Naptár

2010. június
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Rajongói találkozó 2010: új helyszínen

Szerző: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Az old.eschungary.hu idei rajongói találkozója 2010. július 10-én 14:00-kor lesz Budapesten. Nemrég tudtam meg, hogy ebben az időpontban lesz az idei melegfelvonulás is. Ezzel nem is lenne baj, de gondolva arra, hogy sok ellentüntető, rendőrök, kordonok és erőszak is volt tavaly, nem lenne biztonságos a felvonulás előtt 2 órával találkozni, esetleg nem is lehetne megközelíteni az Oktogont. Így a felvonulástól messzire, a Pólus Centerben a jégpályánál fogunk gyülekezni. Valamilyen Eurovízióra emlékeztető dolog (póló, táska, kitűző) biztos lesz valamelyikünknél, így aki most fog először jönni, biztos meg fog találni minket.

79 hozzászólás Rajongói találkozó 2010: új helyszínen

 • Matheus

  én is azóta nagyon sokat hallgatom catarinát!! 🙂
  kíváncsi lennék hanyadik lett?

 • Mr.Eurovision

  Én is kaposvári vagyok,engem is érdekelne az egész,de csak 16 vagyok én is,bár én már ismerem Budapestet,de szerintem a Pólus center nagyon messze van a belvárostól!

 • Máté94

  Matheus én sem megyek a találkozóra,akkor nyaralunk -.-„,szóval kihagyom.
  Amúgy én Eger környékén lakom 😀

  Mr. Silesian,hát látod,a Máték itt is érvényesülnek :D(Y)

 • tacom

  Ne izéljetek már, tán rendezzünk külön Junior Találkozót, vagy mi?! Hadd ne érezzük magunkat olyan öregnek, gyertek csak nyugodtan! Különben meg nem is baj, ha van ott néhány ember, aki felügyeljen rátok – ha már annyira fiatalok vagytok…

  Aki a kifogásokat keresi, úgy mint: messze van, lesz-e másik 16,78 éves pontosan, hol lesz éppen a Halley-üstökös stb., az valójában nem akar jönni.

 • tacom

  Ezek szerint a Máték a találkozón nem fognak érvényesülni egyáltalán:(

 • Matheus

  Mr.Eurovision ha eltalálsz a keletihez akkor elmehetünk ketten. Nincsen annyira messze.
  Én készülök szóval egy Mátéra azért számítsatok 🙂
  Bár készülünk barátokkal nyaralni valahova, csak az rajtuk múlik, mikor érnek rá, szabadulnak a munkától.
  Máté94 Eger környékén pontosan hol? Ott ismerős vagyok valamennyire:D

 • Sanyi

  Tacom 🙂
  Remélem az én kifogásomat elfogadod?Én július 7-én indulok Olaszországba és majd csak július 28-án jövök haza 🙂 nem leszek itthon,szóval idén is igazoltan hiányzok,remélem igazolást nem kell majd küldenem?
  Reméljük,hogy egy nemzeti döntőn jövőre azért többen találkozunk!!!!
  Jah és Szekeres Adrienn augusztusba fellép nálunk a városi napokon!!!

 • Máté94

  Tacom hidd el hogy menne Mr. Silesian és Én is mennénk,csak mint mondtam,nyaralni megyünk és ezért nem leszek,de amúgy igazad van,nem a korról szól.

  Matheus tenki vagyok,nem tudom ezzel mennyit segítettem 😀

 • lala81

  Tacom: Kolléganőt még szívesen is hoznám mert ő is rajong a dologért, ugyanis már 3 éve együtt vagyunk a döntő napján. Férje román származású így idén nekünk volt kiért szorítani.
  Csak tudod mi 9-18-ig dolgozunk. Postán ténykedünk és ahhoz kis főnök vagyok, hogy ne nyissunk ki. Hétfőn lehet nem kellene menni utána. Vas megyéből van valaki köztetek?
  Másik: ESC nem korfüggő így az összetétel lehet 0-100 ig. Ne zavarjon senkit. Hiszen kortól független van közös téma,dolog ami összehoz minket. Ehhez nem kell tinizni egymást, öreg meg úgyis csak az aki annak érzi magát. Ebből kifolyólag pedig e kis csapatot érzések alapján csupa „20” éves alkotja.

