Eurovízió 2010: Törökország a megszokott receptet alkalmazza

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m3i4S4E7h3I[/youtube]Tudósító: Rózsa Zsolt
Forrás: esctoday.com
Videó: Törökország eddigi egyetlen győztes dala 2003-ból

Különböző spekulációk és híresztelések keltek már szárnyra a 2010-es török résztvevővel kapcsolatban, azonban a TRT Török köztelevízió eddig minden pletykát tagadott. A török versenyző kiválasztásán azonban már teljes erővel dolgoznak. Az előadó neve, aki abban a megtiszteltetésben részesül, hogy hazáját képviselheti, hamarosan napvilágot lát majd.

A minap elhangzott sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az eddig szárnyra kapott híresztelések, mind hamisak. A versenyző kiválasztása elkezdődött, és hamarosan nyilvánosságra is hozzák a szerencsés nevét! Ezután a kiválasztottnak és csapatának 3 dalt kell benyújtania a köztelevízió Eurovizióval megbízott csoportjának, akik szakmai zsűri segítségével fogják kiválasztani a megfelelő dalt, amely képviselheti
az országot Oslóban.

Ez egy jól bevált recept, hiszen az elmúlt években, 2004 kivételével mindig belső választással történt a török versenyző kijelölése, és ez 2003-ban győzelmet, 2007-ben és 2009-ben a 4. helyet, 2008-ban pedig a 7. helyet biztosította az országnak.

5 Comments

Szerintem rosszul csinalta, hogy belépett a Sugababes-be, a My Man cimu szama szerintem is nagyon jo! Es nagy szóló karrierje lehetett volna, azzal hogy belép a sugababes-be, azzal csak rontja az esélyeit!

Sztem sem ez volt a legjobb döntés… legalábbis várhatott volna egy ideig, hogy befut-e szólóénekesként vagy nem (mert gondolom, azért fogadta el a Sugababes-es melót, mert félt, hogy nem fog befutni… mert hát most éppen az ilyen típusú előadük futnak nagyon, és kérdés volt, hogy kell-e az embereknek még egy ilyen… Rihanna, Leona Lewis, Keri Hilson, Alexandra Burke-a legutóbbi X Factor nyertese, aki ha máshol nem, Angliában nagyon fut-, Livvi Franc is próbál betörni… szval volt rá esély, hogy pont Jade esik ki a pixisből) de meg sem próbálni… hááááát… mindenesetre a Sugababes tagjaként legalább nem fog eltűnni, ha csak nagyon el nem rontanak vmit, mert nagy általánosságban jó, igényes dalaik szoktak lenni (mondjuk az új maxijuk nagyon nem)tetszik, de ez csak a saját véleményem=D)…

A Sugababes-be? Ne már! Tény, hogy elég híres csapat, de ők azok a trió, akik mindig “oszladoznak”, mindig kilép valaki. Rossz döntés volt, egyértelmű.

Comments are closed.