Naptár

2011. március
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Rácz Gergőék segítenek Kati színpadi produkciójában

Tudósító: Klész Imre
Forrás: divany.hu

A magyar versenydal egyik szerzőjével, Rácz Gergővel készített interjút a divany.hu. A cikkben szó esik Kati eurovíziós színpadi megjelenéséről is.
– Igen, abban is segítünk, hogy milyen színpadi megoldás passzolhat ehhez a zenéhez. Borzasztó profinak kell lenni, szeretnénk egy világszínvonalú produkciót megvalósítani. Szabály, hogy csak hat ember lehet a színpadon, ezzel együtt úgy gondoljuk, hogy meg lehet nagyon ütősre csinálni, és a szereplőket is szeretnénk a legjobbakból kiválogatni. Egy olyan show-t szeretnénk, ami nagyon illik a dalhoz.

A teljes cikk elolvasható itt

23 hozzászólás Rácz Gergőék segítenek Kati színpadi produkciójában

 • Gabiii

  Ámen az utolsó mondatokra és hajrá a színpadi produkcióhoz , egy ilyen dalnál azon legalább 1/3-a múlik szerintem +1/3 a hang , 1/3 a dal az utolsó adott az biztos a hang reméljük helyén lesz hát akkor mondhatjuk hogy ezen múlik minden?:P

 • Erzsi

  Egyáltalán nem a lényeget érinti, de nem tudok elmenni mellette szó nélkül. Mi ez a f…ság? „Wolf Kati nagyon erősen tud hangokat énekelni” ????? Tudom, Rácz Gergőt sem az eszéért szeretjük.
  Oké, megszüntem. Hajrá, hajrá!!!

 • Fabiana

  Hát Gergő nem kertel, hogy milyen eredményt várnak a daltól… 😛
  Nagyon kíváncsi vagyok arra a színpadképre amit kitalálnak, de leginkább arra, hogy hány vokalista és táncos lesz a színpadon. Szerintem ahhoz, hogy a kórus jól szóljon kellene 3 ember (2 férfi és egy hölgy) és akkor még 2 fiú táncos lehet Katival a színpadon a 6 fős szabály miatt. Ez szerintem jól is mutatna, mivel Kati is beszállhat néha a koreográfiába…
  Nektek milyen elképzeléseitek vannak a színpadképpel kapcsolatban? (felállás, háttér, ruhaválasztás)

 • Zoli

  Valahol már mondta Kati, hogy a háttérénekesek táncolni is fognak.

 • Zoli

  Amúgy konkrét elképzelésem nincs, de az tuti, hogy Kati nagyon érzelmesen énekel, ha akar, ezért a magyar résznél minden csicsát levenném, és csak Katit világítanám meg, ahogy énekel.

 • Patrik

  nekem nagyon nem jön be az ötlet hogy ők csinálják a koreográfiát :S Mért nem valaki olyannal csináltatják aki konkrétan ilyenekkel foglalkozik, hogy mikor kell a kamerába nézni meg ilyenek… Csézynél is nagy színpadi koreográfiát hoztak össze :S -.-

 • Gabiii

  Patrik nyilván van koreográfus meg minden:D

 • Sanyi

  Profi produkcióra kell törekedni mindenképp,nem szabad beérni egy egyszerű laza előadással.Erős dal,profi táncosokra,fénytechnikára,színpadi képet kell remekelni!!!!

 • Profi koreográfus és egy neves rendező is segítette Ádok Zoliékat annak idején.

 • Robek

  Minek ide táncosok? Minek ide koreográfus? Van egy dal ami ütős! Van egy énekesnőnk akinek pozitív a kisugárzása, szimpatikus, díva tud lenni a színpadon! Miért kéne a dalról tánccal meg ugra-bugrával elvenni a figyelmet? Csak egy példa a sok közül: 2004-ben Albánia 7. tudott lenni egy hasonló kategóriába (számomra) sorolandó dallal. Volt benne ugra-bugra, meg tánci-tánci? NEM! Viszont a háttérénekesek is nagyon jók voltak. Tudom van ellen példa is, de szerintem a kevesebb néha több és most úgy érzem, hogy egy jól felépített dalhoz, és ebben a konkrét esetben nem kéne elvonni a dalról és Katiról a figyelmet!

  • fairygirl

   Miért kéne a dalról tánccal és ugra-bugrával elvonni a figyelmet? Mert anélkül igencsak hülyén nézne ki egy ilyen temperamentumú dal. Egyébként pedig egy jó koreográfia nem elvonja a figyelmet a dalról, hanem annak szerves része.
   Ez a dal, amit felhoztál példának, tényleg egy jó dal, kicsit lassabb, mint a Katié és nekem igenis hiányzik belőle a tánc. Kati dala pedig annyira jó pörgős, hogy annak is megmozdul rá a lába, aki nem akarja. 🙂

 • tacom

  Igaz, nem kell túlzásba vinni. Emlékeztek a tavalyi azeri rohangálásra? Milyen erőltetett volt már. Erős a dalunk, gyönyörű az énekesnőnk. Szerintem egy-két lépés, illetve „érdekes” kézmozdulat (a svédek jók ebben) tökéletes lenne. A kamerák úgyis mindig ugrálnak össze-vissza, teljesen széttörnek egy bonyolultabb koreográfiát.

 • Fabiana

  Most volt Lena idei dala az M1-en…

 • INFO

  Tegnap óta minden este az M1-en egy dal fő műsor időben! Az M2-ön pedig áprilistól!
  Neves koreográfus????

  „Profi koreográfus és egy neves rendező is segítette Ádok Zoliékat annak idején”
  Náray-t idén szerencsére kihagyták, de a koreográfust nem 🙁

 • Patrik

  hát nem tudom.. szerintem se kéne agyon koreografálni az előadást, Én inkább a fényekkel játszanék meg a piroteknikával! Remélem mostmár piroteknika is lesz a Magyarországnál, mert ha nem akkor megőrülök :S

 • Zsolesz

  Patrik az rengetegbe kerül, szóval nem valószinű!

 • Zolitt

  most őszintén… melyik részhez lehet a pirotechnikát elképzelni???
  Egy nem túl erős szélgép is bőven elegendő! meg mivel idén újra ledfal lesz, valami fasza kis hátteret neki, nem valami 2009-es képernyőkímélő félét olyan hideg kékkel, hanem valami jó kis hangulatosat, meleg színekkel, amire jó ránézni! nekem pl azok a színek ami Kati klippjében 1:40-től 1:50-ig vannak, nagyon bejönnek! 🙂

 • Zsolesz

  Egyetértek, a szélgép tökéletes, sehova nem kel pirotechnika!

 • fairygirl

  Én szélgépet és olyasmi hátteret képzelek el, amilyen a videoklippben is van, kicsit ilyen csillogósat. Ruhát pedig olyan vagány nőciset, amilyen a klip végén van, vagy amilyeneket néha az x-faktorban ráadtak.