Szerbia: Marko Kon i Milan Nikolić – Cipela

serbiaTudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com
A győztes dal: Marko Kon i Milan Nikolić – Cipela

Az előzetes hírek ellenére Ana Nikolic mégsem indult el a döntőben. A végső győztes Marko Kon i Milan Nikolić “Cipela” című dala lett.

Az összesített végeredmény:
19 Marko Kon i Milan Nikolić “Cipela”
17 OT Bend “Blagoslov za kraj”
15 Etar “Sanjaj me”
12 Oscar & Beauty Queens feat. Dorde Marjanovic “Superstar”
12 Posivitan hoas “Gloria”
11 Ivana Selaktov “Moje odbrane”
10 Dušan Zrnić “Tvoje drugo ime je greh”
07 Danijel and Milica “H8ER”
06 Saška Janković “Naući me”
06 Andrej Ilić “Nemam te”
01 Sonja Bakic “Ništa novo”

59 Comments

pff én nem tom mit fikázzátok, de ez egy jó szám…!!!!!!!! csak a ti szűk zenei ismeretek miatt nem tudjátok értékelni a jó zenét…nem csak az jó zene amit már az unalomig leadnak a rádiók! Joksimovic meg igen is jó előadó… Zsolesznak teljesen igaza van… meg nem,hogy megnéznétek,h magyarország eddig milyen dalokkal lépett fel… hát röhögnöm kell… ez az idei dal… a silány elég enyhe kifejezés rá… molitva meg lopott mi… hát barátom ezt hívják a konkurencia besározásának… non is jó szám és Szerbiának eddig mindig jó számai voltak, ne is csodálkozzatok,h mindig előkelő helyezéseket ér el… nem úgy mint a magyarok a 22,23. hellyel…
úgyhogy ne bunkózzatok mostmár :@

magyarországnak is vannak jó helyezései! A szerb dal pedig igen is katasztrófa szerintem! Az elmult évekhez képest mindenképp! Nem azért kell ide feljönni hogy vádaskodjunk! Az idei magyar dal sem a legjobb, de szerintem a szerb daltol mindenképp jobb! szurkolni kell, ha magyarok vagyunk akkor a magyarnak, ha szerbiaiak akkor mindkettőnek, ha mindkettő jó! de nekem a szerb nem tetszik és szégyellném magam, ha bejutna a döntőbe, mivel az ha nem is szerbiát, de az Euroviziót szégyeniti le!

abcd–>Fikázza a halál Szerbiában vannak felháborodva az emberek és szerintem ott több rossz kritikát olvashatsz mint itt magyarországon….vagy ez neked nem is jutott el teljessen a tudatodig!?

Abcd, mi (te meg én) a lövészárok azonos oldalán vagyunk: akiknek tetszik ez a dal. De miért kell ilyen agresszív módon letámadni a többieket. Nem való első látogatásra le “szűk zenei ízlésezni” ismeretlen embereket. Ha visszanéznéd a dallal kapcsolatos korábbi cikkeket, láthatnád mit gályáztam, amíg annyit elértem, hogy Zsolesz azt írja le, nem szereti a dalt, de sok sikert kíván neki. Az ilyen hozzászólások csak megint a “csakazértis utálom”-ot váltják ki. Szóval, kezdjük előlről … Nagyon szeretem a Cipela-t, szerintem jó zene. Joksimovic-ot is az eurovízió nagy pillanatának tartom, akármit mondanak róla mások. A magyar dal szerintem sem egy nagy durranás, de nem is vállalhatatlan, én azért oda tudok állni mögé és szurkolni neki. Te hogy vagy ezekkel?

Én Szabadkárol írok különben minél többször halgatom annál jobb a ének, ja meg meglehet 8 nyelven lesz most 3 nyelven keszül (Francia,Angol,Orosz)

A refrén bevallom nekem is tetszik (pirulós)!!! De viszont a versszakok, meg az az énekhangnak nevezett mormogás az nem! Ja amitől meg a szőr fel áll a hátamon, az a harmonika! Nem szeretem a národnyákot!!! 🙂 Gondolom értik páran mire gondolok!

