Nagy-Britannia: Josh – That Sounds Good To Me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=voElLDVp63Q[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Nagy-Britanniának a nemzeti válogató elnevezése szerint Josh-ra van szüksége 2010-ben, így a NégyNagy országok egyikétől a “That Sounds Good To Me” című dalt hallhatjuk az oslói Eurovízió döntőjében.

27 Comments

Szerintem nem olya rossz, akár még a 10. hely körül is lehetnek majd. Tavaly a zsűri a briteket 5 hellyel fejebb vitte. 🙂

na akkor fellehet lázadni ellenem, de nekem tetszik ez a szám.
szerintem ez a szám megfogja állni a helyét Oslóban, vagyis bízom benne.

OMG ez a dal egy vicc:D
Az angolok ezek szerint újra poénra veszik az ESC-t:D de most komolyan, nézzétek meg az aktuális UK Top 40-et, tele van jobbnál-jobb előadókkal…:)
ilyen dal utoljára kb a 90es években lehetett listás. nagyon ciki:P

Tényleg tucatdal, de nekem nem olyan rossz (ok, mondjuk én a rádiós dalokért vagyok amúgy is oda), bár csodálkoznék, ha top10 lenne. De most akkor ezt nemzeti döntőn választották? Nem tudom, miért, de vmiért azt hittem, itt is jelölés alapján megy…

Nagyon szomorú lenne, ha nyerő lenne. Ez a dal nevetséges. Szánalmas. Elvesztették a naptárukat? 2010-t írunk. A Scooch-ból megtanulhatták az angolok, hogy Európa nem vevő a nyolcvanas évek lejárt europopjára. De úgy látszik a tavalyiból sem tanultak: jó eredmény elérni egy jó zeneszerző igényes dalával lehet és egy kiváló énekessel. Remélem utolsók lesznek és még a sallali is 10 pontot ver rájuk. Megérdemlik a sorsukat. És ezek egy világbirodalmat irányítottak! Egy három perces dalt nem tudnak összedobni.

Nekem sem tetszik ez a dal, a tavalyi számuk sokkal jobb volt. Pedig azt hittem, hogy tanultak a hibáikból, de majd meglátjuk. Ha rajtam múlna még a döntőbe se tenném be, de sajnos nem kell elődöntőn küzdenie (amit én hülyeségnek tartok), mivel a NégyNagy országok egyike.

Nekem olyan hogy mindjárt, mindjárt rájövök hogy honnan ismerős…. tehát összelopták a cuccot, csak problémás hogy nem azokat a részeket amik illenek is….
Ezenkívűl sajnos a srácnak is 0 karizmája van…
És igen Erzsi ezek egy birodalmat irányítottak….;))

Most olvastam hogy teljesen át lesz hangszerelve ez a dal! Nem is fog hasonlítani az eredetire, (zongorás kíséret lesz hozzá??? De ezt nem igazán értettem) A srác hangjához igazítják a dalt! Mindenesetre kíváncsi vagyok mi is lesz belőle!

Hát a tavalyi után ez nulla, ez nem tucatdal, ez semmilyen, amolyan dáridós dal, Erzsinek igaza van, az angolok elvesztették a naptárjukat, de akkor miért jó a popzenéjük, na mindegy, ez a fiúcska a középmezőnyben sem lesz.

Esküszöm hogy ezt már régebben is halottam, és eddig akinek megmutattam annak (és nekem is ) meggyőződése volt hogy feldolgozás..

Comments are closed.