Németország: Lena – Taken by a stranger

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xgumjp_taken-by-a-stranger_music[/dailymotion]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Németország a tavalyi Eurovízió-győztest, Lena Meyer-Landrut-ot küldi ismét a nemzetközi versenyre. Ezúttal a “Taken by a stranger” című dalt fogja előadni. Hajrá!

58 Comments

Elsősorban egyátalán hogy lehetséges az hogy megint őt küldjék? A tavalyi győztes mindig szerepel a műsorban, akkor majd ő fellép+versenyez? Ja, és tegyük fel hogy VÉLETLENÜL megnyerné, akkor meg saját magának átadja a dijat, mint tavalyi győztes az idejinek? O.o
Ui: Nem nagy szám, inkább beszél mint énekel szerintem -.-

Na, nem akarom nagyon szidni…
Az akcentusa nem javult. De ha ezt akárki éneklésnek nevezi, annak fizetem a hallásvizsgálatát. 😀

Ez… Ezt ne. Nem tudom hogy ez vagy a franci lesz az utolsó a döntőben, de egyre inkább azt érzem, hogy a NégyNagy nem teper valami nagyon jó színvonalért, hiszen ők megveszik a döntős helyet…

Helyes, kedves Lenás dal, de semmi újat nem mutat ezzel a dallal Németország tavalyhoz képest. Meg akarják lovagolni a tavalyi szelet de nem fog összejönni, kétszer egymásután ugyanaz az előadó nem nyerhet ugyanolyan dallal.

Nem igazán a legnagyobb énekes. Minden a legegyserűbb. Egyszerű hang, egyszerű szimpadi mozgás, egyszerű show, egyszerű kinézet,és gyszerűen szar. Még életemben nem láttam ennél sikeresebb tehetségtelen előadót. Mégis a szart is eladja. Nem hiszem, hogy az összes ország zsűriét leXzopta… ez szerintem politika is volt. Bár nem, mert kellett a nézők szimpátiája is. Én sohasem jövök rá, mi az eladható és mi nem a zenében. Valószínűleg nemzetek közt is van különbség. Nyugatiak szeretik a történeteket, szegényes dallamokat, míg a keleti ember a pörgős dallamos, kevésbé érdekes történeteket.

na, ezt a hozzászólást megtarthattad volna magadban! ha – mint ahogy magad irod – nem értesz a müfajhoz (egyébként mihez értesz?), hogyan állithatod, hogy ez egyszerüen szar? mit jelent az, hogy “lexzopta”? ha azt, amire én gondolok, akkor csak szánalmat tudok irántad érezni.

Tavaly kitűnt a különcségével a dal is meg az énekes is, idén ugyanolyan stílusban próbálkozni nem vezet sikerre, most már szerintem unni fogják. Ez a dal háttérzenének elmegy, de ha egy show keretében ezt adják 3 percben, akkor unnám magam rendesen. Szerencse, hogy 3 perc a limit, 4, 4:30 percben hallgatni ezt…nagyon álmosító. De idén is úgy sejtem, hogy azért top10-es lesz, mert most is nagyon nyomatják őt.

Nem hittem volna, hogy lehetséges alulmúlni a tavalyi Lena által előadott iszonyatot, de a kisasszonynak mégis kapásból sikerült! Igazán nagy tehetség! LOL! Még most is nehéz számomra elhinni, hogy 2010-ben győzni tudott!

Nekem tetszett a tavalyi szám, de ez elég vérszegény. a Klipje viszont tetszik. Főleg mikor a tükörképével énekel.

Vicces, hogy nekem a tavalyi Satellite egyáltalán nem tetszett, viszont a Taken By A Stranger nem megy ki a fejemből… Igaz, hogy hasonló a stílus, mégis az idei valamiért megfogott, olyan misztikus nekem. Persze azért messze nem kedvenc, de benne van a Top 10-ben. Azt azért mellé leszögezném, hogy abszolút nem vagyok Lena fan, sőt, nem is nagyon örülök, hogy idén is ő versenyez, de ez a dal annyira fura, hogy már jó. 🙂

Jószívvel csak mazochistáknak tudom ajánlani a fenti kis video megtekintését ill. meghallgatását. Bazz! Ez [email protected] [email protected] :-DDD Miért nem huzzák már le ezt a bringát a klotyeszen a németek? Elképesztően hitvány! Nálam kimeríti a full értékelhetetlenség kategóriáját, annyira ratyi, hogy már szavaim sincsenek az értékelésére. Gáz, gáz ,gáz! És a röhely az (igen, röHELY lehetne ezentúl Düsseldorf új neve) , hogy megint egycsillió pontot fog kapni, a nagyrabecsült nemzetközi zsűritől. Egy hülye vicc ez az egész, csak a németeknek nem esik le, hogy milyen tré a humomruk!

A tavalyi számmal ellentétben most kihallaottam, hogy mégiscsak van hangja a csajnak, azaz tudna énekelni, ha akarna, de ez a szám még a tavalyinál is rosszabb. Maximum valami gengszteres musicalbe tudnám elképzelni ezt a számot, ott jó, de annak sem ez lenne az első számú slágere.

Ugyanazt a hullámot lovagolják meg újra? Lehet egyáltalán egymást követő években ugyanazt az előadót küldeni? Adhatnának esélyt másnak is. Am. érdekes dal, de nekem olyan befordulós és egysíkú. Semmit nem mutat meg Lena a hangjából.

Hogy miből nem mutat meg semmit?
A csaj egyszerűen NEM TUD énekelni, vagy ha hatalmas jóindulattal éneklésnek nevezzük azt a rettenetet, amit előad, akkor is szörnyen hamis, erőltetett, és szánalmas. A lehető legrosszabb választás volt a németektől, mind a dal, mind az előadó!

Nem akarom Lenát védeni, de szerintem Eric Saade-nak még ennyi hangja sincs. Lena is csak azért nyert, mert jól promótálták és mindenki oda volt tőle, hogy milyen kis helyes lányka… úgy is hívják még mindig sokan, hogy Lovely Lena… A svédek ugyanezt próbálják kihasználni, csak ők egy cuki fiúcskával… Nagyon remélem, hogy nem fog még egyszer bedőlni ennek Európa.

HAJRÁ WOLF KATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÖVŐRE LEGYEN BUDAPESTEN AZ EUROVÍZIÓS DALVERSENY!!!!!!

Emberek, nektek rossz a fületek??? Nincs is hangja!!! Még a magyar X Faktorba se jutott volna be!!! Nem is értem az igényes német zenekedvelőket!!!

Szerintem Lenának nagyon jó hangja van és a színpadon is jól mutat 😀 Kár hogy nem ő nyert megint…:/
Bár ezt sokan másképp gondolják itt az oldalon xD

Comments are closed.