Görögország: Giorgos Alkaios & Friends – OPA

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nzv_5D99Z74[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este Görögország 7 versenyző közül a zsűri és a közönség fele-fele arányú egyetértésében Giorgos Alkaios & Friends “OPA” című dalát találta a legmegfelelőbbnek a 2010-es oslói Eurovízióra.

32 Comments

egyértelműen ez volt a legjobb a tegnapi kiválasztott dalok közül.Tuti top10-es lesz.

de örülök hogy a 4-ből csak egy ballada lett.többre számítottam. 🙂

Nálam a görög dal egy középmezőnybe jutott be, az észtek valahol a listám alján (Vasily Lazarovich és balladás társai) vannak, a németek Top 10-esek lettek, számszerűen hetedikek, míg a britek: még igazából én sem sokat hallgattam meg, de eddig a döntő végén vannak. Vagyis nálam a tegnapeste abszolút győztese Lena Mayer-Landrut lett.

A lehető legjobb választás a görögöknél idén 🙂 100% görög.
Táncba mindig is jók a görögök,ha ez a koreográfia lesz tuti nyerő lesz Osló színpadán.A sok unalmas dal mellett kimagaslik majd minden ritmusosabb dal.

Néha tényleg olyan, mint a NOKIA polifónikus csengőhangja! XD

Nekem nagyon tetszik!

10/10 (Ez a szám nálam 2.)

hát nem rossz, de számomra nem is jó. Top 10 második fele szerintem. kiváncsi leszek idén a zsűri kit fog díjazni, ja és már az elődöntőben is lesz zsűri is. Szóval idén bármi lehet. 😀

Ez egész jó dal, a produkció is rendben van,csak 1 vmi hibádzik…az énékes hangja nem mondható túl jónak, de ez az “apróság” nem akadályozza meg a garantált top 5 helyezést…:)

Na igen, görögös teljesen, és ez jó! Bár nekem a tavalyi dal jobban tetszett, ez is jó dal, és tuti tetszeni fog az embereknek, és döntőbe juttatják.

Ez nyerni???? Akkor atterek a hinduizmusra! csitt-csatt-pifi-pufi! Hol a zene belole? Hallgasuk csak meg a Norveg dalt vagz Izland dalat!!! hoppacska!? 🙂
HA megis nyerne fizetek egy kort! Ok? Sot tovabb megyek: a kovetkezo ESCre fizetem a belepojegyet 🙂

Szerintem a görögök bármilyen gagyi számmal jönnek úgyis benn vannak az első 10-ben. Egyébként nekem se tetszik ez a dal.

Mindig értékelem a finom eszközöket, amivel a görögök operálnak. És a hangszerelés is jó: buzukira és mobiltelefonra. De legalább görögül van.
(Sebaj, Osloig még lefordíthaják angolra.)

A szám jó, de a végére egy kicsit már untam. Az előadó hangja nem nagyon tetszik, a mozgásáról nem is beszélve.

Az biztos hogy döntős lesz, ebben a gyengébb mezőnyben 100%. Majd kiderül mi lesz, nekem tetszik, ebben legalább hallani görög ritmust, a többi ország dalában semmi népi motívum, egy-kettőt kivéve, de az övék unalmasabb. Még a hátramaradó pár országban bízom.

Sziasztok!Bocsi,hogy megkérdezem,de ugye közvetiteni fogják Magyarországon az Euroviziót???Mivel nem vesz részt 2010ben Magyarország az Eurovizióban!Aki tudja az kérem válaszoljon!Köszönöm!

Szerintem nem rossz az idei felhozatal. Az eruovíziót szokni kell. Meghallgatod a számokat 2x, 3x és máris minden sokkal jobb. 🙂 És a görög dal is jó, minden csitt-csattjával együtt 🙂

Kicsit unalmas az előadó miatt, de nem rossz. Kicsit azért énekelhetett volna, mégha kántálva is, ezt így bárki tudja, egyenletlen 0 rekesz. Szerintem háttérben csinos lányok szerencsésebbek lettek volna, egyrészt esztétikusabb, másrészt a mögötte lévő táncosok enyhén jobban néznek ki, jobb mozgásuk van, ritmusosan kiabálni ők is tunának. Női előadóknál is vigyázni szoktak, hogy pl. a háttérben még a vokalista nő is egy tehén legyen, elbújtatva, vagy a táncosokaik nehogy jobban nézzenek ki, szerintem a közönség 90%-így nem az előadót nézi, mert az semmilyen.

Comments are closed.