Eurovízió 2011: Feel your heart beat!

Tudósító: Németh Bálint
Forrás: eurovision.tv

A német NDR televízió ma nyilvánosságra hozta a 2011-es Eurovíziós Dalverseny logóját. Ugyan 2004 óta használják a verseny általános logóját, amelyben a rendező ország zászlója egy szívben jelenik meg, az EBU minden évben ösztönzi a rendezőket arra, hogy egy saját logót is alkossanak.

Az idei verseny szlogenje „Feel your heart beat!”, azaz „Érezd a szívverésed!” lett. A logóban egy dobogó szív jelenik meg, amely többszínű fénycsíkokból épül fel. A színek a résztvevő országok zászlóinak színeit szimbolizálják. A logó azokra az érzelmekre utal, amelyeket a zene vált ki belőlünk, és amelyek az Eurovíziós Dalverseny elengedhetetlen hozzátartozói: rajongás, szívverés, izgalom, szeretet és szenvedély.
A logó ötletét a tavalyi győztes, Lena adta, aki az egyik műsorvezetővel folytatott beszélgetése során szívet formált az ujjaiból, hogy megköszönje a szavazók támogatását.

21 Comments

Nekem nagyon tetszik! A tavalyi szlogent is nagyon szerettem, de ez szuper jó!! És Zoleccsel kell egyet értenem, mert annak örülünk a legjobban, hogy piros-fehér-zöld színes is lesz!!! 😀

Dani március közepéig biztos megtudod hogy ki indul tőlünk.
Sajnos még mi sem tudunk sokkal többet. Elvileg most hétfőn valami információt meg fog osztani velünk az MTV, hogy milyen úton-módon fogja kiválasztani a dalt. (remélem ezekről jól értesültem)

OFF:

Ha már az eurovízió arculatánál járunk, szeretném ajánlani videómat, melyben egy csöppet “maszek” módon, de szeretném bemutatni, hogy én milyen dizájnt képzelnék el xD

Zolecs, én sem vagyok elégedett az eredménnyel (még úgy sem, hogy egyik dal sem volt rossz), Jonna simán bekerülhetett volna, egy jó kis modern popdal volt ötletes ruhákkal meg koreográfiával…

Jonna dala jól indult, de a refrén egyáltalán nem fogott meg. A tangósat nem kellett volna továbbjuttatni, viszont az Automatic Eyet igen. A Cardiant egy kedvencem volt, még abban is reménykedem, hogy megnyeri. Vagy Ők, vagy Jimi Constantine; bár Ő egy kicsit b*zis. Amúgy Írország megnevezte az 5 lehetséges indulója közül az első négyet, amiből az egyik a 2009-es brit The X Factor-ból ismert Jedward nevű duó (kedvencek 🙂 ), a másik pedig Nikki Kavanagh; állítólag rokona Niamhnak 😀

Én meg vagyok elégedve a finn eredménnyel csak ahelyett az idióta rockbanda helyett mehetett volna a Puppet című szám!

Nemzetközi oldalakon, pl.:esctoday.com, vannak kirakva linkek, ahol online lehet nézni. Ma este lesz az első elődöntő Norvégiában, és Izlandon.

Máté szerintem amit összehoztál az nagyon jó! Nekem személy szerint tetszik!
Ami eddig az idei versennyel kapcsolatban történt az is tetszik! Lemerném fogadni, hogy a németek nagyon ki fognak magukért tenni! Ez lesz a legjobb ESC szerintem amióta fanatikus vagyok!
Ja és

Feel your heart beat!

Comments are closed.