Yohanna (ESC 2009) – Nótt (NF 2011)

22 Comments

Nagyon remélem Johanna fogja képviselni Izlandot,gyönyörű szám,engem jobban megérint a Nott mint a 2009-es versenydala.

Ha Izland nyerni akar akkor Yohannát kell küldeniük,remélem tudják 🙂 Ja és természetesen angolul.Azt olvastam hogy ő is angolul szeretné énekelni (persze ha őt küldik)meg eredetileg is angolul lett írva a szöveg.Ugyhogy hajrá Izland!!! 🙂

Itt vannak a 3. elődöntő dalai:

http://vefir.ruv.is/songvakeppnin/

(nagyon egyikért sem vagyok én oda ezek közül)

Ez a szám valami eszméletlen jó. Egyszerűen libabőrős leszek tőle (jó értelembe)! Nagyon ritkán vált ki belőlem ilyet egy dal.
Szerintem, ha van eszük az izlandiaknak, ismét Yohannát küldik.
De ugye emlékeztek még arra, hogy Izlanddal egy elődöntőben vagyunk?? 😀

Nekem ez ezerszer jobban tetszik, mint az Is it true? (pedig az sem rossz ám :D), egyszerűen gyönyörű. Én a magam részéről meghagynám izlandi nyelven, nekem ad vmi spirituális pluszt hozzá (de angolul sem lenne vészes).

Yohanna a “komoly-pop” megtestesítője…:)
Tuti nem lesz nyerő dal, nekem jobban tetszett az előző dala, ebből hiányzik az a só, ami magával ragadja az embert…Jó, de olyan 5-től 2. helyig sorolnám be….

Én odavagyok érte megint…nagyon tetszik az anyanyelv is,de tudom h Európa nem éppen vevő erre a nyelvre,úgyh. nem halok bele ha angolul lesz.

Az Is It True jobb volt szerintem is.
Ez sem rossz, de a baj az, hogy az emberek általában hasonlítgatnak, és ha ezt összehasonlítják az előző teljesítménnyel, akkor már nem is tartják olyan jónak. Szerintem nem lesz befutó.
De bárcsak ne lenne igazam 🙂

Istenem… Ez valami csoda.
Nem mondom hogy jobb mint a 2009-es, mert csak egyszer hallottam eddig, de így izlandiul nagyon szép. Mindannyian tudjuk, hogyha szép eredményt akarnak az izlandiak őt küldik és nagyon remélem, hogy nem fosztják meg Európát ettől a gyönyörű daltól. Akár angol lesz akár ilyen marad, ott a helye.

Tudja valaki mikor lesz ott a nemzeti döntő?

oké Izland kilőve XD
na jó nagyon kedvelem Yohannát 😀 és szép ez a szám, de hogy ezzel nyerni nem fognak az is biztos!
“Is it true” c. számát nagyon kedveltem és van hogy meghallgatom hazafelé a vonaton, nekem nagyon tetszik, ha most ezzel indulna akkor nyerhetne vele 😀 meg hát nincsen Alexander sem XD 😀

szerintem gyönyörű. Talán még majd egy későbbi disney mese betétdalaként is eltudnám képzelni ezt a számot! 😉

Comments are closed.