Kati búcsúztató az origo.hu-n


szólj hozzá: Wolf Kati készen áll

25 Comments

Remélem nemsokára felkerül a teljes dal, mármint amit itt élőben énekelt. Bár nekem még így is furcsa, talán a felvétel nem olyan jó. Sokak szerint szuperül énekli élőben, de ez a videó sem adta ezt vissza teljesen.

LEGYEN VÉGRE EGY RENDES TV MŰSOR KERETÉBEN ELŐADOTT ÉLŐ FELVÉTEL!!! 🙂

Hát Dávid azt hiszem most már csak május 10-én derül ki milyen hatása van ennek a dalnak tvben élőben:D….amugy a ruha pöppet Safurás nem? kék rövid ledek lesznek bent. Persze engem nem zavar a szín nagyon megy Katihoz és imádkoztam hogy rövid valamiben legyen mert hát a lábai…hmhm:)

Nem tudom miért gondolják azt, hogy a ruhát túl kell dizájnolni. Sajnos egy olyan érzésem is van, hogy a haját is túl fogják böndöríteni. De ez már rajtuk múlik.

Tudom már nem lesz jobb felvétel, de talán nem is baj. Majd ott bizonyít.

Sajnos csak rosszabb felvétellel tudok szolgálni. Technikai akadályok miatt bizonyos részeket nem sikerült megörökíteni, de igyekszem hamar feltenni a videót. Kábé félórás. Élőben nagyon szuper volt minden. Nagyon jó volt így látni Katit (mármint a teljes csapattal a színpadon), mégha nem is a nagyszínpados koreográfiával adták elő. Nagyon jó a dala!

Viszont ettől az élőben való énekléstől én rettegek, mert mint Dávid is mondta, ez tényleg még mindig nem az igazi. 🙁

Ruhatéren még annyi hogy a kevesebb néha több.

Nem rossz, de azt el kell ismerni, hogy nem cd minőségű hang jön ki a torkán, egyes hangok/részek nem feltétlenül sikerülnek úgy, mint a cd-n, ami nem baj, mert a show-n biztos szuper lesz így is, elvégre kevesen énekelnek cd-vel megegyező módon.

Én is elmondhatom,hogy nagyon szuperül énekelt élőbe Kati.Az tény,hogy nem volt jó hangtechnika,de Düsseldorfba fényévekkel jobb lesz a hangzás és az egész produkció.Hajrá Kati!

Zolecs,én is attól féltem h nem lesz jó élőben és a többiek megmondhatják h eléggé vájt a fülem(talán túl vájt:D).Most ott voltam élőben és azt kell mondjam…hát…a tökéletes kevés volt rá!Fantasztikus volt az egész.Teljes nyugalom szállt meg ezzel kapcsolatban,megfelelő technikával majd normálisan lehet hallani(ezeken a videókon nagyon sokat torzul a hangja)

Oh és még1…ezen a videón semmi nem hallatszik abból,hogy milyen lehengerlő a végén a kórus.Engem végig rázott a hideg.Nem kell féálni nem ilyen lesz ez:D

A kórus tényleg elég fura a videón de Nyee hiszek neked mert idén azt hiszem minden össze fog jönni nekünk:))))

Nyee, megnyugtatsz – belém a videók apapján újabb félelmet táplált a kórus, úgy tűnt, mintha nem lennének együtt a hangok, de ezek szerint ilyesmiről szó sincs:)

“Kórus” nem lesz, mivel a zene nem tartalmazhat emberi hangot (vagy ilyesmi). Tehát a “kórus” részét a vokál adja elő. Amit nem értek, hogy akkor most 2 vokalista lesz vagy 5?

Én láttam egy táncpróbás videót,azon a két lány is beszállt a végén táncolni.Nem kell túlmozogni a produkciót ez a lényeg 🙂

Comments are closed.