Szerbia: Milan Stanković – Ovo je Balkan

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9J-tF-92iQU[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este a híres zeneszerző Goran Bregović három dala közül az “Ovo je Balkan” címűt választotta a közönség Milan Stanković előadásában. Gratulálunk!

99 Comments

Én már látom, hogy ez itt Szerbiában hatalmas sláger lesz! Nekem a dal 3. hallgatásra már nagyon tetszett! A bajom az előadóval van, elrontja az egész előadást!!! A másik két szám jobban is tetszett, de viszont ez sem rossz! Szerintem szerbia döntős lesz! A sok elcseszett ballada között ez igazi szinfolt lesz!!!

Tehát nem vagyok elégedett, de a tavalyi Cipelához képest ez sokkal jobban tetszik! Ami kicsit hátrány a szembemben, hogy tul van fűtve nemzeti érzelmekkel, de hát ilyenek a szerbek! Trojka!!!! 😀

Az én listámban a vége felé van, pedig nem egy nagyob rossz dal, megvan a maga goranbregovicos sármja meg minden… talán egy egészen kicsit felpörgetett hangszereléssel meg másik énekessel (nem ezzel a felmosórongyfejű nyálgéppel) sokkal jobb lenne.

nekem átlagos. de a bátyám annyit mondott: ez jó 😀 izlések és pofonok. de az első elődöntőben vannak ennél sokkal jobb dalok szal nem sok esélyt látok személy szerint. szerintem idén az első elődöntő lesz az erősebb.

hát már nem azért,de ez nagyon is jó szám..és igen..ez már hit szerbiában!!nagyon nagy..tuti döntős lesz..És ne szidjátok Milant!! igy cuki ahogy van..nézzétek meg a Katic-ot..az meg bandzsal..Emina meg mutogatja magát miközben van egy gyereke..Mislimmm..

Nekem a Cipela nagyon tetszett, ez egy fokkal kevésbé. Sejtelmem sincs, hol végezhet a versenyen, csodálkoznék és talán örülnék, ha döntős lenne.

Nekem mind a három dal egy kaptafára való volt,mulatós dalocskák,a három előadó közül Eminát küldtem volna,de igazán mindegy,szerbes beütésű az tény,de nem hiszem,hogy nagy sikere lesz,nem győzött meg az énekes hangja.

Olyan mint a belgrádi verseny interval act-je, csak ezt három percnél szigorúan abbahagyják. Még kétszer meghallgatom és tetszeni fog. (Remélem.)

Nem tudom miért, de valami tetszik ebben a dalban. Talán a hangulata fogott meg. A döntőbe jutásához kétségeim vannak, főleg az előadó miatt.

Lehet, hogy rávannak kattanva de akkor is, ha ilyen a haja ne énekeljen ennyire népies dalt, vagy csinálja át a haját… Ez igy nagyon fura O.o

Olvassátok el az Euroviziós Dalverseny hivatalos honlapját,ahol szavazni lehet a versenyzökre..!!
Eddig leadott szavazatok alapján Szerbia vezet kimagaslóan Görögország elött..)-

Remelem hogy a szerbek, is mint Ukrajna kicserelik a eneket (Nem bisztos de Ukrajna ki fogja cserelni a eneket meg enekest)

Áruljátok már el h mi a bajotok van Milan-al?Hmm?
Tök jó a hangja,fiatalos a megjelenése kell ennél több?Hol van az meg írva h kell a hajnak kinézni?Jah és sláger már nálunk!!!!
Csak irigyek vagytok!!!!!Csak igy tovább!!!!!!!:):):):)

Nem vagyunk irigyek,de ez a szám és az előadő nem illik eurovízióra,lehet a szerbeknek tetszik de európának biztos nem lesz kedvenc dala…szerintem.

Az is tetszett Európának … Kedves dal ez, legyen ilyen is. A balkáni országok azért fogják szeretni, mert saját zenei világukra ismernek benne, a nyugatiak meg azért, mert valami távoli világ egzotikumára csodálkoznak rá. A külsejéről én is azt gondolom, mint Dombimedve: nincs összhangban a dallal, de másoknak, meg ez tetszik. Nem ezen fog múlni semmi.

Igazad van Erzsi,lehet tetszeni fog,de csak talán azért mert idén olyan sok unalmas ballada van ami közül az ilyen dalok kitűnnek.Én mikor először megláttam a tejfelhajú énekest,azt hittem,hogy nő 🙂 semmi férfiasság nincs benne,hangja sem tiszta.

Nekem Milan nagyon antipatikus DE: NAGYON JO HANGJA VAN,TELE VAN ENERGIAVAL,FIATALOS,A DAL AZ NAGYON JO,NEM AZERT MERT SZERBIAI VAGYOK…NALAM TOP 10….TESSEK NEM FIKAZNI A SZERB ZENET,MI SE FIKAZZUK A MAGYAR ZENET!!!!!!

Comments are closed.