 • Majd meghallgatjuk az élménybeszámolókat, és remélem jövőre Máté94, meg én is ott leszünk, és végre találkozhatunk mindenkivel, meg hát akkor már a 3 Máté is 😀

 • Zoli

  Mr. Eurovision, én is kaposvári vagyok! Mit lehet rólad tudni még? Hova jársz suliba?
  Tacom, én tényleg akartam menni, remélem ezt nem gondoltad komolyan – főleg nem rólam. Nem tehetek róla, hogy így jött ki a lépés. Majd jövőre…

 • vikimano

  Én is szivesen mennék csak egy van probléma: Szlovákiában lakom, és a szüleim nem engednének el egyedül.

 • Mr.Eurovision

  A Reformátusba járok,teljes nevén Lorántffy Zsuzsanna Református Általános Iskola és Gimnázium. Akik ismernek azok tudják,hogy néha egy 2009-es euróvíziós sapkát szeretek hordani és abban járok. A rendes nevem meg:Koleszár Dávid. A művésznevem meg:Mr.Eurovision vagy Ruszlán Karparov.Így vagyok fenn közösségi oldalakon orosz zászlóval!

 • Attila

  Akinek van kedve szombaton részt venni egy játékban, az hozzon magával tollat vagy ceruzát! Többet nem árulok el, mert meglepetés, de azért remélem, hogy tetszik majd mindenkinek. 🙂

 • Telekocsit szervezünk Debrecenből! Még max 3 ember jöhet! Olcsóbb, gyorsabb együtt kocsival! Egyeztessünk e-mailben!

 • ubulthebest

  OFF:

  Hello! Bocs, hogy ide írok, de nem találtam jobb helyet, hogy ez a komment hova is mehetne. 🙂

  Csináltam egy kis videót Eric Saade Manboy című számához, egy kis magyar szöveget írtam hozzá! 🙂 Ha akarjátok nézzétek meg: és ha már ott vagytok kommenteljetek is!

  a video: http://www.youtube.com/watch?v=c-afjlKc7Ko

 • virike

  nem rossz!!!!!
  te találtad ki a szöveget????
  mer ha ja akkor vicces fazon lehetsz!!!!

 • ubulthebest

  Virike: igen, én találtam ki a szöveget 🙂

 • István33

  Sziasztok!
  Én még csak most ismerkedek ezzel a talákozóval, még sosem voltam. Valaki elárulná bővebben, hogy kb. mire lehet számítani? (Korosztály, program, pontos helyszín: a Pólus centeren belül hol, hogyan lehet tömegközlekedéssel legkönnyebben odajutni?)
  Ha mennék, jelenleg úgy néz ki, egyedül tenném, mert a környezetemben nem sikerült olyan barátot, barátnőt találni, akit felvillanyozna ez a dolog. S ha már mindenki az életkort firtatja, az én nevemből kitalálható, hogy én meg pont nem vagyok az a kifejezett mai gyerek. Ha ezek után valaki segítene, azt örömmel venném.

 • Szia István33!

  A rajongói találkozókon először megismerkedünk egymással, beazonosítjuk, hogy ki milyen néven fut a fórumokon 🙂 Utána változó sorrendben megvitatjuk az elmúlt versenyt, Attila remek játékokkal készül, aki szerzett az idei versenyről szóló dolgokat, azokat körbeadjuk/megnézzük, és gondolom nagy vitatéma lesz a Duna kontra MTV dolog. A korosztály változó. Tavaly Zoli volt a legfiatalabb, hmm.. most asszem 14 éves? Robek asszem már túl van a 40-en, én 31 vagyok, szóval nem korhatáros a találkozó és tegezni szokott mindenki mindenkit, úgy, mint itt.
  Hogy hogyan kell kijutni… a bkv.hu-n van egy útvonaltervező, az majd segít.

