Naptár

2009. április
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Hungary: Spectacular Spectacular!

adokzoli11Corresponder: KLÉSZ Imre
Source: MTV press release

We bring the most spectacular show Hungary has ever performed in the history of the contest – promise Zoli Ádok and his dancers. “We will upgrade our performance with extravagant acrobatic elements. Luckily, both Zoli and the dancers get along easily with even the most difficult movements”, choreographer Timi Papp said at a public dance rehearsal in Budapest on 1 April.

It was also revealed who will support Zoli on stage as dancers: Hungary’s well-known choreographer Timi Papp, Titanilla Béli, starring in the “Dance with me” videoclip and a celebrated Hungarian talent, Zita Karsai.

You’ll be involved artisticly

Zsolt Lengyel, art director added he expects very hard work of every performer. They have to hammer away at their production as there is hardly one month left until the second semi final on 14 May. They were working on the show since the beginning of March, now they keep rehearsing the more difficult elements. The choreography will be finalized and brought to perfection during the coming weeks.

No words in the vernacular

The three beautiful dancers are also among the best Hungarian artists.Titanilla Béli studied dance in Brighton, UK and now works as a dancer and actress. Since 1998 Zoli and Tita have always been working together as dance partners and best friends. Zita Karsai first appeared in Hungary in a televised dancing talent show. Just like Zoli Ádok and Timi Papp, she also began her studies at the Artistic College in Pécs. Besides her dancing engagements in Hungary she also used to work a lot abroad, so as in London, Mallorca, Ibiza. Timi Papp, choreographer of the ESC performance, has been dancing since the very age of three. By the age of 10 she already breakdanced on the streets. She studied at the Rotterdam Dansakademie specializing on modern- and jazz dance. Back in Hungary she has worked as choreographer.

The hills are alive with the sound of music

I started to train for the contest because I have to dance besides of singing – said Zoli Ádok, the only singer at the upcoming Eurovision Song Contest who has a dancer carrier as well. While I am running outdoors I also sing my song in order to increase my lung capacity. Controlling my breath is essential for me as a singer and dancer. Therefore I do a lot of exercise although I feel quite well-trained due to my musical acting engagements.

20 hozzászólás Hungary: Spectacular Spectacular!

  • Kristoffer

    A legnőiesebb póz Zolié a négy közül….nemtom ezt mér kell…
    Namind1….a táncos csajok tényleg kurv@jók, biztos vmi f@sza dolgot hoznak össze 🙂 hajrá 😉

  • Kristoffer, már megint a „bagoly mondja verébnek” esete forog fenn, sztem ne erőltessük…

  • Kristoffer

    Én nem vagyok buzi…

  • SzZ94

    Ezt nem mondta senki 😉
    Ne provokáljátok már egymást… Légyszi.

  • Kristoffer

    De Zaff mondta, és törölte ki a kommentemet amit először írtam…cenzúra…csak azt törli ami a rendszernek nem tetszik, de az ő beszólása persze maradhat….

  • A sértő hangvételű, provokáló hozzászólások továbbra is törölve lesznek.

  • Kristoffer

    A tied is az….

  • Kristoffer

    és azon nincs sértő, h azt írtam, h egyáltalán nem ismersz, és látatlanban ugatsz, miközbe nem tudsz rólam semmit….ebbe semmi sértő nincs….

  • Kristoffer, téged nem kell bemutatni senkinek sem. A régi fórumon is számatalanszor haragítottál magadra mindenkit a szalonképtelen stílusoddal, többször megpróbáltunk kitiltani, de hiába. A mostani helyzetben nincs semmi meglepő, nem értem, hogy eddig neked még miért nem esett le a tantusz.

  • Bálint the 2nd

    Nem kötelező a nem férfias hapsikat homárként csipázni, de azért egy minimális szolidaritást már igazán…

  • És egyáltalán, az angol nyelvű cikkek a külföldi olvasóinknak készülnének… Ez a honlap nagyon komoly munkával, sok szabadidő feláldozásával készült, a szerverbérletről és a postaköltségekről (ami a tavalyi kvízjáték miatt és promóanyagok szétküldése miatt keletkezett) nem is beszélve, és nem fogom hagyni, hogy bárki öncélú szórakozásból, vagy mások bosszantása érdekében hazárdírozzon ezen a honlapon.

  • Kristoffer

    Mostani helyzet? Te ugatsz itt egyedül…azthiszed Te jobb vagy azzal, h visszaszólsz…

  • Kristoffer

    Bálint, azért irtó nagy különbség van a nem férfias pasik, és a nőknél is nőiesebb pasik között…

  • Bálint the 2nd

    Kristóf, attól még Zoli teljesen rendben van, mint ember, ne legyél már ennyire felszínes.

  • SzZ94

    Iminek van igaza! Ő finanszírozza a mi szórakozásunkat, ti meg itt piszkáljátok! Hagyjuk már el ezt a hülyeséget! És Zoli miért lenne meleg? Ez a dolog nem attól függ, hogy hogyan táncol, ugrál. Szerintem amúgy a fenti pózzal nincs semmi probléma.

  • Bálint the 2nd

    Leszel szíves nem belerángatni engem, senkit sem piszkáltam.

  • Zsolesz

    Ugyan fiuk hagyjátok már!!! Mindegy hogy Zoli meleg vagy nem! Szerintem az senkit nem érdekel, lényeg hogy most megtesz mindent, hogy büszkék legyünk rá!!!! És azok is leszünk! Minden egyéb másodlagos!!! Hajrá!!!!

  • SzZ94

    Nem meleg… Bálint, ki akart belerángatni? Te jöttél bele, azzal hogy hozzászóltál, ezt az előbbi kommentet meg elsősorban nem neked céloztam! Zsolesz, szerintem is abbahagyhatnánk már! Ti mit szóltok? Mert ez nem csak rajtam meg Zsoleszen múlna!

  • Bálint the 2nd

    Ez a „_ti_ meg itt piszkáljátok” bökte a csőröm, egyébként meg előtte olyasmire kellett reagálnom, ami nagyon felbosszantott – de mint annyi minden más, ez is elkerülte a figyelmedet.

  • Na jól van, nem kell itt kioktatni senkit sem, nem is a cikkről van itt szó, csak érzelmekről, indulatokról. Kötelességemnek érzem megvédeni Zolit a gúnyos megjegyzésektől itt. Rengeteg más fórum van, ahol szabadon lehet fújolni, és ahol nincs moderáció. Lehet kritizálni, de sorozatosan gúny tárgyává tenni valakit, ezt még a jó ízlés és intelligencia sem engedi.