Naptár

2010. május
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Visszaszámlálás is lesz a Duna televízióban

Tudósító: Klész Imre
Forrás: dunatv.hu

A 2008-as belgrádi és a 2009-es moszkvai kedvcsináló filmek után hamarosan elkészül az Eurovision:Countdown című műsor idei oslói verziója is. Ebben a három részes adásban ismerhetjük meg a rendező várost, a fellépőket, és néhány Eurovízióval kapcsolatos szabályt vagy érdekességet is megtanulhatunk. Idén nemcsak az interneten lehet látni ezt a műsort. A Duna Televízió is felvette műsorára, így végre a magyar közönség is találkozhat Mr. Eurovision szabálymagyarázataival és sok érdekes információt is megtudhat a versenyzőkről. A dunatv.hu műsorújságjában jelenleg a következő időpontok találhatók meg az Eurovízióval kapcsolatban:

2010-5-20 csütörtök
22:30 Eurovíziós Dalverseny 2010, Oslo – Visszaszámlálás   ’30
Norvég Dokumentumfilm, 1. rész

2010-5-21 péntek
21:55 Eurovíziós Dalverseny 2010, Oslo – Visszaszámlálás   ’30
Norvég Dokumentumfilm, 2. rész

2010-5-24 hétfő
15:50 Eurovíziós Dalverseny 2010, Oslo – Visszaszámlálás   ’30
Norvég Dokumentumfilm, 3. rész

2010-5-25 kedd
21:00 Eurovíziós Dalverseny 2010, Oslo   ‘120
– Elődöntő 1.
Szerkesztő:  Morvai Noémi

Európa kedvenc tévé show-ja a Duna Televízió műsorán!
Jó hír a világ több milliós rajongótáborának, hogy 55. alkalommal 39 ország részvételével idén is megrendezik az Eurovíziós Dalversenyt. Nem kevésbé jó hír, hogy mindez végül a magyarországi nézőkhöz is eljut a Nemzet Televíziója segítségével. Igaz, sajnos ebben az évben nem biztosított a lehetősége, hogy magyar versenyzőnek szurkolhassunk, mint ahogy Magyarország területéről szavazni sem lehet a kedvencekre, mindazonáltal a hagyomány nem szakad meg, most is élőben izgulhatjuk végig az idén Oslóban megrendezésre kerülő versenyt, amelyet évről évre több száz millióan követnek figyelemmel – nem csak Európában!
Kapcsolódó anyagok:
A 2009-es Visszaszámlálás műsorok
http://old.eschungary.hu/eurovizio-2009/eurovision-countdown-2009-1-resz/
http://old.eschungary.hu/eurovizio-2009/eurovision-countdown-masodik-resz-a-harombol/
http://old.eschungary.hu/eurovizio-2009/eurovision-countdown-3-utolso-resz/

11 hozzászólás Visszaszámlálás is lesz a Duna televízióban

 • Lilien

  igen, ezt írtam én is….

 • @Lilien: Kicsit kevesebbet írtál…
  Nagyon jók szoktak lenni ezek az ajánlóműsorok, csak ajánlani tudom mindenkinek! Kár és nem is értem, hogy az MTV eddig miért nem adta le ezeket a filmeket :S

 • Gabiii

  Itt megint előjön az hogy „Áhh úgyse nézi senki” dolog az MTVnél sztem

 • Lilien

  zaffarano, nem cikket írtam csak egy hozzászólást, illetve egy kérdést, hogy észrevette-e valaki, hogy lesz…… nem hinném hogy dolgom lenne részletesen beszámolni a műsorról, akit érdekel, az utánanéz… én csak a figyelmet akartam felhívni, ennyi….

 • Akkor nem értem, miért írtad erre az oldalra hogy „igen, ezt írtam én is pont pont pont” amikor nem is ezt írtad. Én erre reagáltam. A másik oldalon valóban megkérdezted, én jobbnak láttam így válaszolni, hogy írok egy cikket a műsorról, hogy minél több emberhez eljusson. Szóval nem értem az indítékát a hozzászólásodnak. Ha arra gondolsz, hogy te láttad meg elsőnek ezt a műsort az újságban, akkor nyertél. És köszi hogy szóltál. Sok cikk így készül, hogy valamelyik szemfüles rajongó talál valahol valami érdekeset.

 • Lilien

  igen, arra gondoltam, hogy én láttam meg elsőként és ennek hatására született meg a cikk..

  ne haragudj, de akkor munkahelyről írtam és nincs időm könyvelés közben oldalakat írogatni…
  tényleg csak figyelemfelkeltésnek szántam, továbbra sem hiszem, hogy cikket kellene írnom más weboldalára is az enyémen kívül 🙂

  „ezt írtam én is” számomra nem azt jelentette, hogy szó szerint ezt, hanem hogy én is megemlítettem, hogy lesz ez a műsor. na, ennyi, felesleges túlragozni, a lényeg, hogy én vettem észre először. ennyi mára… 😛

 • BeN

  csak mért ilyen későre tették az 1. és 2. részt. :S

 • Nyee01

  Javaslom h maradjon a Dunánál a műsor.Most vették át és nem töketlenkednek mint az mtv1.HAJRÁ Duna!

 • zizu02

  Lilien vs. zaffarano

 • tanonc

  A Liliennek és Zaffaranonak is köszönöm a jelzést. Ha itt nem jelent volna meg a cikk, nem tudnék róla. Mivel megjelent most már tudok róla. És nézni fogom.
  thx