Visszaszámlálás is lesz a Duna televízióban

Tudósító: Klész Imre
Forrás: dunatv.hu

A 2008-as belgrádi és a 2009-es moszkvai kedvcsináló filmek után hamarosan elkészül az Eurovision:Countdown című műsor idei oslói verziója is. Ebben a három részes adásban ismerhetjük meg a rendező várost, a fellépőket, és néhány Eurovízióval kapcsolatos szabályt vagy érdekességet is megtanulhatunk. Idén nemcsak az interneten lehet látni ezt a műsort. A Duna Televízió is felvette műsorára, így végre a magyar közönség is találkozhat Mr. Eurovision szabálymagyarázataival és sok érdekes információt is megtudhat a versenyzőkről. A dunatv.hu műsorújságjában jelenleg a következő időpontok találhatók meg az Eurovízióval kapcsolatban:

2010-5-20 csütörtök
22:30 Eurovíziós Dalverseny 2010, Oslo – Visszaszámlálás   ’30
Norvég Dokumentumfilm, 1. rész

2010-5-21 péntek
21:55 Eurovíziós Dalverseny 2010, Oslo – Visszaszámlálás   ’30
Norvég Dokumentumfilm, 2. rész

2010-5-24 hétfő
15:50 Eurovíziós Dalverseny 2010, Oslo – Visszaszámlálás   ’30
Norvég Dokumentumfilm, 3. rész

2010-5-25 kedd
21:00 Eurovíziós Dalverseny 2010, Oslo   ‘120
– Elődöntő 1.
Szerkesztő:  Morvai Noémi

Európa kedvenc tévé show-ja a Duna Televízió műsorán!
Jó hír a világ több milliós rajongótáborának, hogy 55. alkalommal 39 ország részvételével idén is megrendezik az Eurovíziós Dalversenyt. Nem kevésbé jó hír, hogy mindez végül a magyarországi nézőkhöz is eljut a Nemzet Televíziója segítségével. Igaz, sajnos ebben az évben nem biztosított a lehetősége, hogy magyar versenyzőnek szurkolhassunk, mint ahogy Magyarország területéről szavazni sem lehet a kedvencekre, mindazonáltal a hagyomány nem szakad meg, most is élőben izgulhatjuk végig az idén Oslóban megrendezésre kerülő versenyt, amelyet évről évre több száz millióan követnek figyelemmel – nem csak Európában!
Kapcsolódó anyagok:
A 2009-es Visszaszámlálás műsorok
http://old.eschungary.hu/eurovizio-2009/eurovision-countdown-2009-1-resz/
http://old.eschungary.hu/eurovizio-2009/eurovision-countdown-masodik-resz-a-harombol/
http://old.eschungary.hu/eurovizio-2009/eurovision-countdown-3-utolso-resz/

11 Comments

@Lilien: Kicsit kevesebbet írtál…
Nagyon jók szoktak lenni ezek az ajánlóműsorok, csak ajánlani tudom mindenkinek! Kár és nem is értem, hogy az MTV eddig miért nem adta le ezeket a filmeket :S

zaffarano, nem cikket írtam csak egy hozzászólást, illetve egy kérdést, hogy észrevette-e valaki, hogy lesz…… nem hinném hogy dolgom lenne részletesen beszámolni a műsorról, akit érdekel, az utánanéz… én csak a figyelmet akartam felhívni, ennyi….

Akkor nem értem, miért írtad erre az oldalra hogy “igen, ezt írtam én is pont pont pont” amikor nem is ezt írtad. Én erre reagáltam. A másik oldalon valóban megkérdezted, én jobbnak láttam így válaszolni, hogy írok egy cikket a műsorról, hogy minél több emberhez eljusson. Szóval nem értem az indítékát a hozzászólásodnak. Ha arra gondolsz, hogy te láttad meg elsőnek ezt a műsort az újságban, akkor nyertél. És köszi hogy szóltál. Sok cikk így készül, hogy valamelyik szemfüles rajongó talál valahol valami érdekeset.

igen, arra gondoltam, hogy én láttam meg elsőként és ennek hatására született meg a cikk..

ne haragudj, de akkor munkahelyről írtam és nincs időm könyvelés közben oldalakat írogatni…
tényleg csak figyelemfelkeltésnek szántam, továbbra sem hiszem, hogy cikket kellene írnom más weboldalára is az enyémen kívül 🙂

“ezt írtam én is” számomra nem azt jelentette, hogy szó szerint ezt, hanem hogy én is megemlítettem, hogy lesz ez a műsor. na, ennyi, felesleges túlragozni, a lényeg, hogy én vettem észre először. ennyi mára… 😛

Javaslom h maradjon a Dunánál a műsor.Most vették át és nem töketlenkednek mint az mtv1.HAJRÁ Duna!

A Liliennek és Zaffaranonak is köszönöm a jelzést. Ha itt nem jelent volna meg a cikk, nem tudnék róla. Mivel megjelent most már tudok róla. És nézni fogom.
thx

Comments are closed.