … rádiókban is játsszák, letöltési adatai is elég jók ;), Kati dalával reklámozzák az ESC-et, a svéd zsűri 24 pontot adott a 25-ből, és nem mellesleg megjegyezték hogy jövőre Budapestre szeretnék küldeni a Melodifest győztesét 😀

Az is érdekes hogy a 66. helyen ott van egy másik What about my dreams is 😀 Az új belépőként van feltüntetve. És oda van írva hogy Eurovision, nem tudom mi a különbség.

Ahogy látom a Svéd rádiós listán 4 ESC-es dal szerepel.

# 14. Wolf Kati
# 27. Eric Saade
# 51. Stella Mwangi
# 85. Ell & Nikki

Több dal nincs top 100-ban.

A mai sajtótájékoztatóról mikor lesz normális videó? Mert láttam egyet, ahol látni és hallani, hogy élőben elénekelték, csak éppen a nagy részét beszéd tölti ki, és csak a háttérben megy, és pont a fontos részeket nem hallani. Bár amennyit mégis, abból nagyon ígéretes a vokál is 😀

Ma délután 13 órakor a MüPa-ban (bizonyos Bohém étteremben) volt Kati “búcsúztatása”. Robek, Zaffarano és még néhány tettestársunk ott volt az eseményen. Biztosan lesz cikk róla. És biztosan informatívabb is lesz, mint az a tudósítás, ami a mai híradóban volt.

Amúgy én sem, ahhoz egy picit igénytelen. Tavaly nagyon jók voltak a képeslapok, szerintem Düsseldorf sem adja alább a színvonalat.

Oh, rájöttem mi az, de nem merem leírni nyilvánosan. Aki lájkolta a fészbúkos MTV-s ESC oldalt, és kapott tőlük üzit a “secret combination”-nel kapcsolatban, az tudhatja, mire gondolok;)

Jó, akkor írom: az MTV-sek szerveztek egy meglepit Katinak: megírták azoknak, akik lájkoltak az Eurovíziós oldalukat a fészbúkon, hogy lehet forgatni humoros, kreatív videókat búcsúüzenetként, és ezeket Katinak meg fogják mutatni:) Úgy tűnik, sikerült mozgosítani a világ minden szegletét:)

Comments are closed.