MTV: dalbemutató sajtótájékoztató szerdán

Press conference on Wednesday
Tudósító/Corresponder: Klész Imre
Forrás/Source: MTV sajtóiroda
Internetes közvetítés/Live on internet: http://www.hirado.hu/Hirek/2011/03/09/10/O_a_magyar_indulo__elo_kozvetites_az.aspx
http://www.eurovision.tv/esctv/future?program=26703
Start: 2011. március 9. 11:00
Updated: 2011.03.07. 22:30

[hu] Szerdán délelőtt 11 órától tart sajtótájékoztatót az MTV, ahol bemutatják az idei Eurovízió magyar résztvevőjét és egyben bemutatják a dalt is. Az esemény nyomon követhető a hirado.hu-n. A sajtótájékoztató egy budapesti belvárosi étteremben lesz.

[en] On this Wednesday at 11 MTV is going to hold a press conference with introducing this year’s Hungarian Eurovision entry. You can watch the press conference live at hirado.hu. The press conference will take place in a restaurant of downtown of Budapest.

339 Comments

Simán lehet Kati, egyszerűen csináltak egy klippet Magyarországról és alányomják a dalát. És majd egyszer lesz a dalra egy saját klippje. Ennyi.:)

Azért remélem Düsseldorfban jobban fogja előadni… Nem vagok zenei szakember, de azért azt én is hllotam, hogy ebben azért volt jópár félrecsúszott hang… És a magas hangokkal is gondok akadtak többször…

Szerintem nem a 3 perces változat volt. Elég hosszú volt. És egyébként magyarul, vagy angolul fogja előadni?

Hát így finoman szólva nehéz lehetett énekelni. Az a mikrofon finoman szólva nem erre van kalibrálva.

én nagyon szeretem a katit, és nagyon drukkoltam neki az x-faktorban, de ezt itt most nagyon rosszul énekelte el.. 🙁

Simán lehet hallani, hogy olyan mint aki 5 napja még torok gyuszkóval az ágyat nyomta, ez főleg a falzet hangoknál hallatszott, illetve a végén se tette oda a magas részt. Nyilván a technika is jobb lesz majd.:)

Hát igen, valószínűleg, mikor beszél, akkor is érezni, hogy nincs totál rendben. Lehet, jobb lett volna simán lenyomni cd-ről.

Nem akarok nagyképű lenni, meg semmi, de nekem idáig a mi dalunk tetszik a legjobban. 😀
és tényleg nem azért mondom.

Comments are closed.