 • Zoli

  Szeptemberben leszek 16!
  Nem tudom, hogy holnap tudok-e írni, szóval leírom ma: sajnos véglegessé vált a dolog, nem tudok elmenni a találkozóra. Nagyon köszönöm Erzsinek az ajánlatot, kár, hogy nem tudok élni vele, de jövőre már nem ússzátok meg a társaságom. 🙂 (Bár tavaly is biztos voltam benne, hogy idén is ott leszek, de nem jöttek be a számításaim…) Mindenki érezze magát nagyon jól, és ha jövök vissza Kaposvárra (18-a vagy 17-e), akkor készüljetek, mert minden részletre kíváncsi leszek. Csináljatok jó sok fényképet, hogy legalább azok alapján betekintést kapjak! Jó szórakozást!

 • Akkor én is mindenkinek jó szórakozást kívánok; és megígérem, hogy aki szeretne, jövőre megismerkedhet velem, mert ha a számításaim bejönnek, akkor jövőre ott leszek 😀 Én is kiváncsi leszek a képekre, és természetesen jó mulatást kívánok! 😀

  A vitában pedig: Hajrá DUNA 😀

 • Robek

  István33! A Keleti pu.-tól indul egy busz aminek a megnevezése: PÓLUS BUSZ. Gyors járat és ha jól emlékszem akkor összesen 1 vagy 2 helyen áll meg, és pont a P.C. hátsó bejáratánál van a megállója.Hátránya, hogy nagyon ritkán jár, egyébként még jó a 173 és 173E (Keletitől) valamint a Újpest városkapu metró megállótól a 196 és 196E busszal a P.C.-ig. Ott pedig a jégpályát keresd a kajáldáknál, és figyeld az eurovísion feliratú táskákat, pólókat, stb. Figyelheted a karórát is, csak az nehezebben észrevehető! 🙂

 • Erzsi

  Azért jót mulatok, ezen a korosztályos szorongáson. A tizenévesek attól félnek törpe minoritásban lesznek. (Pedig, ha tudnák, hogy lassan átveszik az uralmat …) Az idősebbek meg, (ó, istenem, 33 éves … én is azt mondom, a második X után minden nap ajándék…) hogy túlkorosak lesznek. Mindenki megnyugtatására: én vagyok itt a legidősebb. És nem szorongok miatta. Én vagyok a korelnök: ha valakinek nem az tetszik, ami nekem, megvonom tőle a szót. Készpunktum. Zaff! Replay ugye lesz az idei évből? Zoli, küldd el nekem a pontjaidat, hogy Ukrajna is kapjon pontot. Majd én képvisellek.

 • Attila

  Erzsi, nálam lesz frissített Replay Contest-táblázat, úgyhogy ha lesz rá igény, akkor bevehetjük a programpontok közé.

 • Erzsi

  Köszönöm! Jó lenne. Végül is ez állandó program volt, nem? Kíváncsi vagyok, nálunk ki lenne a nyerő. Tavaly Rybak utcahosszal nyert, az eschungary minőségi közönsége még sem őt találta a legjobbnak.

 • Mr.Eurovision

  Majd jövőre lehet,hogy el tudok jönni. Jó szórakozást!

 • Matheus

  Én még mindig készülök menni, nem adom fel, reménykedem. Igaz ma éjfélre érek haza és holnap korán indul a vonatom fel pestre, nem tudom hogy fogom bírni, mert egész héten utazok egyik helyről a másikra. De majd holnap kiderül. Ha mégsem tudok elmenni, akkor mindenkinek jó szórakozást kívánok 🙂

 • virike

  jó szorakozást annak aki megy holnap a találkozóra!!

 • István33

  Echte vidékiként életemben nem voltam még a Pólusban, s nem gondoltam, hogy ennyire kiesik időben. 14.10-re értem a műjégpályához, de ekkor már egy táskás emberrel nem találkoztam. Ez a „Találkozzunk pontban kettőkor a jégpályánál!” nem volt túl „befogadó” ötlet, legalább a végső helyszínt vagy egy elérhetőséget meg lehetett volna adni az érdeklődőknek. Vagy annyira szupertitkos volt az egész, hogy csak a már beavatottak vehettek rajta részt? Én mindenesetre kiutaztam magam, ti meg remélem jól szórakoztatok!