Naptár

2010. május
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Rajongunk: A Duna Televízió együttműködik a rajongókkal

[videofile]http://80.249.172.27/video/2010_22/10110023047589.wmv[/videofile]Szerző: Szalma Róbert
Forrás: ESC Hungary közlemény

A múlt héten az ESC Hungary budapesti képviselője látogatást tett a Duna Televízió székházában, az Eurovízió jegyében. Mivel ebben az évben egy másik televíziós társaság került a nagy hagyományokkal rendelkező verseny közelébe, így kötelességünknek éreztük személyesen felvenni a kapcsolatot a Duna képviselőivel. A Magyar Televízióval már sikerült kiépítenünk a jó kapcsolatot, viszont az új helyzetben új utakat kell kijárnunk. Szerencsére nagyon barátságos fogadtatásban részesültünk.

A több mint egy órás megbeszélésen sok minden elhangzott, többek között a nyereménytotó gondolata is, ami azóta már nem csak gondolat, hanem megvalósult terv, amelynek első nyertesét már ki is hirdették. Biztatunk mindenkit, hogy továbbra is látogassátok ne csak az ESC Hungary-t, hanem a Duna TV honlapját. Az éterben sugárzott műsorait is érdemes nézni nemcsak ebben az egy-két hétben, hanem egész évben.

A személyes találkozó alkalmával elhangzottak és megerősítésre kerültek azok a számunkra lényeges információk, melyek a hazai és nemzetközi Eurovíziós rajongótáboroknak nagyon fontosak. Többek között a 2011-es nevezés, melyet egy nemzeti döntő, vagy akár több fordulós válogató fog megelőzni. Természetesen ezek mind tervek, és reméljük, hogy meg is valósulnak már a következő évben. Bárki, aki úgy érzi, hogy tanácsai, ötletei jól használhatóak lennének, ne várakozzon, írjon a Duna TV-nek vagy akár az ESC Hungary-nak, akár most, akár a közel jövőben.  Ötletek jöhetnek a nemzeti döntővel, dallal, stílussal, színpadképpel és bármivel kapcsolatban, ami Magyarország indulását a 2011-es versenyen minél sikeresebbé tehetné. A Duna Televízió szerkesztői teljességgel nyitottak és kíváncsiak a véleményünkre, tanácsainkra.

Ígéretet kaptunk többek között arra is, hogy a hazai híreket első kézből fogjuk megkapni, melyet a partner oldalainkon keresztül rövid határidőn belül eljuttatunk a külföldi rajongókhoz is, hogy Magyarország ne maradjon ki az Eurovízió vérkeringéséből.

A látogatásunk a Duna Televízió székházában a stúdiók megtekintésével zárult. Megnézhettük többek között a Híradó, a Kívánságkosár, és a bluebox stúdiót is. Sajnos Jeszenszky Zsolttal nem találkoztunk, de a kameratermet, ahonnan a műsort kommentálja, azt igen. Reméljük, hogy az együttműködésünk hosszú távú lesz, és sok mindenben tudjuk majd egymás munkáját segíteni.

60 hozzászólás Rajongunk: A Duna Televízió együttműködik a rajongókkal