Napi Eurovízió: Ukrajna 2010

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Alyosha, azaz Olena Kucher a “Sweet People” című dalt fogja előadni az idei Eurovízión. 1886. május 14-én született Zaporozhie-ben. Gyerekkora óta jól látható érdeklődése a zene iránt: 5 éves korától tagja az iskolai kórusnak, 15 évesen pedig a Junoszty stúdióhoz került.

18 éves korában nagy változások történtek életében. Kijevbe költözött, beíratkozott a Nemzeti Kulturális és Művészeti egyetemre, pop vokál fakultásra. Ugyanakkor barátaival saját lemezstúdiót nyitott.

Alyosha sok népszerű előadónak szerzett már slágereket. A Fabrika Zvesd (Star Factory) című műsorban volt mint énektanár, háttérvokálos, hangmérnök, zeneszerző és még szövegíró is. A sok híresség között Ani Lorakkal is dolgozott együtt.
2008-ban leszerződött a Catapult Music-hoz, ami ismét egy nagy fordulópont volt az életében. Videoklipet is készítettek a “Sneg” című dalához, melyet sűrűn játszottak a rádiók. Első albuma angol nyelven jelent meg, amit az USA-ban is kiadtak.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9AvMJueiCyo[/youtube]Miről szól a dal?
Ó, kedves emberek… ezzel kezdődik minden versszak, igazából kérdőre vonja Alyosha úgy általában az embereket, hogy miért lett mindenki ennyire individualista. Nem teremtődnek értékek, az emberek nem szeretik egymást, a gyerekeinkkel sem törődük eléggé, így ők sem velünk, micsoda értelmetlen játék ez… Ha így folytatjuk, eljön a vég, pedig jó lenne, ha nem vágnánk tönkre a környezetünket, hiszen a Föld a mi közös otthonunk.

24 Comments

Nálam olyasmi mi macedóia,jó meg minden de valamiért nem tetszik annyira.ahogy számolgattam a 2.elődöntőből 8 az 100% hogy továbbjut.két hely kiadó és talán megszerezheti ukrajna.
de a döntőben elveszik.39/32

Jó hangú énekesnő, erős szám, de mégse tetszik annyira, hogy szerintem bejusson a döntőbe. Jelenlegi listámon 39/26. Bevallom egyre többet lép eölre, de nem hiszem, hogy ha bejut a döntőbe, hogy agyonhalmoznák pontokkal. Bár kitudja.

Hát én nekem is ezzel volt a bajom multkor.
de el kell hogy fogadja. pl.:3+2=5 és ha beirod a művelet eredményét sikerülni fog az. Egy idő után nekem is sikerült:)

Én regisztráltam, de a fórumon nem küldi el a hozzászólásomat. Szavaztam volna már, de nem küldi el… Háromszor próbálkoztam, de semmi. 🙁

A matekozást kiszedtem a fórumos regisztrációból. Egyszerűbb ha a honlapon keresztül regisztrál valaki, mert aki az eschungary.hu-ra van bejelentkezve, az a automatikusan fórumra is kap regisztrációt ugyanazzal a felhasználói névvel/jelszóval.

az ukránok is csak egy ien töbszávéves csajt tudnak küldeni
-.-‘ de a dal szerinte középmezöny vége fele.

Nekem tetszik a dal, biztosan döntős (érdekes lesz, az Ukránok mindig döntősök :d) és nálam most a 39/20. Van hangja és nem olyan rossz a szám se, van mondanivalója, uh. ha bejut a döntőbe, kb. a 25-ből 16-17 lesz. (Szerintem) 😀

Comments are closed.