Naptár

2010. június
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Rajongói találkozó 2010: új helyszínen

Szerző: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Az old.eschungary.hu idei rajongói találkozója 2010. július 10-én 14:00-kor lesz Budapesten. Nemrég tudtam meg, hogy ebben az időpontban lesz az idei melegfelvonulás is. Ezzel nem is lenne baj, de gondolva arra, hogy sok ellentüntető, rendőrök, kordonok és erőszak is volt tavaly, nem lenne biztonságos a felvonulás előtt 2 órával találkozni, esetleg nem is lehetne megközelíteni az Oktogont. Így a felvonulástól messzire, a Pólus Centerben a jégpályánál fogunk gyülekezni. Valamilyen Eurovízióra emlékeztető dolog (póló, táska, kitűző) biztos lesz valamelyikünknél, így aki most fog először jönni, biztos meg fog találni minket.

79 hozzászólás Rajongói találkozó 2010: új helyszínen

 • tanonc

  István 33!!!
  Szerintem valamit nagyon elnéztél. 🙁
  Figyelmedbe ajánlom a fenti cikk első mondatát:
  „Az eschungary.hu idei rajongói találkozója 2010. július 10-én 14:00-kor lesz Budapesten.”
  Nálam 10-e szombat. Vagyis, holnap kellene oda érned 14.00-re.
  Ezekután nem is csodálom, h tegnap nem találtál ott senkit se 😛

 • virike

  ez szopacs istván 33 eléggé elnézted az időt!!!!!!!

 • Máté94

  Ez kéész xDDD.

 • Szegény, nadehát előfordul 🙂

 • virike

  mit ne mondjak
  elég régóta ki van rakvaa hogy julius 10.-én lessz
  nem tom mit néztél félre istván 33!!!

 • ubulthebest

  Erre nem tudok mit mondani, csak azt hogy néha rá kéne pillantani a naptárra…de szerintem a mobil is kijelzi, hogy hanyadika van xD

 • Kristoffer

  És az miért jó hogy találkoztok?

 • tanonc

  h téged fikázzunk 😀 😀 😀

 • tacom

  Istvan33! Sose bánd, gyere holnap 14.00-re a Pólusba! 15 percet az Oktogonnál is várni szoktunk, de terv szerint a jégpálya körül ülnénk le (amúgy ennek is van már némi hagyománya), így bárki, aki késik, megtalál bennünket. Ez alól csak az az eset lehet kivétel, ha teljesen esélytelen lesz a leülés. Ekkor talán elindulunk valamerre a környéken.

 • Robek

  Szerintem István33 csak viccel! Amennyiben valaki először jön és nem venné észre az asztalon széken levő ESC táskát, vagy valamelyikünkön az ESC pólót, az legalább olyan arcot keressen köztünk aki állt már ESC színpadon, hazánkat képviselve!!! Fél órát fog maradni, max 1 órát!!! szerintem így már sokkla könnyebb lesz megtalálni minket! JA és a korosztályokra visszatérve, lesz egy 21 hónapos rajongó is az asztalnál , igaz Ő csak 4-5h körül érkezik!

 • István33

  Na jó, ezt kegyetlenül benéztem. Valahogy már korábban az volt bennem, hogy pénteken lesz. Hiába, tényleg öregszik az ember. Sűrű elnézések. Abban persze nem kételkedek, tanonc, hogy a fikázás jól mehet neked. Amúgy ez a Pólus tényleg nagyon kint van, még alszom rá egyet, hogy megéri-e mégegyszer kimászni. Egyébként tényleg kb. hányan leszünk? Az egyik szervező-maestro nem tudná véletlenül elküldeni a telefonszámát az e-mail címemre? (Csupán a fent általam csak teoretikusan vázolt lehetőség elkerülése végett.)

 • István33

  Hmm, Robek
  Ez nagyon titokzatosan hangzott ezzel a tapaszos figurával. Lehet, hogy mégis érdemes lesz kimászni? Az illető férfi vagy nő lesz és melyik évben képviselte hazánkat? (Ennyit még talán el lehet árulni!

 • Robek

  Nos, aki biztosra szeretne menni, ide írja a telefonszámát és felhívom! 2010.07.10.-én!!! 13h-kor nézek utoljár e-mailt!!!! robertszalma@eschungary.hu
  István33! A kérdésedre a pontos választ megkapod, ha eljössz, sőt beszélhetsz is az illetővel! 🙂 🙂
  Tehát? Hajrá! Újra a P.C.-t kell becélozni! 🙂

 • Robek

  off
  régóta gondolkodom, hogy az X-aktákból a nő (Szkáli ügynök-így mágyárosan) kire hasonlíthat! Rájöttem! Niamh Kavanaghra, persze ifjú korában! Ugyye jól gondolom?

 • Mara

  Na még pár óra…:D Várom már nagyon. 🙂

 • És ha már lesz replay contest is, készítse elő mindenki saját top 5 listáját az idei dalokról! Bár ott is lesz gondolkodási idő. Aki kapott Duna TV-s ajándékcsomagot, az feltétlenül hozza magával, hogy körbeadhassuk szemlére azokat! És minden más trófea is jöhet, ami az idei versennyel kapcsolatos! Jó lesz élőben is találkozni veletek!

 • Kajli25

  Sziasztok, sajnos nem tudok veletek tartani, pedig úgy terveztem 🙁
  Remélem képeket lehet, majd látni, és élménybeszámoló is lesz, hogy milyen volt és ki a meglepetés vendég 🙂
  Jövőre megyek én is, ha törik, ha szakad!
  Szép délutánt és jó szórakozást mindenkinek!!