Legfrissebb: Ma klippremier!

Breaking: Video premier today!
Tudósító/Corresponder: KLÉSZ Imre
Forrás/Source: MTV Press

/hu/ Ma este lehull a lepel Wolf Kati eurovíziós versenydaláról: ma este a végleges változatot fogja nyilvánosságra hozni az MTV. A mai napi program:

/en/ Today, MTV will publish the Eurovision version of Hungarian entry. The schedule for today:

 

19:30 Híradó – m1
Részlet a magyar versenydalból – Demo from the video of Hungarian entry
Internet: m1 LIVE

21:00 hirado.hu
Klippremier / Video premier

22:00 youtube.com/eurovisionhungary
Nemzetközi klip premier / International video premier

Az MTV több módon is szeretné elérni az Eurovízió rajongóit a magyar versenydallal kapcsolatban az interneten. Kövessétek Katit!
MTV offers you many ways to reach Eurovision fans through Internet. Follow Kati!
www.facebook.com/eurovisionhungary
www.youtube.com/eurovisionhungary
www.twitter.com/eurovision_hun
http://premier.mtv.hu/Rovatok/eurovision.aspx

Holnap, az MR1 Kossuth rádió reggeli műsorában is hallható lesz Kati dala.
Tomorrow, you can also listen Kati’s song on MR1 Kossuth rádió.

Check the making of video with English subtitles here!

59 Comments

Hát gyerekek, ez q…. jó lett 😀 Végül is nem kellett csalódni az angol verzióban. Amúgy jól érzem, hogy a dobon is dobtak egy kicsit?

Igen, valóban érdekes, hogy az RTL lazán leadta a klipp-premier előtt… Ebből még lehetnek gondjaik szerintem. :S
A dalról…
Egész jó lett, de “sajnos” továbbra is “magyar nyelven” párti vagyok! Amikor váltott a lassú résznél magyarra, akkor konkrétan az volt az érzésem, mintha egy másik dal kezdődött volna el, szóval TÚL nagy a váltás, de ez csak az én véleményem. A kórusos rész magyarul egyértelműen sokkal, de sokkal szebb. Összességében elégedett vagyok, jobb lett, mint amire számítottam. 😀

Magyarul jobb, de azért sokkal jobb mint amire számitottam! 🙂 a végén a kórusos rész tényleg jobban hangzik magyarul, de a többi nagyon ott van!

Ben. nyugi nekem is most lesz érettségi! 🙁

Pedig olyan jóó lenne 🙁

Nagyon jó lett az angol verzió. A magyar rész nem is passzolhatna jobban. Szerintem jó helyre rakták a magyar részt. Még mielőtt a külföldi úgymond beleunna a számba, felfogja kapni a fejét a magyar részre, aztán pedig megint angolul élvezheti tovább! 😀 Fantasztikus lett! Eurovision 2012 Budapest 😀

Angolul kibaszott nagy! 🙂 Wow 😀 Most már én is a győzelemért szurkolok! régi motorosok tudják, hogy ez nálam nagy szó 😀 És jó a magyar betét is! 🙂

San Marino dala is egész jó, én örülnék ha tovább jutnának, de nem tudom… mindeesetre becsúszhat.. a horvát lány szerintem nagyon elb**ta az angollal a dalát.. már bocs..

Szóval
1. elődöntő:
1. Magyarország (és nemcsak azért mert elfogult vagyok) 2. Lengyelország a többi továbbjutóm még nincs sorrendem mert várok az azeri dalra (ami azeriül lesz énekelve ezt már tudjuk)..szal: Magyarország, Lengyelország, aztán valahogy Oroszország, Törökország, Norvégia, Örményország, Szerbia, Görögország, Azerbajdzsán és a 10. helyért küzd Finnország, Albánia, és nekem San Marino (elsőre mostt nagyaon bejött)

Aha, persze RTL-es logóval a youtube-os videón… Végül is…

A kórus százszor jobb magyarul a végén.
Érdekes, hogy az első refrén utáni részt teljesen kihagyták és hogy ott egyből jön a lassú rész. Fura kicsit így, de örülök, hogy a kórust a végén benne hagyták.
A klip számomra nem olyan nagy durranás, de nem ez a lényeg. Jó lesz ez!!!
Amúgy rég tudhatta már, hogy ő indul, mert nem tudom elképzelni, hogy két nap alatt írták meg, tanulta meg az angol szöveget. A klipet meg gondolom úgy forgatták, hogy egyszerre vették fel a magyar és angol részeket.

Mindenesetre most sztem annyi dolgunk maradt, h. drukkoljunk, h. Kati ne legyen beteg májusban, hogy ezt élőben is tudja hozni (merthogy természetesen képes rá!)!!

Imádják az esctoday-n..Hát akkor én most lehet elkezdem a bevált spórolásomat a 2012-es budapesti eurovízióra…;) minden 200-st amit kapok visszajáróként teszek félre jövőre…xD….na ne igyunk előre a medve bőrére.. de remélem hogy gyűjthetek erre is…

Meghallgattam még kétszer, és igazából nagyon is jó lett angolul! Annyit azért én még változtatnék rajta (ha már mindenképpen hunglish lesz), hogy a kórus résznél megint magyarra kellene váltani… Az a kórus magyarul üt nagyon, angolul olyan darabosnak hat szerintem… Szóval, tényleg: le a kalappal! Hajrá Magyarország, hajrá Kati! 😀
Amúgy én nem láttam semmit a hirado.hu-n… Valaki? 😀

Nekem első elődöntő továbbjutói:

1. Norvégia
2. Magyarország
3. Lengyelország
4. Svájc
5. Szerbia
6. Finnország
7. Törökország
8. Oroszország
9. Örményország
10. +1 (ami lehet albánia, málta, grúzia, vagy azerbajdzsán a daluktól függően.)

Ezekból ha az első 5 bejut akkor már benntvannak a nekem fontos dalok. 🙂

Comments are closed.