Eurovízió 2010: Még nincs eldöntve, melyik televízió közvetíti a versenyt Magyarországon

Tudósító: Klész Imre
Forrás: EBU – old.eschungary.hu

Az Eurovíziós Dalversenyen részt venni és csak közvetíteni is egyaránt izgalmas. Magyarország idén csak a verseny külső szemlélőjeként fog kapcsolódni a műsorhoz, viszont még nincs eldöntve, hogy pontosan melyik adón lesz látható május végén. Az EBU tájékoztatása szerint több tévécsatornával folynak még a tárgyalások szerte a világon, így azok befejeztéig nem lehet megmondani, hogy Magyarországon, vagy más, versenyt átvevő nem résztvevő országban melyik csatornán lesz látható az Eurovízió 2010-es kiadása. Amint befejeződnek a megbeszélések, a verseny központi oldalán, vagyis az eurovision.tv-n közzé lesz téve a versenyt átvevő televíziós csatornák listája.

Előzetesen megkerestük kérdésünkkel a Duna Televíziót, mint a 2009-es azerbajdzsáni nemzeti döntőt közvetítő csatornát, valamint a Story TV-t, mint a Csináljuk a fesztivált című műsor életben tartóját (a 2008-as magyar nemzeti döntő a CSAF stúdiójában volt az m1-en), de még egyik helyről sem kaptunk választ. Tehát türelem, májusra biztosan ki fog derülni minden.

37 Comments

Svédország tényleg nem a legjobb számot választotta, viszont nekem a spanyol se nyerte el a tetszésem, kíváncsi leszek rá élőben mit alakítanak! 🙂 A holland is, hát pff… 😀 Bugyuta, számomra nem szerethető, pont mint a finn! :S 😀

Comments are closed.