Szerbia: Milan Stanković – Ovo je Balkan

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9J-tF-92iQU[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este a híres zeneszerző Goran Bregović három dala közül az “Ovo je Balkan” címűt választotta a közönség Milan Stanković előadásában. Gratulálunk!

99 Comments

Csaba, nem vagy te egy kicsit túlérzékeny? Nem a szerb zenéről beszélünk, hanem erről a dalról és erről az előadóról. Vannak, akiknek nem tetszik és vannak, akiknek igen. Ez a világ rendje. A magyar zenét pedig nem lehet fikázni, mert (szerintem) nem is létezik. Egy hete jöttünk haza Horvátországból. Bárhova bementünk, étterembe, szállodába, benzinkútnál, üzletben mindenhol horvát zene szólt. Most jöttem a sarki közértből. Ott Beyoncé énekelt.

Erzsivel vitába szálnék! Holdviola, Quimby, Tankcsapda, Zséda, sorolhatnám

amúgy az énekesnek csak a hajával kell csinálni vmit, de azza sürgősen

Hadjátok már a haját!!!Ö ezzel a hajal lett hires!!Ilyen és kész!!!Magyarok közt is vannak olyanok akik ki se néznek!!!!Jah és a balkáni zenének van egy sajátos hangulata amit csak a balkáni emberek éreznek,és nagyon szeretik!!!Legalább is én nagyon!!!!!Jah meg még anyi h Csabának igaza van!!!!

Én magyar vagyok és nekem tetszik ez a szám :ö Remélem döntős lesz.
Amúgy totyának igaza van Holdviola,Quimby,Zséda nagyszerű előadók 😀

Szuper! És gittet sikerült már szereznetek valahonnan?:))
Nah, viccet félretéve, tetszik a kamaszos lázadó magatartás és a déli heves vérmérséklet ilyetén formabán kicsapódó elegye. Senki nem akar bántani sem benneteket, sem a dalt, sem az előadót. A véleményünkről van szó. Ha visszanéztek esetleg, Ádok Zoli vagy Csézy is kapott itt hideget-meleget. Vagy például az idei holland dal miatt a holland ESC ismerősök legszívesebben elbujdokolnának. Valakinek tetszik ez a dal, valakinek nem, mindenki elmondja a véleményét – lehetőleg fröcskölődés nélkül, ezért vagyunk itt. Nektek tetszik. Én csak örülnék egy újabb belgrádi ESC-nek. Úgysincs jelenleg olyan dal, aminek drukkolnék, hogy márpedig az, és csak az.

Ennek a számnak jó a dallama, jó a hangulata, egy idő után az előadó is szimpatikus, de azt nehezen hinném hogy Európa népe 2010- ben Beograd-Beograd – ot dúdolgasson

Nekem nagyon bejön a zene 🙂 Szerintem ez a szám illik hozzá. Nekem az tetszik, ahogy mozog az olyan aranyos és a haja is tetszik:) Remélem befog kerülni és én neki szurkolok. Nálam a top10-ben van, ráadásul az első helyen.
Ma legalább 100X hallgatom.

Hahahaha…A Milán igen is jó énekes és örülök,hogy ő megy!!!!!!!!Szal ne tesszék le felmosorongyozni mert majd meglássuk ki esik seggre a végén!!!!!!!!

:D. Szerintem jó énekes, jó a hangja, nem is olyan rossz a szám, de nálam úgy összhangban van a szám, de nincs a TOP listán nálam. Ettől függetlenül ez csak egy vélemény marad és nálam akkor is vicces a hapi 😀 kicsit emlékeztet Verkára de abban az évben ő volt a kedvencem :D. (Mármint a Dancing Lasha Tumbai na ez az szám amit legalább 2000* hallottam már 😀 vagy többször!)

Nah ezek már hozzá szolások!!!:)Kivétel Dezsi!!!Nem azt kell ideirni ami kijön az emberböl hanem a véleményed!!!És ha még is az lenne akkor is kulturáltan körül lehet irni,nem pedig ilyen bunkó modon!!!!!

Jah és tacom!Még nem deh rajta vagyunk!!!:):):)Csak nem tudjuk h ki fogja csocsálni!!!???:):):)De azért jóóó:):):)

Szerintem, Milán Stankovic a befutó… fiatalon jó az előadó készsége, van humora, csodálatos a mozgástechnikája, született tehetség!

Tehetsééééég???? És a Dolly Roll tehetsége az smafu?
A varjú meg a sajtot is leejti! Talán döntős lesz, és azt is a diaszpórának köszönheti majd meg a Nagy Brega névnek!

Elképesztő milyen szélsőségesek a vélemények ezzel a dallal és az előadóval kapcsolatban. Sanyi, vonatkoztass már el a külsejétől, ami annyira irritál téged. Persze, hogy tehetséges. Jó hang, jó mozgás: színpadra termett. Neked nem tetszik. Van ilyen. És a dal is sokaknak fog tetszeni. Nem azért mert Bregovics (biztos, hogy ez a név egy norvégnak ugyanazt jelenti, mint egy magyarnak?), hanem mert balkáni. De azért azt is túlzásnak gondolom, hogy nyerési esélye lenne. Az ép tippem: döntős lesz és ott 10-15 között.

Érdekes…Érdekes. Nekem nem jön be. A Cipellánál jobb. De nekem a Molitva-féle írányvonal jobban fekszik.
Az énekessel nincs bajom, hiszen nem is ismerem. A külseje…hát gondolom neki ez a stílusjege. Nincs ezzel baj. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok lánynak tetszik. Nekem már túl fiatalka. 🙂 A hangja jó.

“Könnyebb Stanković frizurájáról vitatkozni, mint az euró árfolyamának drasztikus növekedéséről.”
“…az újságokban nagybetűs címekkel szapulják az alig húszéves előadót, a Facebook közösségi portálon számtalan csoport alakult, amelyek célja összegyűjteni az antifanokat, azaz azokat, akik nem értenek egyet a döntéssel, hogy Milan képviselje Szerbiát a dalversenyen.”
A cikk többi része itt: http://magyarszo.com/fex.page:2010-04-01_Kenyeret_es_dalversenyt.xhtml

Igenis, hogy nem jó induló! HA döntőbe jut akkor meghívlak egy italra vagy fagyira, választhatsz! Ok? 🙂
És mindenkit aki azt mondja, hogy döntőbe jut! Szavamon lehet fogni, én ott szoktam lenni az éves találkozón!!! 🙂
Szóval?
Csak annak áll a meghívásom aki jelzi. Viszont , ha nekem lesz igazam, azaz nem jut a döntőbe, akkor egy nagy tábla Milkát kérek azoktól akiket meg kéne hívnom valamire!
Várom a jelentkezőket!

Comments are closed.