Eurovízió 2010: Ausztria talán ismét a mezőnyben

austriaTudósító: Klész Imre
Forrás: esckaz.com
Eredeti kiadás: 2009.09.18. 22:46
Frissítve: az eurovision-austria.com értesülésével

Az Eurovision TV igazgatója, Bjorn Erichsen minszki látogatása során bejelentette, hogy Ausztria résztvevője lesz a 2010-es Eurovíziós Dalfesztiválnak. Ezen felül nagyon reménykedik abban, hogy Luxemburg és Lichtenstein szintén át tudja verekedni magát a formalitásokon, és képes lesz jelentkezni a versenyre. “Mi egyedül Olaszország csatlakozását hiányoljuk 2010-re, de reméljük, jövőre már ők is indítani fognak versenyzőt.”

FRISS:

Az esckaz.com tudósítása szerint ezeket a szavakat használta az igazgató, illetve a fehérorosz állami hírügynökség is erről tudósított. A bejelentés után az eurovision-austria.com is megkereste Bjorn Erichsent, aki elmondta, hogy ő csak reményét fejezte ki az említett országok részvételével kapcsolatban, nem állította tényszerűen, hogy bármelyik ország részt vesz-e a 2010-es versenyen.

8 Comments

Áá de jó! Remélem a döntőbe jutnak majd! Az biztos, ha velünk lesznek egy elődöntőbe, én küldök rájuk 1 SMS-t. Hajrá Ausztria! Szerintem, nem fogunk visszalépni.

Nem tom de a cikkből az derül ki, hogy az EBU-t nem érdekli az hogy Csehország visszalép, és hogy Monaco nem indul! Ugy fogalmaz a cikk, hogy jelenleg csak azt sajnálják hogy Olaszország nem küld versenyzőt! Reméljük ha a Magyar indulás kétségessé válik, nem lesznek érdektelenek és bevetnek mindent!!! De persze az MTV indulni fog!! Gundi meg Novodomszky Évi biztos mindent megtesz ezért, és persze Gina is! 🙂

Milyen Gináról beszéltek ti??? Én úgy emlékszek rá, hogy mikor kiderült hogy nem került be a döntőbe Magyarország tavaly, akkor azt mondta Gundi, hogy nem baj, nincs mit szégyellnünk majd jövőre sikerül. Vagy valami hasonlót mondott. Szerintem se lépünk vissza. 🙂

Szóval, az Esctoday kinyomozta, hogy ausztria még nem erősitette meg a részvételt, és szerintük az esckaz hazudik! Az esckazon viszont frissitették a hirt, miszerint a sajtótájékoztatón minden ugy hangzott el, ahogy ők leirták, szóval ez egy nagy rejtély!Ausztriával mindig gondok vannak!!! De szerintem visszafognak térni! Elsősorban ők inditották el a szavazási rendszer megváltoztatását, szóval szerintem mennek Oslóba!

Comments are closed.