Naptár

2009. szeptember
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2010: Ausztria talán ismét a mezőnyben

austriaTudósító: Klész Imre
Forrás: esckaz.com
Eredeti kiadás: 2009.09.18. 22:46
Frissítve: az eurovision-austria.com értesülésével

Az Eurovision TV igazgatója, Bjorn Erichsen minszki látogatása során bejelentette, hogy Ausztria résztvevője lesz a 2010-es Eurovíziós Dalfesztiválnak. Ezen felül nagyon reménykedik abban, hogy Luxemburg és Lichtenstein szintén át tudja verekedni magát a formalitásokon, és képes lesz jelentkezni a versenyre. „Mi egyedül Olaszország csatlakozását hiányoljuk 2010-re, de reméljük, jövőre már ők is indítani fognak versenyzőt.”

FRISS:

Az esckaz.com tudósítása szerint ezeket a szavakat használta az igazgató, illetve a fehérorosz állami hírügynökség is erről tudósított. A bejelentés után az eurovision-austria.com is megkereste Bjorn Erichsent, aki elmondta, hogy ő csak reményét fejezte ki az említett országok részvételével kapcsolatban, nem állította tényszerűen, hogy bármelyik ország részt vesz-e a 2010-es versenyen.

8 hozzászólás Eurovízió 2010: Ausztria talán ismét a mezőnyben

 • Máté94

  Ez aaaaaaaaaaaaaaaaazz :’D Váá deeee jó 😀 Má csak Magyarország jelentsbe be hogy indulunk jövőre is *.* 😀

 • BeN

  Áá de jó! Remélem a döntőbe jutnak majd! Az biztos, ha velünk lesznek egy elődöntőbe, én küldök rájuk 1 SMS-t. Hajrá Ausztria! Szerintem, nem fogunk visszalépni.

 • Zsolesz

  Nem tom de a cikkből az derül ki, hogy az EBU-t nem érdekli az hogy Csehország visszalép, és hogy Monaco nem indul! Ugy fogalmaz a cikk, hogy jelenleg csak azt sajnálják hogy Olaszország nem küld versenyzőt! Reméljük ha a Magyar indulás kétségessé válik, nem lesznek érdektelenek és bevetnek mindent!!! De persze az MTV indulni fog!! Gundi meg Novodomszky Évi biztos mindent megtesz ezért, és persze Gina is! 🙂

 • Patrik

  Milyen Gináról beszéltek ti??? Én úgy emlékszek rá, hogy mikor kiderült hogy nem került be a döntőbe Magyarország tavaly, akkor azt mondta Gundi, hogy nem baj, nincs mit szégyellnünk majd jövőre sikerül. Vagy valami hasonlót mondott. Szerintem se lépünk vissza. 🙂

 • Zsolesz

  Gina, az vagy a magyar delegációvezető, vagy a sajtós, de mindenképpen főmufti, ha magyar eurovizióról van szó!!!

 • Zsolesz

  Szóval, az Esctoday kinyomozta, hogy ausztria még nem erősitette meg a részvételt, és szerintük az esckaz hazudik! Az esckazon viszont frissitették a hirt, miszerint a sajtótájékoztatón minden ugy hangzott el, ahogy ők leirták, szóval ez egy nagy rejtély!Ausztriával mindig gondok vannak!!! De szerintem visszafognak térni! Elsősorban ők inditották el a szavazási rendszer megváltoztatását, szóval szerintem mennek Oslóba!

 • Asvi

  Az igazság az, hogy Ausztria jovore se indul!!! Ez már hivatalos bejelentés.

 • Sajnos, de nem csak Ausztria, hanem Csehország sem, sőt már Magyarország sem:( Csak ezt nem tom, h miért enm jelenti be a tv?