Eurovision Forum Song Contest 2009: kezdődik a szavazási periódus

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xajddc_eurovision-forum-song-contest-2009_music?embed=1[/dailymotion]Tudósító: Klész Imre
Forrás: efsong.wordpress.com – old.eschungary.hu

Pár perccel ezelőtt kezdődött el a szavazási periódusa a 2009-es eurovíziós fórumok közötti dalversenynek (EFSC). Mielőtt bárki azon mérgelődne, hogy lemaradt, nem kell aggódni, egy szűk hónap áll rendelkezésre, hogy mindenki elküldje a listáját (2 hét mindenképpen elegendő lesz). Mint a legutóbbi alkalommal, idén is 7 dalt kell kiválasztani a listából, 1, 2, 4, 6, 8, 10 és 12 ponttal kell jutalmazni azokat. Az old.eschungary.hu fórumán az EFSC topikjában lehet kérdéseket feltenni, megtudni a szavazás email címét, és minden mást, ami fontos a versenyhez. Itt a rajtsorrend, és fent található egy összefoglaló videó a verseny résztvevőiről.

A tavalyi versenyhez képest változás az országok összetételében van. Andorra idén visszalépett a versenytől, viszont csatlakozott Horvátország, Görögország és Törökország. Így Magyarország, Franciaország, Spanyolország és Olaszország választottjaival együtt összesen 14 dalt hallhatunk, mivel ismét 2 dallal pályázhatott minden résztvevő. Fontos megemlíteni, hogy idén sem szavazhat senki sem a saját dalára. A győztes az erkölcsi elismerés mellett megnyeri a következő verseny rendezési jogát is. A verseny nem hivatalos, az előadókkal nincs kapcsolatban, pusztán az Eurovízió rajongóinak szórakozására jött létre. Jó szavazást mindenkinek!

12 Comments

jujj de jó. nemsoká elküldöm a szavazataimat! 🙂 De egyvalamit nem értek. A külföldiek meg akár mi is hogy tudjuk meghallgatni a szám teljes verzióját?

This could be one special of the most worthwhile websites We have ever arrive across on this topic. Seriously Wonderful. I am also a professional in this matter so I can grasp your troublesome job.

Comments are closed.