Marko Kon aztmondja valahol olvastam hogy a ö éneke nem Národnyák… Ezen a éven Szerbia nélkül lesz a Final szerintem…

Neharagudj Strajker csak meg szeretnem kerdezni, hogy te szerb vagy e!???? Ha igen, ha nem, üdvözöllek a honlapon! Ha pedig szerb nemzetiségű vagy, akkor külön öröm, hogy látogatod ezt a honlapot is!!! Igy lesz sokszinű és szép az eurovizió! Üdv!

Azt hogy érted,hogy nem vagy szerb, de szerb iskolába jársz??
-Magyarországon élsz és szerb iskolába jársz vagy szerbiában laksz de magyar anyanyelvű vagy és szerb iskolába tanulsz??
Nem tudom miért, de az ilyen dolgok mindig érdekeltek! 🙂
Ugye nem baj hogy megkérdeztem??

Válaszolok helyette!! Szerbiai magyar, de viszont szerb iskolába jár!!! Nem értem miért, mivel egész vajdaság tele van magyar iskolákkal, szabadkán is egy csomó magyar tagozat van! Egyes szülők mégis ugy döntenek, hogy szerb iskolába iratják a gyereküket, igy aztán a végeredmény, hogy sem az anyanyelvén sem a másik nyelven nem tudnak rendesen!

Viszont ha, vegyes házasságból származik, akkor azt teljesen megértem! Mivel ez a multikulturalizmus része, és ez igy van rendjén! Na de ez a téma már megint nem ide vág!!! Térjünk vissza a Cipelához!!!

PS off topic, anyam bosnyák, és nem tudot magyarul akkor még. Hát részeg a énekesünk… mi lesz a jövö dolog, eurovizión ra esnek azok a nagy lámpak mint valahol (nem eurovizion :D) a bulgar 2007 énekesnőre?

szerintem meg ez lesz a győztes dal, mivel hogy a részletekben dől el az igazság :
dallamosság : 12 points
értelmes szöveg : 12 points
megvilágítás : 12 points
az énekes haja : 12 points
csípő ringatás : 12 points
far rázás : 12 points
kuffer tele pénzzel : 12 points
összeségében a vak is látja, hogy ez : 12 points lesz!!!

Sztem ahhoz képest hogy 2 évvel ezelőtt ők nyertek a Molitvával,aztán a tavalyi is nagyot alakitott,hát ezt jobb ha letagadják.Bár hallottam olyan hireket hogy csaltak a szavazásnál,mert nem az ment tovább akire többen szavaztak.Tudtok erröl valamit?

A nézők ennek csak hét pontot adtak, mig a zsür 12-t ezért ők jutottak tovább! Különben a csaláson sem lepődnék meg, Szerbia sem a jófiukról hires!!!

én szeretem a hazai zenét, de ezzel a számmal aláástuk magunkat…mikrofon frizura és narodnjak, ez a csávó identitás zavarban szenved..

most komolyan: a moszkvai (első) próbán megtettek mindent hogy ebből a számból a legtöbbet hozzanak ki, még a végén megkedvelem, aranyosak. gratula !!

ne felejtsük el a szerbek és az oroszok ikertestvérek jóban rosszban ,ettöl a számtól 100 x jobbak voltak ,de hogy miért pont ezt választották örök relytély figyeljétek a szavazást

azt hiszem ez a dal osztja meg legjobban a közönséget, amikor belgrádban kihirdették győztesnek, talán ha tíz ember éljenzett, a többi fujjogott és fütyült, ahhoz képest most elég sok pozitív hozzászólást kap a youtobe-on, a személyisége mindenesetre fantasztikus, nézzétek meg ahogy tornázik (youtobe)szemöldök torna, ujj-torna, 5 perc szünet.wow

Comments are closed.