Naptár

2010. május
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió: Azerbajdzsán

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Azerbajdzsán idei versenydalát – melynek „Drip Drop” a címe – a nagy tehetség, Safura fogja előadni. Európa kedvenc televíziós show műsorában ismét egy svéd szerző dalát fogjuk hallani.

Safura 3 éves korában kezdett el énekelni, hat éves korában már színpadi fellépése is volt. Azóta rengeteg verseny résztvevőjeként tartják számon. ő a győztese a helyi Yene Ulduz című tehetségkutató műsornak, ami a nemzetközileg ismert Pop Idol nevű műsor azerbajdzsáni változata. Zeneiskolai diplomával rendelkezik, ahol annak ellenére, hogy a zongora volt a fő hangszere, mindig arról álmodott, hogy szaxofonon fog játszani. És ha valamit nagyon szeretnél elérni, azt előbb utóbb el is fogod: Safura az egyetlen női híresség az országban, aki tud játszani ezen a hangszeren.

A szüleinek köszönhetően korán elkezdett érdeklődni a divat iránt. A zene iránti tehetségének kibontakozásával párhuzamosan saját tervezésű ruháiban kezdett fellépni, melyben azért még fontos szerepet játszanak a segítő anyai kezek.

Safura nagy rajongója a Twilight saga című könyvnek. Már elolvasta Stephenie Meyer összes könyvét. A modern kori Rómeó és Júlia mozi szereplőinek életét folyamatosan nyomon követi, imádja a vonzó külsejű vámpírt, Edwardot alakító Robert Pattisont.

Mindenesetre amíg vár az első találkozásra Robert Pattisonnal, addig teljes erővel az Eurovízióra koncentrál.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OU4AVBHjXgU[/youtube]Miről szól a dal?
Szegény Safura, úgy tűnik, megcsalja a kedvese. Nem is csoda, hogy csip-cseppek potyognak a refrénben, hiszen még mindig nagyon szereti. Mindenesetre kérdések hadával bombázza szerelmét. Valami gáz van. Hol voltál? Miért késtél? Érezni rajtad a rúzs illatát… Miért csinálod ezt? Mondj valamit! A dal nem duett, nem is kapjuk meg a választ, ezért nem csoda, ha azt mondja ez után, hogy „Nem akarok sírni és hallani sem akarom a neved. Ezek után hihetek még neked örökké?”

40 hozzászólás Napi Eurovízió: Azerbajdzsán