Ismét ismert nevek a DORA 2011 szombat esti selejtezőjében

Tudósító: Szalma Róbert
Forrás: eurosong.hr

Az idei DORA lassan a végéhez közeledik, szombaton az utolsó előtti fordulóra fog sor kerülni. A 24 versenyző közül már csak négyen maradtak, Katica Marinović, Daria Kinzer, Jacques Houdek és Mirko Švenda – Žiga.


Az est vendége lesz a Dino Merlini, aki a düsseldorfi versenyen Bosznia-Hercegovinát fogja képviselni, valamint Daniel Popović (ESC 1983) aki a legendás “Julie” című dalát fogja előadni, amellyel az előkelő 4. helyet szerezte meg Jugoszláviának 1983-ban. Egyedi lézer hárfa produkcióval lép a közönség elé a D’strings nevű formáció.

A szombat esti zsűri tagok ismét ismert előadók lesznek: Branko Bubica, (DORA2007) Josipa Lisac (NF 1987 YU), és Emilija Kokić (WINNER 1989 YU, DORA2001, DORA2003, DORA2008).

A műsorban a versenyzők 2-2 dalt fognak előadni, Dino és Danijel mellett a zsűritagok közül Josipa Lisac elénekli az “1000 Razloga”  (Ezer ok) című dalát valamint Branko Bubica a saját csapatával a MASLINA-val fogja előadni a “Da te mogu pismom zvati” című dalt.

2 Comments

Én nézem (mivel nem lehetek(-tünk) ott a helyszínen mint eddig minden évben! A versenydalok először a jövő szombaton lesznek hallhatóak.

Comments are closed.