Naptár

2010. május
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2010: Az Europrediction jóslata az idei döntőre

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Eddig minden fordulóban kettőt tévedett az oikotimes.com internetes előrejelzése az elődöntőket illetően. Ha a döntőre is kettőt hibáznak, akkor ennek értelmében a top 3, vagyis Dánia, vagy Németország vagy Belgium fogja hazavinni az Eurovíziót Oslóból. A teljes lista 101091 szavazat után:

01. 247 pont: DÁNIA
02. 237 pont: NÉMETORSZÁG
03. 148 pont: BELGIUM
04. 134 pont: IZRAEL
05. 130 pont: UKRAJNA
06. 127 pont: AZERBAJDZSÁN
07. 125 pont: TÖRÖKORSZÁG
08. 124 pont: PORTUGÁLIA
09. 107 pont: ROMÁNIA
10. 103 pont: IZLAND
11. 102 pont: ÍRORSZÁG
12. 093 pont: NORVÉGIA
13. 085 pont: GRÚZIA
14. 081 pont: ÖRMÉNYORSZÁG
15. 081 pont: FEHÉROROSZORSZÁG
16. 079 pont: GÖRÖGORSZÁG
17. 071 pont: OROSZORSZÁG
18. 051 pont: ALBÁNIA
19. 045 pont: CIPRUS
20. 040 pont: SZERBIA
21. 039 pont: SPANYOLORSZÁG
22. 031 pont: BOSZNIA-HERCEGOVINA
23. 029 pont: FRANCIAORSZÁG
24. 024 pont: MOLDOVA
25. 005 pont: NAGY-BRITANNIA

48 hozzászólás Eurovízió 2010: Az Europrediction jóslata az idei döntőre

  • Gabiii

    Dánia?…hát nekem az túl sablonos akinek örülnék ha nyerne az Ukrajna Törökország Azer és ha sikerül elénekelni vhogy akk Németország:)

  • Namex

    Én az törököknek , az íreknek és a németeknek örülnék .
    Dánia előadása túl unalmas … :(Szerintem)

  • Dombimedve

    Én Portugáliának fogok szurkolni, nagyon kár, hogy a svédek nem jutottak be 🙁

  • Graffy

    Szerintem Belgium nyeri, de esélyes
    Örmény, Grúz, Német, Azeri,

    mi a szart keresnek olyanok bent mint Szerbia, Ukrajna
    Török, ??,

  • Gabiii

    Graffy tessék visszafogni magadat!!! Különbözőek az ízléseink nem kéne sértegetni egyik országot sem!

  • Én még mindig a szlovákokért sírok, na meg a Feminnemért! 🙁

  • Áááá de várom már az estét 😀 Most még egy kis program , aztán majd 21:00-tól 😀 19:00-re kéne hazaérni 😀

  • MrSilesian Én is siratom a Feminnemet és főként Kristínát 🙁

  • Hajrááá Tom Dice!!!!Nagy eséllyel indul a Belgium és én neki szurkolok!!♥♥♥Remélem Alexander feltűnik a dötőben…

  • Kajli25

    Én személy szerint Albániának és Belgiumnak szurkolok! Emellett nagyon tetszik a spanyol dal is 🙂
    A győztes ki lesz? Hm… Idén ez egy jó kérdés… Többeknek van esélye. Szerintem az esti produkció fogja eldönteni. Számomra Lena nem annyira jó, hogy megnyerje – ez természetesen csak az én véleményen és tiszteletben tartom a mások vélekedését 🙂

  • Dombimedve

    Eddig úgy gondoltam, hogy Azerbajdzsán lesz a nyertes de ezzel az elsö sorszámmal megváltozott a véleményem 🙂 Örményország vagy Németország lesz a befutó szerintem.

