Naptár

2011. január
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2011: Tehetségkutató-sztárok a görög nemzeti döntőben

Tudósító: Szücs Zoltán
Forrás: esctoday.com

Hosszas várakozás és találgatások sorozata után a napokban mutatta be az ERT állami televízió a februárban tartandó nemzeti döntőjük résztvevőit. Valószínűleg a főként fiatalok körében népszerű előadók kiválasztása volt a cél, hiszen mind a hat esélyes új csillag a zenei palettán, és mindannyian népszerű show-műsorokban tűntek fel. Részletekről hamarosan bővebb felvilágosítást ad a köztévé.

Íme a résztvevők listája!

Kokkina Halia (X factor, 2008)
Valanto Tryfonos (Greek Idol, 2010-es győztes)
Nikki Ponte (X factor 2010)
Antigoni Psychrami (Greek Idol 2010)
Loukas Yiorka (X factor, 2008-as győztes)
Triimitonio (X factor, 2008)

7 hozzászólás Eurovízió 2011: Tehetségkutató-sztárok a görög nemzeti döntőben

  • Matheus

    Tetszik ez az elgondolás. 🙂
    ilyet kellene nekünk is alkalmazni. 🙂

  • INFO

    szerintem meg pont hogy nem! Görögo. ezzel a döntéssel öngólt rúgott!:(

  • gabi

    info dalokat még nem is hallottunk miből gondolod akkor az öngólt? a tehetség igy már adott görögoban meg biztosan jó számokat irnak nekik +a nézettség is meglesz ez pedig az ami ma nálunk a leginkább kéne ha akarunk valamit mivel csak akkor fognak a zeneszerzők késztetést érezni hogy irjanak dalt az escre ha az itthon is nézett nfre meg már ugysincs idő szal hasonló megoldás naon jó lenne idén idehaza…ingyen reklám tv2n rtlen….nem lenne rossz:)

  • Sanyi

    Szerintem is várjuk ki a végét,hogy milyen dalt fognak énekelni és tényleg lehet-e tehetségkutató sztárja kiváló énekes.Ha azt nézzük,Ruzsa Magdi is tehetségkutató nyertese,és idén lehet nekünk is jobb lenne tehetségkutató nyertesét indítani pl.Tóth Vera:)

  • Dorka

    Sztem sem feltétlen öngól. Hiszen Lena sem volt ismert, mégis megnyerte… ráadásul nagyon kevés olyan előadó van, aki tényleg Európa-szerte ismert (és aki igen, azok közül egy csomó olyan van, aki főleg az Eurovízió miatt jutott el több országba), egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány olyan görög előadót ismerek, akiket Eurovízió nélkül ismertem volna, és asszem ezzel nem vagyok egyedül Európában… az meg hülyeség, hogy vki tuti rossz eredményt ér el, ha nincs már x éve színpadon/köztudatban…

  • Ismert pl.: Las Ketchup, Kate Ryan, DJ Bobo, Alex C, maNga, Lordi, Arash…

  • Zoli

    Igen, de azért tegyük hozzá, hogy ezek közül azért vannak olyanok, akiket az Eurovízió tett ismertté. A Lordira gondolok elsősorban 🙂