Svédország: Anna Bergendahl – This is my life

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NKXPfyvQMo4[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este végéhez ért a legnépszerűbb eurovíziós nemzeti döntő, azaz a svéd Melodifestivalen 2010 versenye. A 11 zsűri és az 1,7 millió szavazó többsége Anna Bergendahl dalát ítélte a legjobbnak.

Összesen 363546 szavazat érkezett a “This is my life” című dalra.

A szavazás bejelentése előtti pillanatokban több korábbi eurovíziós versenyző is fellépett, mint például az 1985-ös győztes Bobbysocks, a 2005-ös norvég Wig Wam és az 1996-os harmadik helyezett One More Time.

A verseny részletes eredménye:

No.
Előadó Zsűri
Közönség
Össz
1 Anna Bergendahl 82 132 214
2 Salem Al Fakir 95 88 183
3 Eric Saade 45 110 155
4 Darin 51 66 117
5 Timoteij 51 44 95
6 Andreas Johnson 50 0 50
7 Ola 47 0 47
8 Jessica Andersson 15 22 37
9 Peter Jöback 21 11 32
10 Pernilla Wahlgren 12 0 12

53 Comments

Nekem akkor is Darin a favorit, és nagyon sajnálom, hogy nem Ő lett!!!! Remélem jövőre is indul, és sikerül Neki! NAgyon jk a dalai és a hangja egyszerűen tökéletes!!!De azért Anna sem rossz, én szurkolok a svédeknek!

Szerintem:

1. Salem Al Fakir (Már megtetszett ez a szám, van benne valami különleges! :D)
2. Eric Saade (Jó popdal, jó hang csak van nála jobb, szép helyezést ért el viszont.)
3. Timoteij (Jó!)
4. Jessica Andersson (szép dal, mások is ezt mondták)
5. Pernilla Wahlgren (Gyors szám, nekem tetszik)
6. Darin (…No comment…)
7. Peter Jöback (-.-“)

8. Anna Bergendahl (Egyértelmű, hogy nem kellet volna nyerni, szerintem az ESC-re gyors számokat szoktak küldeni, és gyors számok valóak oda… Nem balladák, egy-kettő nem árt, de 22-23 :S:S:S:S:S:S:S)

9. Andreas Johnson (Inkább nem mondok semmit…)
10. Ola (—-,,—-)

A lehető legjobb döntés született. Jó dal lesz ez, és elnézve az idei mezőnyt jobb lesz, mint a tavalyi popera. Kicsit a tavalyi izlandi dalhoz hasonlít. Eric szépfiú, de szerintem a dala semmi extra, populár, oszt kész. A Timotei nem rossz, de nekem pont a komolyság hiányzott belőle, és ez a dal angolul nemtom hogy hangozna…Jessica Andersson hangja elbűvölő, na ő még belefért volna az indulóba, és igen itt valaki írta Salem Al Fakirt, különleges, és jó, nem véletlen lett összesitésben 2. Kiváncsi leszek és sanálom, hogy nem láttam a döntőt. De azóta videózom. Most már végig kell néznem mindenkit.

Internet Explorerben (nekem ott működik csak) szavazzatok a SVÉD dalra!

Igen, a NEO FM már játssza! Szavazz!
http://neofm.hu/?lapid=2
ANNA BERGENDAHL – This IS My Life
!!! 😀
5-öst neki!

és Vásáry André tavalyi SVÉD dal-feldolgozására is lehet szavazni 5-össel! Egy hang az éjben!

Szóval két SVÉD eurovíziós dal is a NEO PREMIER-ben! 😀

Ja és alul van egy saját toplista! Ott is tehetünk a svéd dal magyar népszerűsítéséért 🙂

Nagyon jó! Én már szavaztam, 😀 az ottani listámon is első helyre állítottam, és volt még egy ajánlj dalt lehetőség is! Oda is került tőlem pár eurovíziós dal! 😀 remélem ez az új rádió nyit errefelé is! 😀 ennek pedig nagyon örülök, hogy már a 2010-es versenyből ez a dal benne van!

Teljes mértékben kiakadtam a svédeken – tavaly után már megint. Pernilla Wahlgren kellett volna az európai döntőbe, pörgős, lendületes, energikus dallal, de a közönség egy deka pontot sem szavazott meg neki. Az elődöntőkben, és az Andra chansen-ben sokkal jobb számok voltak Annáénál (Crucified Barbara, Alcazar, Kalle Moreaus & Orsa Spelmän stb stb) Jessica Andersson is tetszett, és bár nagyon utáltam volna, de még a Timoteij is jobb lett volna, mint ez a dal. :@

Mivan?? O.o Ez magasan a legjobb idén! 🙂 Nem azért emrt rossz a mezöny hanem azért mert jo a dal, amugy meg ez cs az én véleményem, szal ne irogassatok utána ijeneket :3 Na mind1 ez a legjobb és kész 🙂 2011 Stockholm 🙂

Sziasztok!Bocsi,hogy megkérdezem,de ugye közvetiteni fogják Magyarországon az Euroviziót???Mivel nem vesz részt 2010ben Magyarország az Eurovizióban!Aki tudja az kérem válaszoljon!Köszönöm!

Comments are closed.