  • Bálint005

    Nekem a döntős pontjaim ezek :

    12 Németország
    10 Oroszország
    8 Albánia
    7 Moldova
    6 Szerbia
    5 Örmény o.
    4 Belarus
    3 Románia
    2 Izrael
    1 Izland

  • tilla77

    Zaff: Egyetértek, jó lenne, ha a Dunán lenne szórakoztató, sőt. De azt gondolom te is tudod, hogy mi áll vagy állhat a háttérben. Amit a Duna televízió tesz, az előtt minden elismerésem, mert ilyet én még itthon nem láttam. De nyílván ha ők szeretnének valamit, akkor nem fogják felkérni egyik tehetségkutató sem. Tudom ez most nem fog tetszeni sokaknak, de a véleményem az, hogy itthon a politika igencsak háttérnek számít és ezért nem tudom elképzelni, hogy az megtörténjen Magyarországon, ami Németországban. Jelenleg. De ha a Duna televízó továbbgondolja a dolgokat és már most egyeztetne a Megasztárral pl. ami nem lenne rossz ötlet, akkor a győztesnek lehetne dalokat írni és a közönség megszavazhatná, hogy melyik dal legyen jövőre. Egyetértek a kezdeményezésekkel, sőt én is szeretném, ha ott lennénk, mindegy, hogy hogyan. De ezek kezdeményezésekből és tárgyalásokból állnak. Látjátok ti is, hogy a magyar média pár élharcosa még mindig ott tart, hogy feleslges ez az egész…Mi tudjuk, hogy nem és a Duna is. Uh minden pozitív kezdeményezés csak annak az alapját szolgálja, hogy jövőre ott legyünk berlinben, Isztanbulban vagy akár Dublinban…:) 🙂

    • @Tilla: bebizonyosodott, hogy olvasgatnak minket olyan emberek is, akik döntési pozícióban vannak. Igaz, néha nyersek a hozzászólások, de mindenkit csak a jobbító szándék vezérel. És tuti hogy merítenek az ötleteinkből, hiszen megígérték, adni fognak a véleményünkre. A nyári szünet végén mindkét köztévét bombázni fogjuk kérdéseinkkel, hogy hogyan tovább, de annyi bizonyos, hogy akiknek eurovíziós ambícióik vannak, október 1 után jelentessék meg új kis vagy nagylemezüket. Azért Magyarországon sem lehetetlen az, ami Németországban lehetséges, csak akarni kell. Vagy majd folytatjuk a vitát a rajongói találkozón 😉
      A Dunán látszik, hogy nagyon szeretné ezt a versenyt, és amíg a lelkesedés tart, addig nincs semmi baj. És az sem lenne gond, ha az MTV „vérszemet” kapna és kialakulna egy egészséges versengés a két médium között az Eurovízióért.
      Szerintem érdemes lenne közvetíteni a junior versenyt és a táncversenyt is, sőt a Congratulations show-t sem lenne butaság leadni valamikor karácsonykor vagy szilveszterkor, ezek mind-mind nagyon jó műsorok. Azután ha van kedv és akarat, akkor nevezni is lehetne a versenyekre. Például gyerekek közötti verseny nincs is a tévében. talán a Tátika volt az utolsó, népszerű volt, de abbamaradt. Így az az érv, hogy gyerekeknek szóló tehetségkutató versenynek nincs hagyománya, ez nem állja meg a helyét. És az, hogy nincsenek manapság gyereksztárok, Megasztárok sem voltak mindig, egyszer el kell kezdeni. És nem kell a gyerekeket attól félteni, hogy hú, most aztán fellépésről fellépésre kell menni örökké, tönkremegy az életük, stb. Nem. Ez is csak döntés kérdése. Biztos van sok tehetséges énektagozatos kisiskolás, aki szívesen lenne egy kicsit felnőtt, hogy igazi nagy színpadon mutassa meg tehetségét.

      Na száz szónak is egy a vége, nincs köztünk vita, csak szeretnénk jól szórakozni! Estére tuti meglesz! És ha minden jól megy, minden kétséged el fog oszlani fél éven belül 😉

  • Lentuci

    Egy biztos szoros verseny lesz. Nem dől el pár szavazat után mint tavaly. Akkora már Alex akkora fölényben volt hogy nem volt kérdés ki nyer.(Én is neki szurkoltam.) Most a német és a lett dal jön be nekem nagyon de a német esélyesebb.

  • valaki

    Bálint példáját követve én is írnék döntős pontozást 🙂

    1 point goes to… 🙂 Görögország
    2 pont – Grúzia
    3 pont – Bosznia-Hercegovina
    4 pont – Örményorszég
    5 pont – Törökország
    6 pont – Albánia
    7 pont – Írország
    8 pont – Németország
    10 pont – Belgium
    12 pont – Ukrajna

  • Az Europrediction megint kettőt tévedett, de végül a három közül csak eltalálták a végső győztest