Magyarország: a győztes borítékolva

zsuri1Tudósító: Klész Imre
Forrás: stop.hu – Napi Ász

“105 dalt kellett meghallgatni a zsűrinek, és 86 előadó jelentkezett. Van, aki több dallal nevezett” – mondta el Prónay-Zakar Gina, az MTV sajtómunkatársa. “Február 2-án 17 óráig lehetett jelentkezni, tehát a zsűrinek nagyon feszített munka volt az elbírálás. Szulák Andrea, Lengyel Zsolt rendező, Szűts László, a MAHASZ elnökségi tagja, Gundel Takács Gábor és Harsányi Levente bő hat órán át hallgatta a dalokat.”

“Egy producer ismerősöm közjegyzőnél borítékolta már tegnap, hogy ki fog ma bekerülni, bejött neki! A szakma már előre tudta, én is tudtam, csak nem akartam meghallani, hogy ki áll majd Moszkvában a színpadra. Katinkával tegnap beszéltem, már ő is tudta előre az eredményt” – mesélte Győzike.

Mark nem kívánt a roma showman vádjaira reagálni, helyette inkább a jövőbe tekint. “Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy hazánkat és a Magyar Televíziót képviselhetem ezen a rangos versenyen. Angolul éneklem majd a dalt, és Zoltán Erika táncosai lépnek velem színpadra” – mesélte az énekesfiú.

A teljes cikk itt:
http://stop.hu/articles/article.php?id=447637

36 Comments

Mint zenész kérdezem: teljesen elképzelhetetlen, hogy egy énekes saját számmal induljon? Akkor biztos nem fordulhatna ilyen elő…

Ja, tényleg az kéne, hogy Lola induljon…

Comments are closed.